Ce stiti despre slabiere prin ELECTROSTIMULARE?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by olim

Draga tusferi.
Sa stii cate si eu aveam cateva vinisoare sparte pe picioare, iar dupa tratament am observat ca nu se mai vedeau asa tare ca inainte.Eu am folosit si o crema atenuanta pentru el.Se numeste NOCHE E DIA si sunt foarte multumita de ea.Si cu toate ca am facut vacuum si teoretic ar mai fii trebuit sa mi se sparga, nu am observat acest lucru.Asa ca nu cred ca ar trebui sa iti faci probleme.Cel putin mie nu mi s-a intamplat.
Multa bafta.

crema asta se gaseste si la noi;
este fabricata de catre o firma spaniola; comercializata in Ro de firma Contrast Impex (dati cautare pe net) - str. Mamulari (in spatele mag. Unirea);

Olim, ,

acum am vazut ca ai mai dat si tu amanunte;
eu am gasit-o la Contrast si la ei (direct) costa 570,000 ROL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by anca2207

La inceput nici eu n-am crezut in chestia asta pt. ca dupa primele sedinte de electro nu se vedea mare lucru insa am realizat ca lucram la intensitati foarte mici...

Buna, Anca !

poti sa dai niste amanunte, te rog ?

la ce intensitate maxima ai lucrat (detaliat pe zone, daca poti si ai timp)

- mie mi se pare f. greu ssa lucrez pe picioare
- si mi se mai pare mare diferenta de intensitate de la 6 la 7

voi ce parare aveti ?

quote:

mai e o smecherie: sa ceri sa faci electro pe capete de muschi, e mult mai eficient decit simetric

poti sa detalizei ? adica, mai exact, cum se monteaza electrozii ?

multumesc mult !!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by teo1970

la ce intensitate maxima ai lucrat (detaliat pe zone, daca poti si ai timp)

- mie mi se pare f. greu ssa lucrez pe picioare
- si mi se mai pare mare diferenta de intensitate de la 6 la 7

voi ce parare aveti ?

quote:

mai e o smecherie: sa ceri sa faci electro pe capete de muschi, e mult mai eficient decit simetric

poti sa detalizei ? adica, mai exact, cum se monteaza electrozii ?

Buna Teo,
La intrebarea cu intensitatea maxima nu stiu cum ti-as rapunde, pt. ca am facut electro in mai multe locuri, si scala apratelor nu era la fel... unele aveau max la 6, altele la 8, altele la 10 sau la 12.
Ideea e ca maximul atins de mine e undeva la 3/4 din marimea scalei.
Pt. mine e mai greu de suportat pe interiorul coapselor si pe burtica, deasupra taliei, acolo lucrez la mai putin.

A... si mai depinde de ce program alegi, ca una e programul de tonifiere de ex. si alta cel de relaxare...

La electro pe capete de muschi nu se pun electrozii stinga-dreapta ci sus-jos (nu stiu care sus si care jos dar e o socoteala si acolo, trebuie sa stie cea care iti pune electrozii, nu tu... si trebuie sa stie bine ca altfel poti face intindere musculara).

Nu stiu ce sa-ti spun mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica__S spune:

buna

Numele meu este Monica si conduc centrul de slabire si remodelare corporala Monique Center.
Intamplator mi-am gasit siteul pe acest topik.

Citeam un post in care scria ca 45 min de electrostimulare este = cu 6-7 ore de program intensiv de fitness si ca poti pierde 1-4 cm inca din prima sedinta.
aceasta informatie este gresita.
45 min de electrostimulare este echivalentul a 2 ore de fitness iar cei 1-4 cm ii poti pierde in 3-6 sedinte.
Facand electrostimulare nu slabesti in kg ci scapi cm in plus.
recomandabil este sa tineti si o anumita dieta...nu una drastica ci mai degraba o alimentaie sanatoasa.
Incercati pe cat posibil sa eliminati painea,carnea de porc grasa, dulciurile si sucurile dulci.
mai spunea cineva de vacuum.
Vacuum-ul este o inovatie in domeniul esteticii cu rezultate uimitoare.
Ce face vacuumul?
remodeleaza corpul(cel mai bine se vede la aripioare),ridica sanii si ii mareste, lifting facial, absoarbe grasimea si cel mai important este (dupa parerea mea) cea mai buna metoda in lupta cu celulita.
o sedinta de vacuum de 30 de minute reprezinta cam 3 sedinte de masaj anticelulitic.
singurul inconvenient(minor de altfel) este ca va invineteste.Vanataile nu sunt dureroase si dispar in 2-3 zile.
Diferenta o puteti observa inca din prima sedinta.

