Jocul cu celebritati (17)
Raspunsuri - Pagina 4
myrrha spune:
Is cam rupta eu de lume, televizor n-am, dar ... ii Paul Martin cu scandalul legat de sponsorizare, nu?
Bubbles spune:
Da De aceea am si spus "politica locala", sa ajut
Se pare ca mergem la vot in vreo 2 luni.
E randul tau
Bianca
myrrha spune:
Cel mai cunoscut reprezentant (si danez...) al unei grupari organizate in jurul unui manifest de arta cinematografica, publicat pe la mijlocul anilor 90.
eu nu votez, ca nu mi-s cetateana. da cu cine se mai poate vota, in afara de Paul Martin, sa stiu si eu?
Bubbles spune:
Nu stiu raspunsul, scriu OT...
Paul Martin e liberal, iar principalii care vor profita de aceasta situatie sunt conservatorii, in frunte cu Stephen Harper, liderul partidului. Alte partide mai importante ar fi Blocul Quebecos si New Democratic Party. Gata.
Bianca
myrrha spune:
sa dau un hint sau sa mai astept?
no, hai:
dogville, dancer in the dark
tot OT: merci. daca ies conservatorii inseamna ca n-o sa se aprobe casatoriile intre homosexuali?
myrrha spune:
Mey, vaz ca am blocat jocul
Era Lars von Trier.
Mai pun o ghicitoare si ma retrag pe ziua de azi, ca n-o sa pot sta pe net. Continuati voi!
Scriitor rus stabilit in America, scrie un roman controversat despre ... pedofilie. (s-a facut si film dupa, in regia lui Stanley Kubrick daca nu ma insel)
Teodora D. spune:
relansam?
pentru ce rol a fost propusa sharon stone la oscar?
Cu o anumita parte a fiintei noastre traim cu totii in afara timpului.(Milan Kundera)