Ce stiti despre slabiere prin ELECTROSTIMULARE?

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

la mine a mers.
mai greu, eu am si probleme cu tiroida, dar am dat jos in cm mult. nici nu imi venea sa cred.
despre metoda in sine, vad ca ti-au scris fetele, asa ca nu mai pot spune altceva decat: succes!

numai bine tuturor!

mamitza lui Papitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

vezi ca s-a mai discutat la subiectele mai vechi.
incearca si pe acolo sa vezi, daca mai vrei opinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astanescu spune:

M-am hotarat si eu sa fac ceva ca sa revin la dimensiunile pe care le aveam inainte de sarcina, mai ales ca deja au trecut 9 luni de cand am nascut. Am asteptat mai mult, pentru ca am nascut prin cezariana si taietura s-a vindecat greu. Fac masaj combinat cu electro, la Bellissima. Arturicii, ai dreptate, maseuza e f buna! A durut putin la primele doua sedinte, dar acum sedinta de masaj e pentru mine o adevarata relaxare. Din pacate, strumful meu nu-mi permite sa lipsesc mai des de acasa, asa ca ma multumesc cu doua sedinte pe saptamana. Sunt la a treia saptamana si rezultatele se vad, blugii mei fac cute pe picior, desi inainte aproape pocneau. Regim n-am tinut, ba chiar m-am cam rasfatat cu dulciurile, insa de luni sunt hotarata sa ma ocup si de aspectul asta

Alina si BB Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, eu pana la urma NU am fost multumita de electrostimulare si de vacuum.
la 3-4 zile dupa ce am terminat tratamentul am facut o criza de apendicita si am ajuns la spital si m-am operat. acuma nu zic ca mi-a produs tratamentul criza, probabil aveam o disponibilitate pentru asa ceva, dar tratamentul mi-a urgentat criza.
cat despre slabit... ioc...
doar vacuumul mi-a placut cu privire la senzatia pe care ti-o ofera, e ca un masaj si te relaxeaza...
in rest....

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Unde ai fost Ramo? MA refer in Iasi la ce salon?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by lgireada

Unde ai fost Ramo? MA refer in Iasi la ce salon?

Liliana

am fost la Deea-center. cred ca intr-adevar e vorba si de personal, nu numai aparatura. pe mine ma puneau sa maresc singura viteza la electrozii de la electrostimulare si eu o lasam cam moale...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Pai asa imi dau si eu viteza suportabila. Sincer, azi, cand am trecut de jumate si simteam ca ma doare, dupa sedinta de electro m-am simtit mult mai bine ... Vom vedea si supraveghea.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Fetelor oare la menstruatie e contraindicata electrostimularea? Eu am inceput sedintele impreuna cu tunelul de infrarosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roza_roza414 spune:

electostimulaea anteneaza peetii exteni ,musculatua supeficiala a zonei selectata ,daca nu ai pobleme cu menstutia la efot sa fie mai abundenta sau de obicei este mai abundenta nu este containdicat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Oricum la burta nu imi pun electrozi caci am observat ca ma inteapa ovarele.

Mergi la inceput