Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(35)
Raspunsuri - Pagina 5
miria_cristina spune:
ELE - ce scumpa e Denisa cu palariuta ei roz!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
Cecilia C spune:
Ele am uitat sa-ti dau adresa unde sa-mi trimiti cele 3 volume, adresa e cecilia@advancode.com
Mersi inca o data
pupici
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
andreap spune:
Miria Cristina eu ii dau cerealele in biberon cu lingurita si le fac mai molute,cam ca o ciulama,ca sa curga.Pun si eu din ochi.Acum cred ca depinde cum le vrei:tari s ale dai cu lingurita sau moi ptr.biberon.Tu ce fel d ecereale ii dai?Eu de la Milupa,cu banane.
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
try spune:
Mai gandacel, o fi Alex al meu Zmeul Zmeilor, da' nici chiar asa. N use ridica de jos in pozitie de fundulet. El trage de caput pana ajunge pe la 30-45 de grade, dar nu are forta si stiinta (ca e vorba de stiinta fetelor la varsta lor, de gasirea echilibrului de descoperirea metodei, eheeeeeei) necesare de a se ridica in fundulet.
Ai sa vezi ca nici dupa ce vor sta singurei in fund, nesprijiniti nu vor stii sa se ridice singuri de pe spate in fund. Daca ii pui tu in fund, vor sta, altfel ei nu vor stii. Cu timpul insa vor invata cum sa-si foloseasca mainile si se vor intoarce pe o parte si de aici in fund, dar in nici un caz de pe spate. Asta va fi mai tarziu, dupa ce vor stapani arta statului in fund foarte-foarte bine. Tu nu mai sti ide la Ile?
dar nu-ti zic ca intr-o zi l-am gasit in patut cu mana prinsa de o gratie, incerca sa se traga in sus de pe spate. Auzi la el, smecherasul? dar el nu are muschisori in manute suficienti pt. a se trage de tot in sus, doar se ridica un pic si apoi cadea bufff ,la loc. Dar am apreciat inteligenta lui, manca-l-ar mama de frumos si destept. Eu nu mai pot de dragul lui. Dimineata ma comport cu el de parca nu l-am vazut de 3 zile. E un dulce copilu' asta al meu.
Ad-rianna, tu ai trecut brusc la piureu? Adica inaitne de asta nu i-ai dat mai zemos cu lingurita? bebelusii nu stiu sa inghita. Ei invata pe parcurs, pe masura ce insistam noi sa le dam papa cu lingurita. Muschisorii gurii si limbutei lor nu au facut decat miscari specifice suptului, deci ei nu stiu cum sa duca mancarea cu limba catre fundul gurii si apoi sa inghita. Primele reflexe cand un bebe e hranit cu lingurita sunt de a scoate totul afara cu limbuta, asa stieel sa miste limbuta si totul ii iese afara, chiar daca el ar vrea sa manace. Deci daca nu face grimase cand ii dai papa, eu zic ca mai degraba nu stie sa manace la lingurita (si pentru asta iti trebuie rabdare si timp), decat ca refuza mancarica.
Cand mancarica e mai zemoasa la inceput aluneca mai usor pe gat si asta ii ajuta pe ei sa descoepre mai usor tehnica mancatului cu lingurita. Dar cand treci de la inceput pe consistenta de piureu e mai dificil pt. bebe. Incearca sa-i dai mai zemos, poate mananca mai bine asa.
Plus ca fiecare mancare are alta textura, unele aluneca mai usor pe gat, altele sunt mai "aspre" si aluneca mai greu, deci si bebe are dificultati mai mari.
Daca insa pana cum ti-a mancat piureul si doar de 2-3 zile iti face asa, atunci n ucred ca mai e valabi lce ti-am spus eu.
Elilenus, si noi incepem diversificarea de luni.
Mikimi, nu l-am dat la baschet, dar eu i nfiecare seara dupa masaj il agat de tavan cu o sfoara agatat cu capul in jos si trag de manute sa se lungeasca. pai cum crezi ca a ajuns la 71 de cm. la 4 luni si-o sapt.?
Glumesc, sper ca nu ma credeti dezaxata.