Intretinerea
in cazul electrostimularii se face 1 sedinta la 10 zile.

sper ca v-am fost de folos.

Monica

Mergi la inceput

Buna Monica,

Ref. la postul de care ziceai, daca ai sa cauti pe siteurile multor saloane cam asa e prezentata situatia, din cauza asta si multe fete au fost dezamagite, pentru ca li s-au promis miracole care nu s-au intimplat...
De altfel si din postul tau o persoana neinformata suficient ar intelege ca vacumul e un fel de lipoaspiratie pt. ca spui ca "absoarbe grasimea" . (no offence...)

Eu nu m-am invinetit la vacuum, dar stiu ca e contraindicat persoanelor cu fragilitate capilara, eu am fost cu o prietena care vroia sa faca si ea dar doctorita de acolo i-a spus ca-i este contraindicat si nu si-a asumat riscul chiar daca tipa asta a zis ca semneaza ca e face raspunderea ei...

Se pare ca tu nu vinzi iluzii, felicitari...

Mergi la inceput

Buna Anca

eroare in exprimare din partea mea.Ai dreptate.Scuze.

Iata informatiile de care fetele au nevoie:

Vacuum-ul duce la dispersarea depozitelor de grasime si la dizolvarea acestora prin masarea intensiva si in profunzime a muschilor.Arderea grasimilor se obtine prin miscari neregulate.Cumulat cu alte tratamente(termoterapia,electrostimulare etc) are efecte catalitice grabind procesul de ardere a grasimilor.
Contraindicatii:
Boli de piele, fragilitate capilara,piele sensibila,nu se efectueaza pe cicatrici, este interzis persoanelor care au suferit o operatie de mai putin de 4 luni, femeilor care au nascut de mai putin de 3 luni, Nu se efectueaza tratamentul cu vacuum femeilor insarcinate.

anca...la ce intensitate ai ajuns la vacuum? si ce program?

Mergi la inceput

uitasem
daca mai aveti nevoie de vreo informatie sa imi spuneti. ma documentez si va scriu.

Pup..(sau cum zice baietelul meu MUP)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduta78 spune:

Va rog sa imi spuneti daca stiti la cat timp dupa cezariana se poate face electrostimulare, vacuum....

Andu s-a marita cu cel mai bun si vor avea un baietel

Mergi la inceput

Buna,
Din cite stiu eu, dupa cezariana nu e voie sa faci nimic altceva in afara de masaj timp de 6 luni, iar la masajul anticelulitic trebuie evitata zona abdomenului.
Cred ca si vacuum pe copase si fese ai voie sa faci dupa 6-8 saptamini.
Oricum e bine sa vorbesti cu medicul ginecolog care te-a operat si sa-i spui exact ce vrei sa faci, el stie cel mai bine.
Daca alaptezi nu e recaomandat nici sa folsesti cremele anticelulitice, pentru ca au in compozitie iedera si cafeina si pot trece in lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna fetelor cucuietelor!
Va pot ajuta cu multe informatii despre ELECTROSTIMULARE, deoarece am un salon de remodelare corporala in Constanta ,unde am si aparat de electrostimulare ,de ultima generatie si deocamdata unic in Constanta.
O sedinta de 40 minute de elctrostimulare este echivalenta cu 6-8 ore de fitness ! Prin electrostimulare se stimuleaza muschii ,se dau jos CENTRIMETRII in prima faza ,nu kilogramele ,pentru ca se transforma tesutul adipos ,grasimea in muschii ,si intotdeauna muschii atarna mai greu!
L o sedinta se garanteaza scaderea in dimensiuni cu cel putin intre 1cm-3 cm depinde de organis.Bineinteles sunt persoane , mai plinutecare slabesc si cate 5-7 cm /sedinta!
DAR 1 CM ESTE GARANTAT!
Nu exista contraindicatii ,doar pentru persoanele purtatoare de pace-maker,si cu tumori osoase.
La minim 40-60 zile de la cezriana se poate incepe sedinta de electrostimulare.
Recomandabil este sa se faca cel putin 1 abonament de cel putin 10 sedinte!
Pentru alte informatii...cu draga inima va raspund!

ALINA.

Mergi la inceput