Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 21

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mishulina lasa ca e sigur pe val, are bateriile incarcate si a luat lecitina la timp.
Doar ce cadou mai bun de casa noua ai putea imagina?

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor!

GABITACO iti multumesc de salut si multe felicitari pentru si multa sanatate tie si .

CORALIA76 si tie multe felicitari pentru si multe .

TONIA e adevarat: eu fac ture si poate sa fie si din cauza aceasta aceste temperaturi aiurite.Cat despre analize da,am zis ca le fac dar CAND??Nici nu stiu cum sa-mi mai impart acest timp dar maine ca sunt in a 23-a zi........dupa tine ce zici merge sa fac un progesteron?

TANIA ai dreptate ca trebuie sa luptam pentru optimism si asa voi incerca sa fac!Doar ca ....asa cateodata mai cad intr-un borcan de melancolie.

UTOCATALINA ca de obicei mesajele tale sunt splendide,frumoase si incurajatoare.Am vazut si eu pozele tale si pari intr-adevar o persoana cu mult caracter si optimista.Eu de felul meu sunt putin mai pesimista.Dar voi incerca sa lupt si sa fiu mai optimista.Multe din partea mea.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Tania,ai dreptate nu-mi pot imagina si dori un cadou mai bun de casa noua sau de Paste sau de orice alta ocazie,de aia si muncim de zor la acest "proiect" dar sunt deprimata rau ca nu se intampla nimic si stiu ca trebuie sa-mi revin ca : Directiva principala suna asa "stress-ul dauneaza grav fertilitatii!" .Problema e ca ma invart in "jurul cozii",adica sunt stresata ca nu se intampla nimic de atata vreme si nu se intampla nimic pentru ca sunt stresata!
Sa innebunesti,nu alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Multumesc Danangie de urari,sper sa fie bine azi la eco sa-mi vad si eu punctuletzul si sa ma asigura ca totul e oK.
Maine fetelor o sa vin cu vesti despre cum a decurs totul.
Pupilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Cora,bafta lasi sa ai grija de punctuletul tau scump si drag
te ,
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Multumesc Cristinna si tuturor fetelor ca va ganditi la mine si sa stiti ca am mai prins un pic de curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor, daca vreti sa va binedispuneti putin ...
http://www.resursadefun.ro/pov_noi_slabeste-acum.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna fetelor! Sunt noua pe forum dar va urmaresc de ceva vreme si, cum sa aspun, am - nu - am traba cam tort pe aici ma invart. Daca ma primiti si pe mine in randul vostru, aș avea și eu o problemă. De fapt mai multe. Pana la urma cu cat trebuie sa creasca temperatura ca să arate ovulatia? Ca eu am citit toate variantele de la 0,1 la aproape 1 grad. Va multumesc și va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Bun venit Alexia - ce nume frumos!

Din cate stiu eu, temperatura creste dupa ovulatie, in medie cu 0.2 grade. Nu stiu care sunt deviatiile in plu sau minus. Poate te lamuresti pe www.fertilityfriend.com

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Tania, iti multumesc pentru răspuns. Oricum, problema mea este mult mai complexă, și acum oscilez între optimism și gânduri de-a dreptul depresive. Păi, acum 2 ani am fost operată de endometrioză (ovar exclus chirurgical), în noiembrie am început tratament pentru extrasistole cu amiodaronă, care acum mi-au afectat tiroida (hipertiroidie), și, colac peste pupăză, doctorița mi-a spus că nu am ovulație (cnf eco și grafic temperaturi). Ea a spus că temperatura trebuie să crească cu min 0,5C. Așa că acum chiar sunt zăpăcită. Mai pot să rămân, sau nu? Deja asta a devenit o obsesie...

Mergi la inceput