Felis, si Alex are des momente de-astea de absenteism. Ramane cu privirea pierduta zici ca e cel putin Eminescu si are o gramada de probleme universale de rezolvat. Mai ales cand e mai linistit si nu foarte agitat. Intra ca intr-o stare de melanconie blegoasa si ramane cu privirea pierduta. Dar eu am pus asta pe seama asemanarii cu mine. Eu raman asa pierduta cateodata, iar fratele meu avea des moemnte de-astea. Vorbeai cu el si nu-ti raspunde ade prima data pt ca era intr-o lume a lui, visa cu ochii deschisi, stiu eu ce facea...
Cici, ti le trimit eu. Da-mi adresa ta de acasa pe PM sa-ti trimit copii la primele 2 CD.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
andreap spune:
Mai fetelor,care puteti sa-mi s[puneti:cerealele preparate cu apa,cat timp pot fi tinute?Si la ce temperatura?
Somn usor si ne auzim maine
Pupici
POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
miria_cristina spune:
ANDREAP - eu ii dau Nestle, faina de orez sau Bebelac, faina de porumb. Dar nu-i dau, inca, cu arome pentru ca am inteles ca este prea devreme. Cerealele simple, fara lapte se fac la fel si se pot pastra pentru inca o masa. Asa mi s-a spus mie. Dar ma simt toanta oricum, asa ca mai afla si alte pareri!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
FELIS spune:
quote:
Originally posted by bumbacel
Fetele,
nu prea sunt eu la subiect dar poate ma lamuriti si pe mine. Poate mi-a scapat mie ceva..De ce unele raspunsuri trebuie sa fie aprobate de un moderator? E o regula noua sau care-i treaba? Am postat un raspuns la subiectul lui Felis si am primit mesajul "Mesaj trimis! Va apare dupa ce este aprobat de moderator" Ce mai e si asta??
Pupici sarbatoritilor si voua un weekend frumos si calduros
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
Doar la acel subiect se intampla asa!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Ele
Cici eu am trei volume la cutiuta muzicala, daca am timp diseara ti le trimit. acuma sunt cu vopseaua in cap si urmeaza suvitele.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
cum le trimiti? ca le vreau si eu!
fetele, A MURIT PAPA!
Dumnezeu sa-l ierte!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by onitza
Paul e taaare ciufut azi...nu tu somn, nu tu papa... si ma bagasem si eu sa fac niste clatite de post, ca-mi ies asa de bne..si acum salivez...da' mi-a facuto: doarme baiatul, il pup...nimi, nu misca, ma lasa sa pregatesc aluatul si cand sa pregatesc tigaia..UEE-UEE-MEE-UEE!!!offf..de necaz, am aruncat tot aluatul, ca mi-am dat seama ca n-o samai doarma...offf...si salivez aici singura...hai nu aveti pofta de clatite cu gem de visine??????
ONITZA ... pai venim eu si PAXELA (sper ca e deacord) la tine, stam cu Paul si tu ne faci clatite... ca vreau si eu
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by try
Mai gandacel, o fi Alex al meu Zmeul Zmeilor, da' nici chiar asa. N use ridica de jos in pozitie de fundulet. El trage de caput pana ajunge pe la 30-45 de grade, dar nu are forta si stiinta (ca e vorba de stiinta fetelor la varsta lor, de gasirea echilibrului de descoperirea metodei, eheeeeeei) necesare de a se ridica in fundulet.
Ai sa vezi ca nici dupa ce vor sta singurei in fund, nesprijiniti nu vor stii sa se ridice singuri de pe spate in fund. Daca ii pui tu in fund, vor sta, altfel ei nu vor stii. Cu timpul insa vor invata cum sa-si foloseasca mainile si se vor intoarce pe o parte si de aici in fund, dar in nici un caz de pe spate. Asta va fi mai tarziu, dupa ce vor stapani arta statului in fund foarte-foarte bine. Tu nu mai sti ide la Ile?
dar nu-ti zic ca intr-o zi l-am gasit in patut cu mana prinsa de o gratie, incerca sa se traga in sus de pe spate. Auzi la el, smecherasul? dar el nu are muschisori in manute suficienti pt. a se trage de tot in sus, doar se ridica un pic si apoi cadea bufff ,la loc. Dar am apreciat inteligenta lui, manca-l-ar mama de frumos si destept. Eu nu mai pot de dragul lui. Dimineata ma comport cu el de parca nu l-am vazut de 3 zile. E un dulce copilu' asta al meu.
superzmeul!
mai stiu de la ile, cum nu, datr mai stiu si ca fiecare copil e deosebit!
uite, de ex pe ile am pus-o in premergator de la 4 luni jumate...
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!