eu din cite stiu stiu pe propriea mea pele,acum ceva tinp in urma,ma spalam inauntru cu intim vaginal,dupa un control de la ginicologul meu de aici,mi sa zis sa nu fac aceasta cestie,daca ma spal vaginal numai o data pe saptamina cu gel intim si atunci nu este recomandat,dar tot o data din cind in cind sa te spel cu apa si mai mult pe dea supra dar eu ori cum numa eau dupa ei si ma spal vaginal cu apa ma car,si o data la 3 zile cu gel intim,mea zis ceva ca daca ma spal cu sapun inauntru sau cu gel intim tot timpul vezi doamne,ca omor hormonii,nustiu care si pot sa ajung sin alte dificultati,okei eu meam scris parerea,ceau
din
HOSEN ma bucur si-ti multumesc ca ai avut curajul sa-ti spui si tu "parerea" asa cum spui tu , ca doara in acest scop a fost deschis acest subiect intim , in care fiecare are dreptul sa-si spuna parerea si sa respecte parerea altilor , tot ce e de facut e faptul ca putem fiecare personal , sa tragem cate o lectie de la un de la alta , o idee sau un sfat care ne-ar conveni noua personal cel mai bine ! Deci , eu nu-mi permit acum sa dezbat felul tau de a te intretine in ceea ce priveste igiena ta intima , este problema ta personala si eu o respect , din moment ce tu nu ai probleme , cu ata mai bine , ma bucur ! Insa daca-mi permiti sa fac o mica remarca in ceea ce priveste sapunurile intime de orice natura ar fi si orice ar scrie pe eticheta , acesta ramane pur si simplu un sapun cu ph neutru sau nu , total destinata spalaturii intime "exterioare" , nicidecum celui interior ca asa cum au mai spus si alte fete , distruge "flora" ata de importanta a intimitatii femeiesti si e pacat , nu ca ar distruge hormonii , ptr ca acestia nu se situeaza in interiorul vaginului ci in sangele nostru !
Iti doresc numai bine si sa-ti traiasca copilasii si tu pe langa ei , cu bine ! Aileene