Mamici de iulie-august 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anis, ce ma bucur ca totul este bine cu bebelina ta si ca a ramas in continuare bebelina!!!!

Ce liniste a fost dupa amiaza asta pe aici... ca niciodata...

Vorba Adrianei, sunt multe fete care s-au pierdut pe drum... ce s-o fi intamplat cu ele??? Emaimee a disparut complet... a plecat in Spania pt. 3 saptamani cu sotul ei si... n-a mai dat nici un semn. Inseamna ca pe langa cele 3 saptamani de "lucru" si-or fi luat inca vreo o saptamana de vacanta...

Va pup,

Irina si bebe 20 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Adriana, apropos de sughitat, bebe al meu sughita la 15 sapt. cand m-am dus la echo, m-a facut sa rad, asa de haios era...
Cat despre senzatie... nu stiu sa deosebesc loviturile de sughituri, dar cred ca-i devreme inca la mine...

Pup,

Irina si bebe 20 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Anis ma bucur ca sunteti bine si ca e tot fetita avem noi de-ajunsi baietei ne trebuie si niste printese nu?

Mai fetelor toata ziulica m-a ingrijorat burtica asta a mea. Ma doare asa ca la contractii dar in partea de jos de tot in abdomenul inferior, am zis eu dimineata ca e uterul, se intinde...problema e cand ma ridc in pocioare ma tine ca o gheara dureroasa si am avut azi burta cam taaare si mare nu stiu cum sa ma explic mai bine, poate si cam balonata....ce credeti ca este? Help!!

Ioana
sapt.24
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabomboana spune:

De maine seara(joi) pana duminica o sa fiu mamica.O s-o am pe finuta mea de 10 luni.Nu stiu cum o sa ma descurc,sper ca bine.O sa vad si eu cum e sa ai bebe.Ca si cum as face un curs pregatitor.Poate nici n-o mai dau inapoi!
Oana si Tudor(sapt23)

Mergi la inceput

mai Oanabomboana, nu-mi da emotii!!!!! M-au trecut niste fiori cand am citit primele cateva cuvinte... m-am uitat la semnatura sa vad in ce saptamana esti, dupa care am citit tot mesajul si m-am linistit... Ai mare grija, nu ridica bebelul in brate, sa nu-ti faca rau... Cred ca este un sentiment puternic, iti vei dori si mai tare sa iti tii propriul bebe la piept, eu asa cred. De descurcat o sa te descurci tu, dar ai mare grija la efort!!!

Ioana, si eu am niste stari ciudate, ceva asemanator cu ce zici tu: este ca o strangere a uterului in partea inferioara, cu putina durere si mare neliniste din partea mea... Nu dureaza mult si din fericire nu sunt dese, dar am cel putin de 4-5 ori pe zi senzatia asta... Incerc sa nu iau NoSpa la fiecare durere cat de mica, de cateva zile nu am mai luat NoSpa. Dar daca vad ca se indesesc, voi lua cu siguranta !!!!Oricum, stau linistita ori de cate ori am starea asta, oricum nu mai fac efort de mult timp, cat despre ... nu mai stiu ce-i aia...... O sa-mi aduc aminte dupa ce ma refac, daca o fi sotul acasa... Daca nu... abstinenta totala!!!!

Pupici,

Irina si bebe 20 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Cum e treaba cu rezistenta crescuta la IR?

AniS si bebelina mea dulce 21+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis, uite ce zice de ir-uri:

ir= indice de rezistenta; semnifica presiunea exercitata asupra fluxului de sange care circula prin arterele uterine sau cele ombilicale. la inceputul sarcinii acesti indici sunt mai mari (0.8-0.9)...iar pe parcurs muschii arterelor se relaxeaza si indicele scade (mai mic de 0.4 dupa sapt 20-24). daca placenta e laterala conteaza doar ir-ul arterei din partea respectiva.

Pupici, somn usor,

Irina si bebe 20 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Oana, Oana, si mie mi-ai dat emotii. Mi s-au lipit ochii de ecran cand am citit ca o sa fii mamica. Sunt sigura ca o sa te descurci :)!

Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Bravo Anis ca ai ramas tot cu bebelina :) si nu s-a transformat.

La cat baietei sunt in iulie, chiar ma gandeam cati or sa fie de fapt fetite. Mie nu cred ca or sa imi mai faca vro eco pana nasc....cred ca as face o fatza sa vad ca am nascut fata in loc de baiat! haha!! dupa ce m-am obisnuit cu idea.

, 25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Fetelor, am incercat sa va citesc cat am putut, dar mergeti atat de repede ca eu nu tin pasul cu voi!Ma gandeam sa va scriu cand aflam si noi sexul, insa nu am mai avut rabdare! Felicitari tuturor celor care au aflat! Noi la sfarsitul lui aprilie aflam! Aici se fac doar trei ecografii pe tot parcursul sarcinii!

Din cate am citit eu nu prea sunt fete care nu sunt imunizate contra toxoplasmozei. Eu nu sunt imnunizata, iar aici se fac teste in fiecare luna pt asa ceva! Pe mine m-a stresat rau toxoplasmoza asta, desi nu am pisica acasa.

Testul 21, de asemenea, este obligatoriu aici! L-am facut si este bine!

Noi ne simtim destul de bine, poate mai obositi ca de obicei! Insa sunt si ocupata!

Mi-ar fi placut sa vin si eu la intalnire, mai ales ca o sa ajungem cat de curand in Ro, insa nu stim daca in pe la jumatatea lunii sau de Paste! Oricum, daca o sa coincida o sa va contactez sa vad unde va intalniti!

Va pup si aveti grija de burticute! Promit sa ma tin si eu in pas cu voi!

Nadia16saptamani

Mergi la inceput