Jocul cu filme (30)
Raspunsuri - Pagina 10
Kehleyr spune:
Pot sa pun eu o ghicitoare ca vad ca Bubbles nu apare?...
Ea afla ca va muri intr-o saptamana si decide sa isi schimbe viata.
---
Este reporter de televiziune
Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan
lilanda spune:
Life or something like it??
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Life or something like it??
Da.
Our planet is a lonely speck in the great enveloping cosmic dark. In our obscurity, in all this vastness, there is no hint that help will come from elsewhere to save us from ourselves. -- Carl Sagan
lilanda spune:
Un tinar rebel si violent, dar sarmant, ajunge criminal. Pentru a scapa de anii grei de puscarie la care este condamnat, se ofera voluntar intr-un experiment de alungare a raului din om....
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
lilanda spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Un tinar rebel si violent, dar sarmant, ajunge criminal. Pentru a scapa de anii grei de puscarie la care este condamnat, se ofera voluntar intr-un experiment de alungare a raului din om....
Uuupss...imi cer scuze, dar am uitat de enunt. Era vorba despre "Portocala mecanica " (A Clockwork Orange )a lui Kubrick.
Cine doreste, cine pofeste sa duca jocul mai departe este invitatul meu
ML spune:
Ma scuz ca ma bag pe subiect cu o intrebare nu chiar ghicitoare dar poate stiti...
Isi mai aminteste cineva filmul "Fifi inaripatul"? Cred ca era ceh, comedie, cu un barbat ingeras care bineinteles ca zbura ca orice inger (felul in care vedea totul de sus m-a fascinat in copilarie cand l-am vazut adica acum vreo 30 de ani!). Daca vi-l mai amintiti mai spuneti-mi si mie despre subiect. Se prea poate sa fi fost un film slab dar pe atunci mi-a placut. Multumesc frumos.
sfarsitoarea spune:
Cu aprobarea dumneavoastra, pun eu o ghicitoare.
Fara aprobarea dumneavoastra - ignorati-ma.
Doua fetite, un batran si o ... omida.
Un film cu praf pe el.
Sanatate