Joc ghicitori & enigme (5)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39276&whichpage=1" target="_blank">1 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40111" target="_blank">2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41292" target="_blank">3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43049&whichpage=1" target="_blank">4
Raspunsuri
Anina_n spune:
Multumim, laureta !
Pt. ca sunt convinsa ca "scoica" este raspunsul corect, continui jocul cu o noua ghicitoare.
Trei margele, doar pe-o ata,
Se misca pline de viata !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
Anina_n spune:
Nu intra nimeni in joc ?
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
roxana1974 spune:
E faina asta dar n-o stiu, da-ne un hint...nu spune inca raspunsul...
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
Anina_n spune:
Roxana, ok !
"Mica, dar voinica, in spate ridica sacul cu povara sa-l duca-n camara."
Anina_n spune:
Asa e, liliac, e randul tau !
liliac1 spune:
Ocolica - ocolea, ocolii casa cu ea.
P.S. Abia acum v-am gasit si daca a fost...imi cer scuze...
corina iulia spune:
curtea?
si acum ghicitoarea mea:
"copaite cu bobite agatate printre vite. ce-i? "
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina
liliac1 spune:
Nu, nu-i curtea...
Hint: printre primele lucruri pe care il luam la casa...
quote:
Este cumva strugurele???
corina iulia spune:
quote:
Originally posted by liliac1
Nu, nu-i curtea...
Hint: printre primele lucruri pe care il luam la casa...quote:
Este cumva strugurele???
mai stau sa ma gandesc, ca daca n-am casa... nu stiu:(
nu, nu! nu e strugurele:)
"daca se inchide o usa, o suta altele se deschid, iar daca se face bezna, dupa ea vine lumina" -proverb arab
cu drag de forum, corina