Grupa mijlocie - gradi in Timisoara
Buna! Am un baietel in grupa mijlocie la gradi pe strada Teiului, gradinita este tare frumoasa, dar nu sunt multumita de educatoare. Nu cred ca se ocupa tare mult de ei si nu am vazut niciodata vre-un copil sa fie pe langa ele, cum sunt altii cand le este drag de ele. Mie imi par tare plictisite si tot timpul nemultumite de copii, ca sunt rai si nu asculta. Cred ca nu le pasioneaza ceea ce fac. Imi fac griji pt. ca va urma scoala si cred totusi ca este importanta si gradinita. Noi stam in Calea Aradului, daca cineva din Timisoara are copil la gradi in grupa mijlocie si este multumit de educatoare va rog sa imi scrieti si poate reusesc sa-l mut de aici.
Multumesc frumos!
Miha&Sorin&Bogdan&Vlad
Raspunsuri
silvana75 spune:
Ceau! Si eu am un baietel in grupa mijlocie care merge la gradinita din Mehala pe strada Crisan. Educatoarele mi se par super ok. Dimineata pana dezbrac copilul de geaca si-l descalt stam pe hol si mai trece cate o educatoare care merge la clasa si sa vezi toti copii care sunt pe hol cum merg in intampinarea educatoarei, cum se imbratiseaza si se pupa pe obraz. La fel face si Paul, primul lucru merge la educatoare in brate, o imbratiseaza si o pupa pe obraz. Bine, sunt zile cand ii cearta, cand mai primeste si cate o bulina neagra dar Paul merge cu drag si niciodata nu mi-a spus ca nu ii place la gradinita sau altele.
Silvana si Paul (4 ani si 3 luni)
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
mcrmiki spune:
Ciao Silvana! Chesti din astea cu imbratisatul sau faze de tandrete eu nu am vazut niciodata la ei in clasa. Cum este gradi? Aici unde este acum este tare fain, este totul nou, acum le schimba si mobila, dar degeaba. Nu este gradi particulara, dar este cam la nivelul celor particulare la cum arata, au si curte mare, cu toate ca nu prea ii scoate.
Miha&Sorin&Bogdan&Vlad
silvana75 spune:
Gradinita la care merge Paul nu e particulara, dar arata bine. Interioarele sunt proaspat zugravite cu imagini din desene animate, baile sunt curate, iarne e cald, poate chiar prea cald, am vazut asta iarna si copii in tricou, mancarea e buna, iar cand e vreme faina ii scoate in curtea interioara a gradinitei. Eu sunt multumita.
Oricum daca vrei sa muti copilul trebuie sa vorbesti cu directoarea din timp pentru ca sunt foarte multi parinti care vor sa-si dea copilul aici la gradinita. Eu l-am inscris pe Paul la sectia sarba, acolo nu e prea mare concurenta.
Te asteptam la Prieteni dintodeauna la Mamici/tatici din Timisoara!
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici