Bebelusi de sept-oct 2004 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut!

Am fost la o plimbare si tare bine a fost cu soarele asta.

Aissa, incearca sa pui zeama de supa ca sa nu mai iasa asa cleios, dar s-o pui inainte de blenderuit, adica inainte de a se produce cleiul. Eu adaug zeama de supa cam in tot ce-i prepar pentru pranz, pentru ca el prefera piureurile mai moi, de fapt sunt de-a dreptul supe-creme. Daca i le fac mai dense face faza aia mult iubita uite-cum-vomit-ca-vreau....

Haideti poate maine ne plimbam si noi prin IOR in grup organizat, se inscrie cineva? eu am sa fiu acolo pe la 12 (sper).

Danyce, ai nimerit-o, nici el nu cred ca stie daca e incapatanat sau ambitios....

V-am pupat!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Naty, a vazut si chioara de mine intr-un final ca scrie pe borcan....asta e, nu mai vad bine.
Mina, puneam eu supa daca aveam, dar am fiert doar cartof si m-am gandit ca apa aia nu e buna de nimic.
Bozo, stai linistita, nici a mea nu sta singura cat e treaza. Nici cand doarme nu ma pot indeparta....De mers si eu cred ca o sa mearga direct, ca daca o pun in fund rezemata sta...pana se intinde mai mult decat poate si vine in bot si ramane acolo. Ce taras cum aud la altii? Ea nu scoate nici mana de sub ea. Si nu ca nu poate, ca poate...dar e mai usor sa bazaie sa i-o scot eu. Si mie nu-mi place sa planga, asa ca nu o las. Asta e parerea mea, e prea mica sa sufere ca ma ambitionez eu sa faca nu stiu ce. In momentul in care plange nu o mai stresez.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Salutare!
Dupa ce laudai licuriciu' ca i-au iesit doi dinti fara nici un fel de proteste (din partea lui .. nu a lor!!) ... azi...scheme si probleme. A marait toata ziua de m-a capiat ... si tot ce prindea mai dur ducea in gurita si iar incepea sa planga/maraie. Pana la urma m-a lovit mila si i-am dat o dusca de Eferalgan (ca am vazut ca-i si pentru dureri)... dupa vreo 45 de minute a adormit... pentru 3 ore!!! De mult nu i s-a mai intamplat sa doarma atata peste zi!
Atentie, nu incercati asa ceva acasa!
Pupici!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Nici mie nu prea mi-a mers netul in ultima vreme asa ca ramasesem in urma cu cititul.
Am vazut pozele noi ale Daninei si Anielei...am vazut niste fetite mici si dulci!

Deci bebei razboinici aveti si voi. Mai dar asa nu-mi place cand tot ce vede trebuie sa vada...si un copil daca vine langa ea il ia la palme.

Noi am fost si astazi tare plimbarete caci ar fi pacat pe vremea asta sa stam in casa.
Mina, maine mergem dupa lapte...eu si Eliana. Poate ne vedem joi in parc caci tare mai vrea Alexia sa-l vada pe "Teiut".

Aissa, mie o singura data mi-a iesit cartoful cleios cleios de nu puteam sa-l dizolv deloc. Mi-a iesit asa cand l-am fiert intreg in coaja. Eu fierb cartofii taiati rondele si nu-mi iese deloc cleios. Ieri i-am dat ficatel cu piure de cartofi pe care l-am subtiat cu putin laptic de al ei si a iesit foarte bun.

Angela, deci "sunt pe vine" alti dintisori de e maraici licuriciul?
Cu calgel i-ai dat?

Bozo, poti sa-l lasi in fund cat vrea el...cand nu mai poate ori se culca ori tipa sa-l iei.

Naty, chiar m-am uitat in Carreforu si n-am vazut patutul. O sa ma mai uit data viitoare!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Roandre, curatat si taiat cubulete am fiert cartoful, asa cum fac si la piureul pentru noi. Cred ca era mai bine sa nu le pun in blender, sau sa le fi amestecat intai cu lapte si apoi sa le "blenduiesc". Data aviatoare.
Maine mergem la dr. si poate, sa vedem ce zice, ne facem si vaccinul de 6 luni. Ziceati ca trebuie masurata cicatricea de la BCG? Ca sa stiu ce sa-l intreb. Si vreau neaparat sa o si masoare, sa videm cat de pitic e piticot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Buna
Reusesc si eu sa intru 5 minutele cat doarme Danny....nu am avut timp sa citesc ce a-ti mai facut zilele astea(dar recuperez eu) ca starea noastra este tot mai rea .Multumim Aissa ca te-ai interesat de noi .
Cristina (Mcm) stiu ca Alexia a avut stomatita te rog mult spune-mi si mie cu ce i-a trecut..si voi fetelor care a-ti avut probleme cu asa ceva,va rog mult. Sunt terminata, de 2 zile Danny dupa ce ca are dureri groaznice de la dintisorul ala care nu mai iese odata si febra 39-39,2 a mai facut si stomatita(naiba s-o ia)si va da-ti seama ce dureri are puiul meu acum...plange de-mi se rupe sufletul si nu poate sa manance si adoarme dupa o repriza de plans de cate o jumatate de ora,incontinuu.
Si ca totul sa fie nasol de tot, a mai fost si un pic rosu in gat(dar i-am dat antibiotic si este pe trecute)si nu prea a mancat.
Of ca pana creste mare ...mult si greu mai este.
Acum sunt suparata tare si nu vreau sa va indispun si pe voi...asa ca va pup dulce si va doresc o seara buna.

