Joc ghicitori & enigme (5)
Raspunsuri - Pagina 4
Anina_n spune:
Broasca testoasa !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
Anina_n spune:
liliac,
Am o grebluta cu cinci dintisori,
Pe zi imi trebuie de o mie de ori.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
Anina_n spune:
Corect, liliac, e randul tau !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002
liliac1 spune:
Ma vedeti si nu ma vedeti,
Nu ma puteti vedea decat nevazand,
Eu vorbesc fara a vorbi,
Fara sa ma misc, alerg,
Sunt mincinos dar spun si adevarul...
Cine sunt?
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
corina iulia spune:
e cumva visul?
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina
liliac1 spune:
quote:
Originally posted by corina iulia
e cumva visul?
Asteptam...ghicitoarea!
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
corina iulia spune:
pot sa spun si eu o ghicitoare!
"pasare lacoma si galagioasa topaie pe langa casa"
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina