Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetelor...am reusit sa citesc tot ce-ati scris...dar sunt cam obosita asa ca ma duc sa fac nanitza cu ruxitza...iar suntem singurele in noaptea asta, va pup si sa aveti o noapte linistita

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Si pentru ca trecu' de ore 00.00,imi fac si eu aparitia.
Cred ca o sa devin pasare de noapte,ca numai atunci am si eu timp sa scriu doua trei cuvinte si sa citesc tot ce ati scris voi.
Noroc ca bb vostri sunt mai maricei si orice problema as avea gasesc raspunsul la voi.
Multi pupici pentru bebici si mamici.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Multumim fetelor de-aprecieri. Si noi suntem topiti dupa Alex. Tati e iesit din calea-afara. De dorul lui mereu se uita pe pozitele lui Alex la servici.

Fulguletz, pai avem poze ca sotul e obsedat cu pozele. E in stare sa-l pozeze pe Alex intr-o "sedinta" foto de vreo 100 de ori. Si eu, dintre ele, am greaua sarcina sa triez ce punem pe site.
Pai cand il tin in brate de regula sta in pozitie de stat in fundulet. Iar dimineata il mai tragem noi de manute si exersam ridicatul. Insa nu are nici un fel de stabilitate in pozitie de stat in fund. Trebuie sustinut bine. Iar tati cand nu-l plimba prin casa in brate, sta cu el pe canapea si-l tine in fund. Deci poate ca o jumate de ora-45 de minute pe zi adunate cu totul, nu stiu sa estimez bine. Il mai tin si in leganus, unde i-am dat scaunul pe pozitia mai dreapta. Am inceput cu statul in fundulet de la 4,5 luni, dar asta sistematic, ca exercitiu zilnic. Ca de stat in fundulet a mai stat el pana la 4,5 luni.

Bits, roserb, ultima data (la jumatea lui martie) Alex avea 71cm si 15 pounds si ceva. Nu ma mai intrebati greutatea lui in kg caci nu o mai stiu nici pe cea in pounds - asa se masoara aici, iar inaltimea se masoara in feet - e o nebunie, dupa 3 ani eu tot nu ma pot obisnui cu unitatile lor de masura, plus ca daca bebeul lor are 1 an si 8 luni ei zic ca are 20 de luni... Stiu sigur insa ca are mai mult de 7 kg, insa nu pot spune cu cat.

ioana, nici Alex nu mai gangureste la fel de mult cum o facea la inceput. Dar la fiecare noua metoda de gangurire (acum suntem la faza nr. 3, cea cu zbieratele; el zice ca e frumos, dar vecinii or fi crezand ca-l batem, insa asa se distreaza el mai nou. Faza nr. 2 a fost cu sunetele inalte si ascutite) are cam 1-2 sapt. cand exerseaza la greu, apoi se culca pe-o ureche si devine mai putin zgomotos, dispare noutatea.

andreap, pai vremea buna sau rea vine de la voi . Acum pe bune, de regula vremea din RO are cateva zile avans fatza de vremea din Ca. Eu deja stiu acum: cand se face frumos in Ro, urmeaza sa se faca frumos si aici in cateva zile.

ad-rianna, ca sa-i readuci la programul lor fa-o simplu: revin-o complet la programul lor de dinainte de schimbarea orei si comporta-te ca si cand nu s-ar fi schimbat nici o ora. Adica, daca nu au baut suculetul la ora x, nu decala acu mtot programul din cauza asta. Ignora faptul ca nu au baut suculetul, arunca-l sau bea-l tu. Si la urmatoarea masa mergi cu ce trebuie ei sa manace la ora respectiva. Nu se intampla nimic ca la una din mese nu au mancat exact cum vrei tu sau cu mscrie la carte. La urmatoarele mese insa vor manca ceea ce era in program. Daca insa le decalezi mesele, tot programul lor va avea de suferit.

Jasmine, ti-e jena sa-ti schimbi bebeul afara in parc? N-ai de ce. Ca nu se da amenda pt. treaba asta, iar copii mici a avut toata lumea si stie cum e. Iar parerea alotra de n-au avut pana acum copii nu conteaza .

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

si noi tot la faza cu chiotele suntem toata ziua tipa si dac te uiti la el sa vezi de ce incepe sa rada

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

quote:
Originally posted by onitza

ELIZA, parca tu te-ai dus cu ALEX iar la Municipal pentru analiza secretiei...ce-ai facut? ce-i mai dai acum?...sau a trecut? Inca ceva: imi poti da si mie listuta cu diversificare, de la ana culcer, daca ai reusit sa faci rost de ea? Multam
Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Onitza, eu i-am facut analiza secretiei la Municipal si mi-a iesit Stafilococ Auriu sensibil doar la cloramfenicol. Asa ca i-am pus picaturi in ochi cu cloramfenicol timp de 10 zile. Temporar a disparut, dar dupa cateva zile iar a inceput sa faca puroi la ochi... De curand i-am mai facut o data analiza secretiei si iar mi-a iesit stafilococ auriu, numai ca de data asta a iesit sensibil la mai multe antibiotice. Doctorita a zis sa ii punem genticol 7 zile si ea zice ca ar trebui sa-i treaca.. Acuma sincer eu am mai folosit genticol si acum vreo luna si atunci nu i-a trecut. Sper ca de data asta...
Cu foaia cu diversificarea de la Culcer ne ajuta Ela dar poate doar luni, asa ca o raspandim atunci, ok?
Bits, ce civilizati sunt japonezii, mey... Auzi, apa incalzita la 50 de grade... loc de infasat... lux!

Sa stiti de de azi noapte am intrat in tagma mamicilor care dorm cu puii. Ma dadeam eu rotunda ca ce bine imi doarme copilul in camera lui chiar de cand a implinit 1 luna, dar azi noapte n-am avut ce sa fac si l-am luat cu mine in pat. Pur si simplu urla ca din gura de sarpe de fiecare data cand il puneam in patut. Il adormeam la san, il puneam usurel in patut, imediat se trezea si incepea sa urle. Asa m-am "distrat" pana la 12 noaptea cand sotul meu s-a enervat si a zis sa-l imbrac sa pleaca cu el cu masina prin oras sa-l potoleasca . Pana la urma i-am zis sa nu-l duca afara, ca o sa incerc sa-l culc cu noi in pat. Nu am facut asta din prima pentru ca eu inca sunt racita si chiar nu as fi vrut sa il iau in pat langa mine pentru ca nu stiam daca nu o sa-mi alunece masca de pe fatza (port o masca chirurgicala cand sunt cu puiul si sunt racita) si nu voiam sa-i dau vreun virus...
Nici Alex nu prea mai gangureste, dar scoate niste acorduri de zici ca-i primadona.. Tipa asa prelungit de parca e cantaret la opera si in acelasi timp face niste ochi mari.. cred ca se mira si el de sunetele pe care le scoate :-)))

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

meei, fetelor de pe la noi...cu statu' asta toata ziua in parc ma minunez!De schimbat va e voua? Problema este: cum ii dati sa manince? Va desfaceti la nasturi in parc? Iar cele care dau lapte praf? Cum sa face? hai, ca sint curioasa...

Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Mai, eu am vazut in weekendul asta in Gradina Botanica o mamica care alapta pe o banca si nu mi s-a parut nimic ciudat... Important e sa porti niste haine care sa-ti permita sa faci treaba asta fara sa dezvalui prea multa pielicica :-)

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
]Originally posted by Eliza5
Pur si simplu urla ca din gura de sarpe de fiecare data cand il puneam in patut. Il adormeam la san, il puneam usurel in patut, imediat se trezea si incepea sa urle. Asa m-am "distrat" pana la 12 noaptea

Si al meu la fel a facut asta noapte, el care adormea ca un ingeras cel tarziu la 11, nu stiu ce-a avut...cum il luam in brate incepea sa rada...cum il puneam jos...ca pe ace frate...pana pe la 1, cand obosit a mancat si a adormit pana la 7 dimineata cand s-a trezit numai ptr papa si iar a adormit...obosit baiatu'...

mami si vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, mai apar si eu:)

vreau numai sa spun ca am vazut (deocamdata numai) pozele lui try si ale ad_riannei

mai, aveti niste copiii SUPERBI!!! sunt topita!!!

try, alex se ridica de jos, mey?:) brava natiune!:))))))

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna fetelor!Iata-ma si pe mine si sper de data asta sa ma lase calculatorul sa trimit mesajul.am probleme mari cu el,nu stiu ce are,am sters viruseii aia,da' tot face figuri..nu stiu,imi spune mereu"virtual memory is too low".Off,daca as fi si "doctor"de calc.ce bine.
Multumesc de raspunsuri,o sa-i bag zilele astea cereale.Ieri am reusit sa-i dau 25 ml ceiut+suc mar(ionatane sunt,dulci,da' ea nu le vrea)cu biberonul..dupa care nu mai voia sanul.Cand incercam sa-i bag snaul in gura,urla de ziceai ca-i dau otrava!!!!Asa ca a mancat fata mea abia la 16.30 laptic,de la 5.30 dimineata nemancata,dupa ce mancase doar 25 ml.apa chioara,adica suc!Asa ca renunt la bibe.....I-am luat unul d ela Chicco cu lingurita.Azi dimineata am incercat iar cu suculet si un pic de pulpa d emar..il scuipa.Am incercat si cu piure de mar+morcov d ela Hipp(la borcanas),nu-l vrea nici pe ala.
Mai,ma omoara copila sat!Suc nu vrea,piure nu,laptic suge in doru'lelii..ce ma fac cu ea????Ce sa-i dau s avrea si ea???O s aastept sa fie lihnita de foame,poate atunci ia sucul de mar.
Am reusit s ava citesc un pic,sper sa am timp mai mult si sa ma lase virusii in pace.
Eliza,eu alaptez pe banca in centrul orasului fara probleme!Pai la cum voia Mariuca s amolfaie tzitzi din ora in ora,trebuia sa stau numai in fata blocului.Si nu mi-e rusine deloc..Dioana poate confirma,m-a vazut in "actiune"
Pupici

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput