Mamici de iulie-august 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

M-am mai linistit fetelor..daca si pe voi va dor oasele e ok.
Nu stiu si acum am impresia ca am mers cracanici de ma dor asa [:)}

AniS si bebelina mea dulce 21+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nannina spune:

Buna dimineata burticute ! Iata prima mea postare pe forum si va spun cu emotie de pe acum bine v-am gasit !
Vreau si eu pe lista la voi : UM 18 noiembrie 2004 iar DPN 27 August 2005 ! Acum ne-am trezit si repejor la voi pe forum ! Ne adoptati si pe noi ?
Mii de pupici la mamicute si sarcina usoara

Sorina mamica-burtica si bambino 18 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Buna dimineatza, fetele!

Si eu am o durere in stanga undeva jos parca sub burtica, si nu este bebe, ca pe el il simt altfel.

Apropos de bebe, acum are deja intre 25 - 35 cm, deci daca aproximati un pic cat de mare e burtica o sa vedeti ca se poate perfect sa miste si sus si jos, si pe lateral.

Peca, bine ai revenit! Ce bine ca la voi e cald si frumos! Aici dimeneatza gheata pe parbrize...e drept ca florile si copacii isi vad de treaba, dar parca atunci cand scoti aburi pe gura nu-ti prieste prea tare!

Laura eu i-am luat (acum 4 ani si ceva) ulei Johnson Mirunei si s-a umplut instant de bubite, asha ca am renuntat. In prima perioada am folosit ulei fiert si racit, si apoi crema de masaj. La inceput bebeii au pielea foarte, foarte sensibila si e mai bine sa nu facem experiente pe ei.

Adriana medicii din spitalele din Ro sustin ca tampoanele de pe piata nu sunt sterile, asha cum este vata (care oricum se impacheteaza in niste fase sterile ca sa nu ti se lipeasca pe undeva, ma intelegi... Cel putin in primele zile de la nastere e bine ca acolo sa fie totul absolut curat, sa nu te trezesti cu cine stie ce infectie; de altfel, ti se face toaleta in spital minim de 2 ori pe zi, dezinfectare si schimbarea tampoanelor de catre personal specializat.

Apropos fetelor, in spital este foarte util sa aveti si un colac de WC pe care sa-l folositicand mergeti la baie, iar apoi cand ajungeti acasa un colac din acela pentru copii cand merg la inot, pentru cele care nasc normal si vor avea epiziotomie.

Pupici si o saptamana buna,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 22 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Buna ziua burtici!
Ce mai faceti? Noi suntem bine, dupa 2 zile de stat acasa, dar sigur ma va durea mijlocul dupa timpul petrecut la servici.Voi pune si o poza cu mine si sotul.Dar este singura care o am in calculator, si nu este in intregine.O volasa numai o zi, apoi o voi scoate. CU tot ce se intampla pe net-ul asta, nu vreau sa ne vedem in alte ipostaze.
Eu dureri de os pubian nu am, dar mijlocul jos de tot asa ma doare cand merg la servici...
Bebe este bine...face tot felul de miscari,ziua dar si noaptea,se intinde si izbeste in 2 parti odata. Alaltaseara tati spunea ca s-a cuibarit langa burtica mea si i-a tras...suturi in fund..asa cum am zis eu...
Pupici la burtici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Anis, mai da-te jos din pat de langa sotul tau si vezi cum te lasa durerea, ca parca vad ca daca a fost we tot in pat au stat toate fetele.... Am glumit, sa nu va suparati.

Hai sa va spun ceva din casa: sotul meu nu prea vrea sa mai facem sex, ca cica ii e mila de bebe, ca ii e frica sa nu-l raneasca; poftim motiv la el!!!!!!!!!1111 Grijile astea mi le faceam si eu dar in prima luna, nu acum.... Aspept sfaturi.

Ioana si Irina si eu simt acea durere, cu intepaturi cand ma ridic, dar e de la ligamente, sau cel putin mie asa imi place sa cred.

