Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Andreap,eu as zice sa incerci sa-I dai cereale.Daca nu vrea suc,n-are rost sa insisti,mai bine o mai lasi o vreme si incerci din nou.Poate se intelege bine cu cerealele,si astea o ajuta sa ia in greutate mult mai bine decat sucul sau supa.

Radu se intelege foarte bine cu orezul de la Milupa,dar sigur sunt bune si altele.

Onitza,pai daca are doar 5700g la 4 luni si dr ti-a zis sa-l treci pe mancarica….de ce sa nu incepi,ca eu nu intzeleg?Nu stiu daca o sa reusesti sa-I dai de la inceput 200 ml de supa,de fapt nu cred ca o sa reusesti.O sa pape mai putin la inceput si restul completezi cu lapte.Treptat,ii dai din ce in ce mai multa supa si din ce in ce mai putin lapte pana inlocuiesti masa de la pranz.Pregateste-te ca trebuie sa ai multa,multa rabdare.

Cu balele stam si noi foaaarte bine,suntem campioni.Ne udam rapid hainutzele.

Roserb,eu pasez legumele fierte si subtiez cu apa in care au fiert pana iese un piure subtire,cam ca o smantana mai moale.Radu papa cu linguritza.N-as avea rabdare sa-I dau intai piureul mai tare si apoi supa,i le dau sub forma asta de piure mai diluat si e OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna!
Am aparut si noi.
Am rugamintea sa ne treceti si pe noi, pe listuta cu mancaciosii, pentru ca de ieri am inceput diversificarea. Pana acum ne descurcanm binisor: la 10 sucul, la pranz, supita, iar seara cerealele, dar eu tot am emotii.
Deci noi mancam laptic la cutie si ce ne-o mai da mamii....de la 4 luni si 3 saptamani.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu am totusi o strangere de inima pentru ca nu pot respecta fiecare ora zi de zi si nu stiu daca asta conteaza. Fata mea doarme si mananca destul de haotic sau asa mi s-a parut pana acum cand ii dadeam numai laptic. Dar sa vedem cum ne-om adapta pana la urma.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

TRY ce lung e ALEX,la multi cm inainte!.mai da-mi place la nebunie poza din carucior

FULGU nemtzish e tareee scump si sa stii ca nu mi se pare a avea cine stie ce bubitze.la noi au fost mullte.

ELIZA si noi fara babetica suntem cascada Niagara.ca sa nu-ti mai spun cand suntem in tren si incepe cu"buuuuuuu"cum mi se face pe geaca.

CRISTINA nu-s prea mullte dintr-o data?

DANIELA i-am luat de la CHICCO un pian cu toate animalutele si cand apasa pe ele se aude"vocea "fiecaruia,sper sa le memoreze mai bine de la pian,da un pic de practica nu strica.

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

sa va zic ce am patit aseara:dupa baitza lapte in titzi fff putin asa ca i-am facut un bibe.dupa urlete a baut si el cu chiu -cu -vai 60ml.i-am pus suzeta in guritza,l-am leganat iar cand era semiadormit i-am bagat biberonul in gura si a mai papat 70ml.dimineata cand ne-am trezit avea pe fatza bubitzele mici si rosii(nu fff pronuntate).nu i-am mai dat supica(ROSEB eu ii dadeam numai apa aia chioara,asta pt inceput ca sa se obisnuiasca cu gustul)ca mi-a fost frica.sper sa fie alergie(ori la morcov,ori la laptele praf) si nu vreo boala a copilariei.

si noi avem accese de plans in timpul somnului,cred ca viseaza urat.aseara am dat cu tamaie prin camera si vreau sa va spun ca a dormit dussssss,nu tu plans,nu tu trezit.

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

aaaa si nu mi-a facut kka de 3 zile,sa fie de la morcov?

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

JASMINE la asta ma gandesc si eu cand vin acasa:unde am sa-l schimb cand iesim la plimbare?aici in fiecare magazin este loc pt alaptat si pt schimbat bebeii,iar pt cei care papa lapte praf este si apa fiarta la temp de 50grade.

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Ceaaaaaauuuuuuu !!!!
Dragelor, hai sa va intreb ceva : voi cum mai stati cu bebelusheasca? o mai vorbesc pitacii vostri? Bianca mea rar ma mai gratuleaza cu cate un nghi sau ngha sau altele. Acum scoate sunete razboinice! A descoperit placerea tipatului, si ... cu astea ne trateaza ! Deci? Voi cum stati?

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

onitza si eu zic sa incepi sa ii dai diversificat Silviu de cand papa asa a inceput sa ia in greutate mai bine

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by bits
aici in fiecare magazin este loc pt alaptat si pt schimbat bebeii,iar pt cei care papa lapte praf este si apa fiarta la temp de 50grade.

...civilizatie ... nu gluma...

mami si vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput