Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Acum am citit si eu si am observat ca mai sunteti o gramada in situatia mea, cu raceala sau gripa. Oare suntem mai sensibile acum, de racim in halul asta?? Eu n-am mai avut temperatura de cand eram mica si m-am si ferit sa intru in aglomeratie - nu am fost nici macar in magazine, doar intr-o farmacie, si in rest in parc. Oare cum se explica ??

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Fetele dragi,
Simt ca ma sui pe peretzi!
NU am inchis ochii azi noapte decat atat cat sa nu mi se usuce corneea!!!

Cand zic hop,tranc vin iar colicii!!!NU se mai poate..PLus ca ieri am stat afara si a dormit focutza intr-o veselie, iar eu eram terminata aseara...Atata s-a incovoiat si s-a miscat ca nu mai stiam ce sa fac!!S-a si lungit si ingreunat si incercam sa il legan.. de unde frate ? Zicei ca e pe barna ..si eu nu mai putema sa imi tzin capul si da-i iara plans...
Asa ca Bellamia te intzeleg cum nu se poate mai bine...
Cornelia si eu astept saptamna viitoare ca pe sfintele moaste sa-i ii bag orice numai sa taca ...si se se linisteasca ca asa frumos e cand e liniste...

Eu portocaal anu ii dau pt ca e acida si o sa merg doar pe morcov s mar care sunt alcaline si similare compozitziei sangelui! Numai ca acu-s merel pe sfarsite si de alea de import chiar nu-i dau!

Pupicei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Nici eu n-o sa-i dau portocala. Tot mar si morcov....Bestutza,sa speram ca scapam.
Bellamia, si cu tot sucul tot are colici? Nici o ameliorare?

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Mi-am cumparat masca, sa-mi pun pe fata sa nu imbolnavesc si copilul, si ce credeti? nu vrea sa suga pana nu mi-o dau jos. se uita la mine foarte curios si nici gand sa suga

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Fetelor vad ca raceala si gripa fac ravagii.I-mi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin asta .Noi deocamdata suntem bine domne ajuta poate ne ocoleste de data asta ca anul trecut de cate ori a fost epidemie Rebe o contacta si apoi eu de la ea sau invers cert este ca eram bolnave amandoua.
In afara de leacurile pe care leati scris voi eu mai foloseam usturoiul facut musdei cu putina supa ,este foarte gustos si are efect chiar si la gripa si batiste cu spirt infasurate in jurul gatului sau puse pe piept .
Pentru bebei nu stiu ce sa va zic cred ca medici sunt cei mai in masura sa decida dar asa cum a zis si Oana eu m-as gandi foarte mult inainte sa-i dau antibiotic sau as mai consulta si alt medic mai ales pt cei care inca nu au inplinit trei luni.
Ehe si acum avem si noi o problema Iustin nu a mai facut kk de joi seara dar nu are burtica tare si nici nu se screme si eu nu stiu ce sa cred.A mai patit cineva asa ceva? Eu cred ca sun pediatra , ca am inceput sa ma ingrijorez.
Va dorim tuturor un wikend placut si insanatosire grabnica.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
http://photos.yahoo.com/stroengr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

adita
corneliaa la noi nici o ameliorare, dar cine stie, organism diferit, reactie diferita. Ce mai zice Alexandra azi?
BESTUTZA nu e greu...e cumplit. Sa ne rugam sa treaca cat mai repede si sa nu-ti mai chinuiasca focutza blestematii de colici.
andrutza insanatosire grabnica si Simonicai imunitate muuulta. La fel si Oanei multa sanatate, sper ca esti mai bine, eu n-am stiut nici un remediu dar au stiut fetele.
reusesc cu dieta. Sunt in a 4-a zi. Sport fac la greu cu bebe in brate.
Chiar ma gandeam ca au un rol si blestematii de colici. Pai eu eram o bleaga inainte....acu am niste pas` de se mai leaga cineva de mine. Mi-e mila de copilas ca nu-l ajuta la nimic sarmanelul

lory, cris & alex 23.XI.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodos spune:

Dragele mele,

am nascut pe data de 28.01.2004, un baietel pde 3400 si 53 cm. si sper sa ne acceptati si pe noi alaturi de voi..
dar sa revin la o problemuta care ma framanta si din pacate doctorita are tel.inchis azi ,.....azi a facut treaba mare cam verde, de fapt cam verde- albastrui, si am intrat in panica.Eu nu am mancat nimic care ar putea sa ii dauneze ( mananca si de la san dar primeste si completare lapte praft pt ca nu ne saturam )

Sa fie de la gluconat-ul de calciu ( 10% fiole de 10 ml diluat in ceai) pe care am inceput sa il dau de ieri la indicatiile doctoritei pt ca ii cam tremura barbita???
Va rog frumos poate ma ajuta cineva cu ceva info.
multumim mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Alexandrei i-a fost cam asa: dimineata bine, la pranz foarte bine, pe la 15,00 am fost la Billa la cumparaturi si de aici incepe circul. La 17,00 am papat 30 ml dupa care am incetut un zbucium de nici nu mai nimeream gura cu bibe. Dupa vreo 3/4 ora, s-a potolit (dupa doza de debridat) dar nu mai vroia sa manace si statea de zicei ca a murit cu ochii deschisi. Am inceput sa-i bag lapte cu siringa printre buzele inclestate....si uite asa am mai papat 50 ml , deci total 80 ml. Dupa care am inceput iar o chiraiala de data asta n-am prea inteles de ce deoarece clar nu mai erau colici caci nu se aduna covrig ca atunci cand o doare. Cred ca nu vroia sa faca nani si vroia in brate...dar tzeapa ca eu musai trebuia sa termin mancarea de pe foc. Asa ca i-am pasat-o lui tac-su care bine inteles ca n-a reusit decat s-o enerveze si mai tare. Si uite-asa sambata dupa-amiaza am facut naveta intre bucatarie si dormitor ca sa-i arat lui tac-su ce sa-i faca ca sa taca.
Finalul? Tac-su a adormit frant si fie-sa se uita in tacere la televizor de parac fericita zicea: gata l-am culcat pe tata!!!
Acum la 18,25 chiraie de plictiseala asa ca fug repede sa-i diversific activitatea daca nu cumva o sa ma culce si pe mine ca ma lasa iar nervii!!!!

Weekend placut macar voua!!!!

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005)
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Dodos, bine ai venit. imi pare rau, dar nu stiu de la ce ar putea fi problema voastra.
Gabi, Ionut face caca foarte rar, la 3-4 zile, maxim 5. pediatra a zis sa nu-l las mai mult de 24 de ore fara sa faca, dar nu reusesc sa-l conving. nu merge nici cu supozitor cu glicerina, nici cu termometrul, nici cu masaj pe burtica in sensul acelor de ceasornic. singurul lucru recomandat de dr pe care nu l-am incercat a fost ceaiul de musetel.totusi eu nu-mi fac probleme fiindca nu pare sa-l deranjeze deloc, dupa cum spuneai si tu. pur si simplu, asa face el, mai rar, si nu face tare. poate cand o sa trec la sucurile de fructe o sa se mai schimbe situatia

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Spuneti-mi si mie daca e normala cantitatea de lapte pe care o mananca Mica mea, poate sunt eu nebuna: 5 mese pe zi, dimineata in jur de 60-70 ml, urmatoarele 3 mese de cate 130-160ml, iar ultima iarasi de 60-70 ml. Dupa care doarme 8 ore. Intre a patra si a cincea masa ii dau 30 ml suc de fructe, pe care il mananca cu mare placere. Mie mi se pare foarte putin pentru 2 luni si jumatate... Voi ce credeti?

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput