Ce stiti despre slabiere prin ELECTROSTIMULARE?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_adi spune:

de obicei toate saloanele au preturile afisate pe site.Poti intra pe www.bodyland.ro si poti vedea preturile de unde ma duc eu.Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

AM facut eu 12 sedinte de electrostimulare in zona din spate a coapselor, si la fund si... nimic deosebit, doar ca sint mai musculoasa, fundu' e mai ferm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_adi spune:

Ciudat...la mine chiar se vad rezultate bune, iar fetele cu care m-am intalnit la salon erau, de asemenea, f multumite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

Electrostimularea nu e singura metoda pentru slabire, de fapt se adreseaza mai mult tonifierii musculare.
Nem...pardon...alex_adi...probabil ca tu ai lucrat la intensitati mai mari daca ai avut rezultate de care esti atat de incantata.
Iar despre preturi, s-a cam uniformizat piata, pe una din pagini am dat mai multe linkuri de la saloane din bucuresti, inclusiv cel la care merg eu, ca sa puteti alege in cunostiinta de cauza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysuk spune:

Buna fetelor! N-am mai postat de mult,dar pt ca am un motiv sa ma bag si eu in seama, va anunt ca si eu am facut electrostimulare,dar impreuna cu o detoxifiere a organismului :fructe,legume,multe lichide si din februarie m-am lasat de Cola<definitiv>.Credeti-ma ca la inceput mi-a fost greu, dupa shedintele de electro,cand am ajuns si eu la faza de 8-9, si cu alimentele alea,ma simteam slabita;pe parcurs am ajuns la faza de obisnuinta,pana cand a venit sesiunea, si de stres si nervi,trebuia sa rontzai ceva mai tot timpul,iar de electro,dupa 2 luni m-am lasat. S-au vazut diferente la coapse, chiar si la abdomen, insa dupa ce m-am lasat...<nu si de regimul sanatos, de care sunt mandra,ma tin si acum> s-au cam observat modificari ale muschilor,intr-adevar tonifica,dar,slabit 100% cred ca tot jogging conteaza,si exercitiile de gimnastica de dimineata care le tot uitam sa le facem.Va anunt cu parere de rau, ca tot efortul asta al meu,de a mai da jos din kg,a fost pt a pune altele la vara.Bineinteles ca nu e intentia mea,asta, insa...in USA toti se ingrasa,datorita alimentelor specifice.V-am pupat dulce!Mai vb!Multa multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Hello everybody
Nu am incercat electrostimularea si nici alte impachetari, dar, dupa cum povestiti voi, nici nu vreau sa incerc. Cred ca mi-am gasit dieta potrivita + 1h30 la fitness de 2 ori pe saptamana. In luna ianuarie am slabit 4 kg (aveam 62) pentru ca trebuia sa fiu nasica in feb.
Dieta mea ma lasa sa mananc! si sa rontai la televizor.
Am evitat carnea grasa, prajelile, uleiul in salate (inlocuit cu uleiul de masline care ajuta la arderile de grasimi si e si un antioxidant - am citit undeva pe net), bauturile carbogazoase, dulciurile. Se poate manca paine graham, pot rontai popcorn daca vreau, nu cipsuri sau napolitane. Am ingurgitat multe supe, 2 litri de apa pe zi sunt obligatorii. Daca mor de pofta pot manca o patratica de ciocolata amaruie. Un secret de-al meu: un grapefrut dimineata inaite de micul dejun. Mesele trebuie sa fie regulate!!! Am consumat multe fructe, exceptie facand bananele. Auzisem ca cele mai indicate sunt cele bogate in vitamina C - kiwi, grepfrut, portocale etc.
Mie nu mi s-a parut chiar greu si puteam sa beau si cate o cafeluta pe zi
De fapt e vorba de o alimentatie cat se poate de sanatoasa, zic eu.
PS Nu vreau sa fiu pisaloaga, dar pana la urma tot la efortul fizic si la diete se ajunge. Un avantaj al sedintelor de fitness: imbunatateste si starea emotionala prin eliberarea unor endorfine - sper ca nu spun gresit - poate de aceea imi vine sa dorm dupa aceea.
Nasa mea intelege prin dieta infometare. In momentul de fata daca mananca ceva hraneste rapid ratustele. A fost dusa si la urgente pentru anemie severa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

De luna asta o sa m-apuc si io de electrostimulare, sa vaz ce moft mai e si asta! Niste prieteni de-ai mei isi deschid pe 15 iunie un astfel de cabinet si, dupa ce-o sa-l testez io, o sa vi-l recomand si voua (daca e cazu, evident! )

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by olguttza

Niste prieteni de-ai mei isi deschid pe 15 iunie un astfel de cabinet si, dupa ce-o sa-l testez io, o sa vi-l recomand si voua (daca e cazu, evident! )

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

unde ?
pe la Televiziune cumva ?

Mamicile tin copiii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

Ia uite, cind ma gindeam si eu sa ma reapuc de chestii din astea reinvie si subiectul ... ce potriveala...
Chiar ieri sau alaltaieri am primit newsletter de la centrul unde ma duceam si m-am gindit ca ar merge o serie intensiva acum inainte de concediu..ca ce mi-au trimis acum suna bine, o sa fac o socoteala sa vad daca e pe bune convenabil sau doar pare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

am si eu o dilema.....la astfel de centre se da ceva fetelor care/ti fac tratamentele? daca da cat? nu dati cu rosii, dar nu vreau sa fiu nesimtita, dar nici sa arunc o groaza de bani, daca nu ar fi nevoie

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput