cicatrici postoperatorii
Raspunsuri - Pagina 2

Mishulina spune:
Am uitat sa va spun ca se pot "sterge" cicatricile mai profunde si cu LASER, cu rezultate destul de bune dar e cam scump....

energy spune:
quote:
Originally posted by Ely_S
Buna fetelor.
Energy vreau sa te intreb de cat timp ai operatia?
Si eu am avut niste operatii de facut,le-am facut si dupa mi-au recomandat si mie Kelosoft,Mederma si mai era una.
Va pup.
Ely_S
interventia a fost pe 28feb 2005 (acum o luna). M-am dat cu Kelosoftul ala si vad ca merge bine. Desi...... dupa denumire, zici ca-i pentru chelie si astepti sa-ti creasca par pe talpa

mispas007@yahoo.com spune:
Eu m-am operat pe 2 martie de fibrom uterin, am cicatricea verticala, cam lunga, de sub ombilic pana la pubis, dar esta cusuta foarte frumos, intradermic (fara urme de cusatura la exterior). Este o dunguta subtirica si rozalie iar medicul care m-a operat (care imi este si cel mai bun prieten), mi-a recomandat sa ma dau in fiecare seara, timp de trei luni, cu alifie de galbenele. Rezultatele sunt bune pana acum, incearca si tu, vad ca si alte fete au folosit-o!
Madalina

Ely_S spune:
Buna.
Energy,daca zici ca merge cu Kelosoft atunci fa in continuare cu ala.Cred ca e putin cam devreme pt. crema despre care vorbesc.
Crema se gaseste la plafar si cost cam 70.000 lei.Ea in mod normal este pt. reumatism(ca de ex. voltaren gel).Se numeste Apireven(poti sa intrebi la plafar de ea).
Mie mi-a recomandat crema doc. mea ,si s-a dovedit o fi biuna(ca eu chiar aveam cheloid si n prea dadea semne sa traca,dar intr-o luna jumate cu crema asta s-a retras si s-a si schimbat aspectul cicarici).Deci daca pana la urma Kelosoftul nu da rezultat poti sa folosesti crema asta si peste 5 luni ca tot o sa dea rezultat.
La mine a mers,dar nu stiu daca asa va fi si in cazul vostru.
Sper ca cine il foloseste sa aibe rezultate(e bine sa se foloseasca o luna ,dupa pauza de 1-2 luni-dar sa nu fie folosit in exces).
Eu am fost multumita.
Dupa doi ani de la operatie l-am folosit si a avut efect.