Ce stiti despre slabiere prin ELECTROSTIMULARE?
Raspunsuri - Pagina 10
tusferi spune:
Chiar daca faci sport, fara regim nu slabesti, cel putin asa scria in cartea lui Montignac si m-am convins si pe propria piele. Pe de alta parte, daca tii regim, slabesti, dar celulita nu se diminueaza. Sunt atatea fete slabe care au celulita... In concluzie, daca vrei sa arati bine, nu e suficient doar sa tii regim sau doar sa faci tratamente, trebuie sa le combini. Imi aduc aminte de o fata care a venit la salon cand faceam eu electrostimulare si zicea ca ea mananca disociat. Tocmai mincase jumatate de tort jofra si zicea ca aia a mancat toata ziua si ea asa intelegea regimul disociat. Tortul in sine n-are nimic in comun cu disociatul, e un amestec de glucide si lipide... In fine, idea e ca nu poti obtine rezultate bune si vizibile fara sa schimbi ceva in obiceiurile alimentare.
teo1970 spune:
Buna, fetelor !
haideti sa va spun ce rezultate am avut si eu cu electrostimularea
- am inceput la 1 nov.
- am facut 15 sedinte de electro simpla (45 min.) + 15 fast slim (15 min.)
- 12 sedinte de masaj anticelulitic
- 3 sedinte/ sapt. (inclusiv in perioada aceea ..., dar atunci fara masaj)
- intensitatea: la prima sedinta: mica, la urmatoarele 2-3: am crescut, in special pe fund+solduri, cam de la sedinta 4 am crescut progresiv, iar de la sedintele 7-8 am avut aproape intensitate maxima (fund, solduri, burta; pe picioare un pic mai putin, nu suport chiar asa de bine)
- am tinut Monti, dar cu abateri mici (cafea cu cofeina, ciocolata 70% cacao) si cu citeva abateri mari (in vreo 2 we: piine, prajituri)
rezultatele in 5 sapt: aproape 3 kg in minus la cintar si 2-3 cm. in minus in toate partile esentiale: talie, solduri, coapse etc.
- de ieri am inceput un nou abonament care va fi tot intensiv, pt ca nu am ajuns inca la forma pe care o vreau ca sa pot sa ma apuc de intretinere
cam asta e experienta mea.
oricum, eu cred ca fara intensitati mari la electro si un program sustinut nu se pot obtine rezultate vizibile.
in rest, va doresc tuturor sa fiti cit mai
si 
anca2207 spune:
Teo1970,
Stii ce-am remarcat ref. la intensitatea la electrostimulare?
Cind fac in patura electrica suport intensitati semnificativ mai mari decit atunci cind fac "la rece". Am intrebat la salon daca e o regula si mi-au spus ca in general asa se intimpla, nu sint singura.
teo1970 spune:
Anca,
ce sa-ti spun ... am incercat sa fac si termo, dar pe mine nu ma "reprezinta"
, asa ca am ramas doar la electro simpla.
da' sa stii ca ma chinui la intensitati mari, adica simt ca fac un oarece efort, ma incalzesc si transpir de ma trec toate apele !
adica nu va imaginati ca la intensitate (aproape) maxima eu stau si ma relaxez ca la Miami Beach ! ceea ce ma ajuta sa suport mai bine electro e gindul ca fac masaj dupa, desi nici masajul anticelulitic nu e tocmai o placere !
inca o data, fetelor, va doresc succese marete !!!!!
Mamicile tin copiii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

anca2207 spune:
Ce sa zic, mie-mi place termo, mai ales pe vremea asta ca mi se incalzesc oasele si ma mai relaxeaza. Ca sa nu mai spun ca imi place cum ramine pielea dupa.
Trebuie doar sa am grija sa beau apa in zilele in care ma duc la termo, ca altfel nu transpir cit as vrea. Vara mi-e usor sa beau 2 litri de apa dar iarna nu prea "intra"...asa ca am dat-o pe ceai neindulcit.
Am inceput de-o saptamina sa beau ceai verde, sint curioasa sa vad daca ajuta si la slabit cum se spune...
anca2207 spune:
La multi ani tuturor!
Sa aveti un an bun, plin de impliniri, sa fiti sanatosi si norocosi!
Sint tare curioasa cum ati reusit sa impacati silueta cu mesele de sarbatori, eu am incercat si mi-a reusit destul de bine desi nemilosul cintar imi arata ceva in plus, sub un kg....
N-am pus gura pe piinica, cartofiori, mamaliguta sau orez/paste dar am scapat o feliuta de cozonac, una de tort si un pic de salata boeuf, un pic de vin si sampanie dar nu m-am atins de berica...
Una peste alta sint mindra de mine.
Vreau sa reiau si programul de intretinere, sa fac saptaminal o sedinta de vacuum si una de electrostimulare iar de la sfirsitul lui februarie vreau sa-mi mai iau un abonament intensiv de slabire ca de... vine primavara...
Voi cum stati?
kjmami spune:
buna fetelor
vreau si eu sa fac electrostimulare dar am probleme in gasirea unui salon cat mai aproape de zona unde stau,
eu locuiesc in balta alba. imi puteti spune de un salon bun? unde ati fost si ati vazut rezultate
va multumesc
alex_adi spune:
Acum vreo doua saptamani am vazut la Realitatea un reportaj facut la Bodyland. mi-am imaginat ca este scump...si ....luna asta am vazut un abonament de-al lor aparut in Apropo si era cel mai convenabil dintre toate saloanele de pe pagina aia....Am inceput si eu chiar ala de acolo si deja am rezultate bune, cu toate ca nu tin o dieta drastica, ci am mai redus cate nitelus...Imi place ca fetele de acolo chiar isi dau silinta sa faca treaba buna si la mine....se vede......Sper sa fie bine si de acum incolo...Pupicei
ja spune:
Va rog..dati si niste preturi,ca n-am idee
De ex pe tine TEO1970..cam cat te-a dus cu totul ?
Eu sunt din provincie,nu sunt asemenea saloane pe aici...si ar mai tb sa adaug pret transport pana la capitala
ana