Pupici pe burtici,
Laura

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/album?.dir=/b7dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Peca,
ma bucur ca sunteti bine si ca doar din cauze tehnice nu ai mai venit pe la noi.
Am citit ca te-ai apucat de gradinarit, ce frumos!!! Bravo, adevarul sa ai gradina ta e o placere sa ti-o aranjezi dupa sufletelul tau.
Numai bine si aveti grija cu virusii astia!

Pupici, plecam la piata ca iar ne-au venit idei nastrusnice si trebuie sa mancam repejor,
Katink cu dulcineea mea 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Ei, ma bucur ca a deschis cineva si dicutia asta
Laura in cazul meu e exact invers. Sotul nu are nimic dar mie mi-a cam pierit cheful de
cine ii raspunde Laurei poate imi da si mie vreun sfat

cami si zuza mica din burtica 21s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/album?.dir=/4a02&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Laura si celelalte fete care mai aveti durerile astea, m-am mai linistit, ca daca nu-s numai la mine inseamna ca asa or fi ...pana ajungem la dr sa intrebam stam cumintei si la o adica mai luam o nospa sa fiu sigura.
In ce priveste viata sexuala sa stii ca multi dintre barbati devin reticenti din cauza lui bb, depinde de fiecare. Dar desi e poate putin agasant pt mamici care vor so considera firesc sa faca asta in continuare, la fel de fireasca e si reactia lor chiar daca ne deranjeaza pe noi.
La tine Cami e pe dos, tu esti cea care nu ai chef, si cred ca si la tine e la fel de firesc.Toate aceste schimbari intervin in sarcina si fiecare dintre noi reactioneaza diferit.
Noi ne situam undeva pe la mijlocul celor descrise mai sus, adica vrem si unul si celalalt dar mai cu grija si mai rarut asta e ce sa facem....rabdam...pt o cauza nobila. Si speram ca totul va intra in normal dupa, cat mai repede.

Ioana
sapt.25
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Offff, la noi este invers...mie mi-a cam pierit cheful,de fapt, am o ..jena..interioara.. sotului mai putin, saracul...dar exista fetelor si alte metode....ca doar vorba aceea..sunt si ei oameni...barbati....
Oricum sotul meu e mai cuminete de cand a citit..nu stiu unde, sau a auzit..ca im timpul sarcinii mai ales cu probleme, nu este indicat sportul in pat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Buna fetele,
Revin si eu dupa un concediu medical de 2 saptamani,motivul : contractii neregulate,tratament cu NoSpa,Scobutil si Utrogestan.
Vestea buna este ca nu mai am deloc !
Ma simt foarte bine, am o super pofta de mancare,mananc foarte des,de fapt,ma gandesc numai la mancare.Bocanila ala mic se misca in fiecare zi de cateva ori,sotul meu zice ca sta cu cioculetzul in sus sa primeasca mancarica .
Am pus pe mine 3 kg.(acum am 47kg) si se pare ca totul este ok,ma duc la eco pe 21 aprilie,abia astept.
Anis,si eu am durerile alea de oase sau ligamente intre picioare,de zici ca am jucat fotbal 5 ore,dar trece si asta....bebeii sa fie sanatosi !
Saptamana trecuta am trecut prin mari emotii,din cauza doctoritei mele de familie care mi-a gasit pulsul 115 si m-a trimis sa fac de urgenta EKG - mi-a zis ca e super grav si ca s-ar putea sa am probleme cu inima si mi-a dat sa iau Extraveral si MagneB6. Bineinteles ca m-am dus val-vartej la EKG(la Medlife)si dupa ce l-am facut mi-a zis doctorul ca pulsul este super normal pentru o femeie gravida si ca aia e o proasta!Uff........ce ti-e si cu doctorii astia......

Cocoloasha,mamica de cocolosh 21+

Mergi la inceput