Bebelusi si copilasi martie-aprilie 2004(50)
Raspunsuri - Pagina 10
Rayuela spune:
Clau,am uitat sa te intreb:nu l-ati pus pe Raul sa aleaga de pe tava??
ca nu am vazut in nici o pozulica ritualul!!
Elena si pisicutza Amelie
Claudelu spune:
Elena, la noi nu exista obiceiul asta, de fapt doar la voi am auzit si eu de el...
Cum sa nu te las sa furi modelu la tort? Auzi la ea de fapt tortul nostru trebuia sa fie alb, dar eu am uitat sa-i spun tipei care l-a facut s nu bage cioco in el Mi-a cazut fata cand l-am vazut dar pana la urma mi-a placut tare tare mult
Eu sunt zombi, azi toata ziua am dormit, noroc cu tata ca a stat cu Raul afara aproape toata ziua si am putut sa ne odihnim, ca altfel era bai mare Am o durere de coloana cum n-am avut de multa foarte multa vreme, abia pot umbla, mai mult ma tarai decat umblu
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Claudelu spune:
Eu am o problema, de fapt nu stiu daca e neaparat problema, dar am observat de ceva vreme, asta de cand mi-a atras sora mea atentia ca Raul e stangaci Ce ziceti voi, cum sa procedez sau ce sa fac, sa-l las asa sau sa icnerc sa-l fac sa foloseasca dreapta?? Eu habar n-am cum ii mai bine
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Nedda spune:
Clau, eu nu cred ca a fi stangaci e vreo problema. Eu l-as lasa pe Raul sa foloseasca ce mana vrea el.
Si Lara are tendinta clara de a folosi mana stanga intai (seamana cu mine!) dar eu n-o consider o problema. Pe mine nu m-a lasat invatatoarea sa scriu cu mana stanga. In rest fac orice lucru mai bine cu stanga decat cu dreapta desi am invatat sa-mi folosesc si mana dreapta la fel de bine. Inca mai lucrez la asta ("educarea" mainii drepte) si mai am cateva chestii pe care nu le pot face decat cu mana stanga: sa calc, sa tai paine, sa folosesc foarfeca etc. Deci, eu cred ca sunt ambidextra si n-am nimic impotriva daca fiica-mea va fi la fel sau chiar mai stangace decat mine.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
SimoV spune:
Claudia, parerea mea este sa-l lasi in pace, sa foloseasca ce mana vrea el. In Romania era chestia asta, cand am crescut noi, sa nu ne lase sa scriem cu stanga. Fratele meu e stangaci si invatatoarea lui nu l-a lasat sa scrie cu stanga. Ei bine scrie cu dreapta (oribil!!), dar absolut orice altceva face cu stanga (cutitul la masa il foloseste cu stanga, taie paine cu stanga, orice scula - surubelnita, ciocan, etc. tot cu stanga, s.a.m.d.) Tu fa, bineinteles, cum crezi tu ca e mai bine. Dar s-ar putea sa fie o faza trecatoare. Si mie mi s-a parut la Lucas la fel intr-o vreme, acum nu mai.
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
SimoV spune:
Daniela - ha, ha! Am postat deodata si vad ca esti in aceeasi situatie ca si fratele meu Cu deosebirea ca tu, cu siguranta, nu scrii la fel de urat ca frate-meu!!
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
spic de grau spune:
IN PRIMUL RAND LA MULTI ANI! PENTRU TOTI PUIUTII CARE SI-AU ANIVERSAT ZILELE DE NASTERE, CARE AU TRECUT DE LA STADIU DE BEBELUSI LA ACELA DE COPILASI!
Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti o viata senina si plina de bucurii, si sa fim p-aici si cand veti serba majoratul.
Eu am inceput serviciul. Tata a venit cu 2 zile inainte sa incep, asa ca a putut sa se faca cat de cat acomodarea. Acum David e fericit cu el..plange nitel dimineata cnd ma vede ca ies pe usa ..ca imi vine sa ma intorc inapoi, dar il ia tata in brate, si il impaca... Cand vin seara acasa, si sun la interfon, imi spune tata ca David e imediat langa usa. Usa mi-o deschid amandoi, iar David intinde manutele sppre mine sa il iau in brate.
Mai sun ziua, tata mi-l da la telefon si ii vorbesc (imi vorbeste si el: "dadadadadaadadada!!". A invatat ca telefonul se duce la ureche, si imi arata cum stie el sa vorbeasca: "a! a! a!"
La sevici e bine. Fac cam tot ce faceam si in RO. Sun rau platnicii si negocieze cu ei termenele de plata. Cateodata ma mai enervez si tot in dulcele grai romanesc injur (in gand, si cateodata cu voce inceata, dupa ce inchid telefonul).
In prima saptamana am fost abonata la migrene. Nu eram invatata sa vorbesc 8 ore in sir in franceza. Acum e bine. CHiar imi place ce fac.
Colectivul e ok - suntem 18 persoane, apoi lucrez chiar in centru, la 5 minute de Bvd Haussmann (langa Galeriile Lafayette), si 10 minute de Madeleine..Place Concord (cum zice sotu': "in buricu' targului"). Fac cam 35 minute pana la servici, ceea ce imi convine f mult.
Cam astea sunt noutatile mele.
Va pup si o saptamana frumoasa!
Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Nedda spune:
Simona, sa stii ca nici eu nu scriu foarte frumos dar nici imposibil de urat. Poate ca as fi scris mai frumos daca m-ar fi lasat la scoala sa folosesc mana stanga. Oricum, in rest, la fel ca fratele tau, tai paine cu stanga, manuiesc orice obiect cu stanga etc.
Luminita, ma bucur ca iti place noul servici. Si, cum zici, e bine ca nu e prea departe de casa.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Clau super petrecere, iar tortul m-a dat gata ! Copilul vostru cand va creste mare va rupe inimile fetelor ! O sa trebuiasca sa-l paziti ca sigur o sa vi-l fure vreo mandrulita !
Lumi imi pare bine ca te-ai acomodat la serviciu. Asa face si Daria, e prima la usa, ne recunoaste si dupa cum bagam cheia in usa !
Codruta, asa m-am simtit si eu cand am reinceput serviciul ( si la mine n-a fost o pauza asa mare ) imi inchipui cum te simti tu ! In cateva zile te vei acomoda cu schimbarile si-ti va parea totul mai roz, ai sa vezi ! Eu sunt si mai si : cand vin din concediu la fel de greu ma acomodez, mi se pare ca s-a intamplat cine stie ce si eu nu stiu, ca am lasat cine stie ce lucrare neterminata sau gresita, etc, tot felul de nebunii. Ca sa numai spun cate telefoane dau ( din concediu ) ca sa ma asigur ca totul e bine.
Simona si Daniela, si eu sunt de acord cu voi. Copiii trebuie lasati sa-si urmeze traseul genetic, daca s-a nascut stangaci, stangaci sa fie. Mai ales ca se spune ca stangacii sunt mai inteligenti ! Deci, Clau nu ti face probleme iubito, Raul e frumos si va fi si super inteligent !
Andreea, ce bine ca s-a insanatosit puiul tau ! Va pregatiti de petrecere ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
ruprich spune:
La multi ani Olivia Karla!
La multi ani Adriana Claudia!
La multi ani Anelisa!
Sa fiti sanatoase, fericite si pline de noroc.
Ciufolici:fetelor am fost la tuns.A fost un adevarat dezastru.A dat Robert tonul la toata frizeria cu plansul lui.Un sfert de ora cat a durat totul, a plans de i se inrosise si pielea capului.Mi-a fost o mila de el..., dar nu aveam cum sa dau inapoi.Am optat pentru tuns foarte scurt, deoarece transpira foarte mult la cap.Oricum o sa pun poze.E o schimbare totala noua freza, pare un alt copil, parca nu e el.Pare acum un baietoi de 5 ani.
olita:de 3 zile l-am pus la olita si a facut kk.A patra zi nu a mai vrut si gata.Incercam in continuare.