Va roooooog mult de tot,daca stiti cumva gradinite cu predare in limba engleza,informati-ma si pe mine.Am o mandra de 2 ani si 7 luni si as dori sa o inscriu cat mai repede.Va multumesc!!!
Ema
Bine ai venit bistriteancoooo la , te asteptam si la prieteni dintotdeauna unde avem un topic cu mamicile din BN.
eu stiu ca exista o gradinita la scoala gen. 1, de la 8-14, vreo 30$, fara mancare, dar mie mi se pare cam micuta pt gradi in limba engl.
Fetita mea e la o gradi obisnuita si face de 2 ori pe sapt. engleza iar acasa facem noi cu ea si mi se pare suficient. eu nu sunt pt gradi sau scoala in alta limba. intai sa stie bine romaneste si apoi sa stie si alte limbi. am o prietena care are fetita la germana si merge destul de bine, dar din pacate nu-si gaseste cuvintele in l. romana.
si apoi eu zic sa nu-i fortam de asa micuti cu atatea, ca saracutii la scoala e fff greu si mai au nevoie si de timp de joaca.
mai este gradi Smille, undeva pe Imparatul Traian, inspre Policlinica, exact nu stiu, doar am auzit si eu.
Antonela & Andrada
multumesc mult pentru primire.tocmai asta e,ca eu o am la o gradi parti cu predare in engleza,dar mi se pare enorm sa dau 100 euro pe luna ( fata de 80 cat dadeam inainte) si nu as vrea nici sa dau copilul peste cap,obisnuita fiind cu un program cat de cat:ore de engleza,dans,pictura,modelaj.....din acest motiv caut o gradinita foarte buna.bine,mai e si problema transferului,caci gradinitele bune sunt foarte aglomerate si nu-mi permit sa o tin acasa.asa ca sunt disperata,intr-o sapt as vrea sa o mut.am fost la gradi n.14,dar sunt aglomerati si nici nu mai au grupa de pititci la step by step.am nevoie maaare de ajutor.
Ema