Galerii foto. Copiii Amish si nu numai...
Vedeti "colectia" de dragalite la:
www.amishphoto.com/galleryindex.htm
Raspunsuri
ML spune:
Copiii japonezi:http://64.233.187.104/search?q=cache:ltstCcV6stUJ:phototravels.net/japan/photo-gallery/japanese-children.html+japanese+children,+photo+gallery&hl=en&ie=UTF-8
Donia spune:
quote:
Initial creeata de ML
Vedeti "colectia" de dragalite la:
www.amishphoto.com/galleryindex.htm
Cat de asemanatori suntem! Parca am vazut poze din satul bunicilor. Si totodata cat de deosebiti. Pentru ca ei pastreaza aceasta stare de lucruri din convingere, pe cand la noi tine de motive economice.
Gata, cum vine primavara, cum fac si eu o vizita intr-un sat de menoniti.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
gandacelu spune:
super pozele!!! exceptionale!
sunt vechi sau sunt facute acum?
ce inseamna "amish"?
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
arboria spune:
ML mi-ai facut ziua!
gandacelu, uite niste www.religioustolerance.org/amish.htm" target="_blank">informatii
Julia
gandacelu spune:
merci!
(io ma tot uit si nu mai termin!!!)
sunt in culmea fericirii!!!
pe alea cu coditele de purcei le-ati vazut???!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
ML spune:
Cu placere. Imi pare bine ca si voua va plac.Cand le-am vazut pe cele cu Amish si eu m-am gandit la satele romanesti si mai ales la o vedere alb-negru cumparata de la Dalles acum vreo 6 ani cu un baietel (o minune!Ce privire, ce inocenta!), cred din Maramures, imbracat in trening care manca un mar. Daca o mai gasesc pe la barbatul meu si are un site pe spate poate vedem si altele. Voi o stiti? Am incercat sa gasesc si niste copiii suedezi blonzi, bucalati si rosii in obraji dar nu am avut succes.
ML spune:
Nu mi-am gasit pe Net inca baietelul cu marul dar ia uite-i pe caciuletii astia minunati!http://www.trekearth.com/gallery/Europe/Romania/West/Maramures/photo126045.htm
gandacelu spune:
ml, te iubesc!!!
mi-ai dat de lucru acuma!
unde le gasesti, soro?!
Donia spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
ml, te iubesc!!!
mi-ai dat de lucru acuma!
unde le gasesti, soro?!
Si eu, si eu! Excelent e site-ul! Ia uitati ce www.trekearth.com/gallery/Europe/Romania/East/Brasov/photo99867.htm" target="_blank">zana minunata am gasit in Brasov, pe strada Sforii!
De vreo ora ma uit si nu ma mai satur!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)