Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (71)
Raspunsuri - Pagina 15
buli spune:
Cristina, , si nu i-ai zis nimic???
eu m-am obisnuit si iau atitudine, mai ales daca unele chestii il afecteaza si pe Mati. frumos, civilizat, dar zic.
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body
mav spune:
Vai, Cristina, eu i-as fi zis "cateva", de n-ar mai fi avut tupeul sa se arate pe acolo vreodata!!!!!!!! Uite ca si tie iti spun: nu-i mai da peste gura copilului!!!! Nici peste gura, nici peste manute, asta, daca nu vrei sa aveti probleme de personalitate mai tarziu! La fundulet, poate, poate, dar nu asa...... (Sa nu te superi, dar nu m-am putut abtine!)
Anca si Ramona:... pe Matei si pe Maysa, pot sa-i vad cu ochii mintii!!!! Ramona, spune-ne si ce "vorbeste" printesa, ca te-ai laudat ca zice mai multe decat Seba (poate il invat si pe el, sa nu ramana codas, ca la capitolul dinti- are doar4, de la 10 luni jumate- si la capitolul mancare diversificata, sigur suntem tare in urma).
Eu sunt deja franta de oboseala: azi Sebi a fost ca o tornada! mi-a facut casa vraiste.................. (afara n-am iesit, ca era prea frig)......... Noi inca n-am scapat de muci si nici de iarna....
Vic & Sebi (04.02.2004)
mav spune:
Ramona, mi-am amintit ca Sebi dadea fuguta la wc si cerceta interiorul pe la zece luni!!!!! Intre timp, i-a trecut! Asa ca..... La faza asta, am fost primii!
Vic & Sebi (04.02.2004)
ralualexandrei spune:
Buna fetelor chiar ca suntem codase la scris dar avem o scuza cu vremea de afara care ne imbie la plimbari.Am fost si noi 2 ore si jumatate afara cu Robert cu rolele si eu si Maria cu carutul ca m-am suparat pe ea ca vrea sa ia de toate de pe jos si mai face si figuri cu tranteli si urlat cand nu o las sa ia ce vrea,se repezise intr-o coaja de paine de pe jos de parca nu mai mancase de un veac,noroc ca am oprit-o la timp.Asa ca am pus-o in carut si am legat-o cu hamul ca altfel sare din carut bazdagania.Sper dupa amiaza sa mai iesim un pic pe afara.
Adriana eu nu sunt harnica dar ma apuc de treaba pt ca altfel face mama si nu mai vreau sa se oboseasca si cu treburile casnice.Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2