Oana si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si noi am fost azi plimbarete, dar mai mult de nevoie, cu treaba... asa ca nu prea am stat la aer... recuperam zilele astea, ca vad ca se tot incalzeste vremea.

Am vazut si eu pozele noi cu bb Inutza si bb Diana, doua scumpe!

Naty mi-a placut la nebunie!

quote:
Originally posted by Naty
"e mai bun bebelusul asta (bebelina mea) decat ai nostri!, Sa-l luam pe asta!".

Mina maine mergem dupa laptic, cum zicea si Mihaela... asa ca nu stiu cum sa facem sa ne vedem... Oricum joi daca e la fel de frumos ca zilele astea sigur ne vedem in IOR.

Aissa nici eu nu am vazut de multe ori de la ce varsta e etapa a doua... de fiecare data luam borcanul de pe raft si incercam sa vad unde scrie varsta si nimic... nu vedeam de nas... ii si injuram ca prostii nu scriu ca toti ceilalti de la ce varsta se da... Intr-un final am descoperit! Eu in carticica pe care o am de la Nestle am citit asa: la Etapa 1 sunt doar cerealele (orez) apoi la Etapa 2 cereale mixte si piureuri de fructe sau legume. Intr-adevar la Etapa 2 scrie ca e recomandata peste 6 luni, dar si la Etapa 1 scrie ca e recomandata tot in jurul varstei de 6 luni. De fapt ei recomanda ca diversificarea sa se inceapa de la 6 luni. Pp. ca pentru cei care incept diversificarea mai devreme (de ex. 4 luni) se pot da si cele din etapa 2 mai devreme de 6 luni... Cam asta ar fii...

Fata mea a inceput sa ma certe de cate ori nu ii convine ceva: na-na-na-na... si o tine asa in continuu... Iar cand ii este foame incepe cu am-am-am...

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by daniver31
Cristina (Mcm) stiu ca Alexia a avut stomatita te rog mult spune-mi si mie cu ce i-a trecut..si voi fetelor care a-ti avut probleme cu asa ceva,va rog mult.[blue]Oana si

La noi a trecut cu glicerina cu nisatin sau stamicina... se prepara la farmacie. Freci bine cu o compresa sterila infasurata in jurul degetului, pe care pui glicerina... Poti sa-i dai si de 10 ori pe zi... Dar ai grija sa nu faci asta imediat dupa ce papa, ca e posibil sa vomite... La noi a trecut mai greu ca desteptele de la farmacie (cand am luat prima data) nu mi-au dat glicerina cu nistatin, ci glicerina chioara...

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by aissa

Roandre, curatat si taiat cubulete am fiert cartoful, asa cum fac si la piureul pentru noi. Cred ca era mai bine sa nu le pun in blender, sau sa le fi amestecat intai cu lapte si apoi sa le "blenduiesc". Data aviatoare.
Maine mergem la dr. si poate, sa vedem ce zice, ne facem si vaccinul de 6 luni. Ziceati ca trebuie masurata cicatricea de la BCG? Ca sa stiu ce sa-l intreb. Si vreau neaparat sa o si masoare, sa videm cat de pitic e piticot.

Aissa, imi scapase faza cu blenderuit. Stiu de la mama ca a vrut sa fac piure de cartofi cu blenderul si i-a iesit o chestie lipicioasa nasoala rau. Eu piureul de cartofi il fac cu sita/strecuratoarea. Cartoful fiert bine il pasez cu furculita prin strecuratoare si iese bun. Incearca si asa!
Cu vaccinul de pe manuta mai am si eu ceva indoieli. Maimutei mele nu i se mai vede deloc si cand am intrebat doctora a zis ca acum nu mai e obligatoriu sa fie repetat.

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 7 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Oana cu glicerina cu nistatin se face in gurita bb si pe sani tu dc alaptezi(neaparat).Cum se face ti-a zis Eliana.

Aissa si eu il pasez prin sita prin care strecor supa(cartoful) si e ok......dar nu-i place nicicum.....cred ca nici daca as sta in cap nu i-ar place legumele la bazucu meu ca tare prapaditut mai e.....

Vorbeati acum ceva vreme de "minunile" pe care le-au facut piticii vostri(Aissa ziceai de pitica ta cum te-a nimerit cu jetul de voma drept in gura si pe gat)......mi-am adus si eu acum aminte de o faza memorabila, de cand avea cateva zile bazucu(numai ce-l aduseseram acasa....ma pun sa-i schimb scutecul, il spal pe fundic(ovi prezent langa noi, intins pe pat langa bazuc) si-l las pe pat un pic in funduletul gol....si dintr-o data jap un jet de pisu fix in gura la tati.....am fost pe jos de ras

Ma duc acum la barbateii mei.....ca al mic doarme, sa ma mai bage si pe mine-n seama cel mare!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

---------------------------------------------------------------------------
When life gives you lemons, make a juice!

Mergi la inceput