Ce parura preferati?

Ce parura preferati? | Autor: numeioana

Link direct la acest mesaj

Am o mare problema...cel putin mie mi se pare foarte importanta. Eu vreau sa-mi pun in par o diadema si sa-mi prind voalul de ea. Voi sunteti pt diadema, parura sau floricele? Dar voalul cum credeti ca vine mai bine: sub coc sau deasupra? Eu am observat la mine ca daca il pun sub coc se vede cam urat din fata, adica nu prea se vede deloc. Am facut proba cu el deasupra si se vede f frumos. Voi v-ati gandit la asta?

Ioana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Eu mi-am cumparat de la Picasso o coronita din trandafirasi mici, discreta, care mi-a placut si m-am tot gandit la ea.Am tot facut probe si am observat ca imi sta cel mai bine cu ea pe crestetul capului, cu voalul plecand cam de sub coc, nu stiu de fapt cum va fi prins parul, dar daca va fi coc va fi mai sus prins. NU stiu daca m-am facut inteleasa.
Cat despre diadema....te-ai gandit ca la biserica popa trebuie sa puna si el coroana aia de metal-care nu stiu cum se numeste-pe cap, cred ca iti va strica toata coafura, eu nu am fost la o nunta la care mireasa avea diadema sa vad cum decurge slujba...dar mi se pare ca incurca.
Asteptam si alte pareri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Eu nu vreau diadema dar mi-am cumparat trandafirasi micuti ca sa imi prind voalul in par. Nici mie nu imi place sa imi prind voalul sub coc tocmai pentru ca nu se vede deloc. Cat despre diadema, nu incurca deloc la biserica atunci cand se pun pirostriile (cununile pe care le pune popa) pentru ca aceste cununi au o deschidere foarte mare si se pun pe frunte si se potrivesc asa incat sa nu deranjeze nimic, am vazut bine la ultima nunta la care am fost si mireasa avea diadema si o coafura complicata.

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor da eu nu stiu ce e aia parura
eu o sa port diadema ca-mi sade bine cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Si eu am sa mi pun diadema ptr ca imi place si se potriveste si cu rochita.Voalul il vreau sub coc.Sunt de parere ca parura trebuie neaparat asortata rochitei.

Poze cununie:
http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

salut....mie imi place la nebunie voalul deasupra cocului...cat despre coronita,nu stiu as vrea ceva foarte mic si simplu..care sa fie pusa cumva langa voalul de deasupra cocului...si prin coc sa fie prinsi cativa drandafirasi foarte fini si micuti..care abia sa se vada prin voal..cred ca e de efect..mi-au placut foarte mult pozele si voalul blancai00..parca..
pupici..si sporuri multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Voalul pus deasupra cocului se vede frumos din fata accentul cazand pe voal , nu pe coafura.
Daca se prinde voalul din spate ,atunci accentul cade pe coafura.
Nici eu nu stiu ce sa fac .As vrea sa se vada frumos si voalul si coafura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Eu optez pentru voal sub coafura, in acest fel am observat eu ca se vede si parul si voalul si mai ales fata. Eu am avut impresia ca atunci cand voalul este prins in varful capului acopera cumva si fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Eu o sa-mi pun voalul deasupra cocului.Asha imi sta cel mai bine.Iar in par nu shtiu daca o sa mai pun ceva.Celmult catziva bobocei de trandafir.Daca vretzi putetzi intra in pozele mele.Am pus o poza cu o tipa care are voalul pus asha cum vreau eu.Poate va facetzi shi voi o idee.Oricum pana nu va punetzi voalul pe cap in diferite locuri nu o sa shtitzi cum va sta.
pupici, Roxi

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

eu am parul ondulat,si nu-mi placeasa ca am sa-l "intind" foarte bineeeeee si am sa-l las desfacut, eventual il prind un pic in 3 locuri, sa pot prinde voalul.Daca nu sta asa imi voi lua o coronita
am facut deja o proba, imi sta bine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mai fetelor,ce e aceea parura,ca nici eu nu stiu?
Eu mi-am luat o diade ma superba,nu e nici mare,nici mica.e foarte finuta.Mi-a placut de prima data de cand am vazut-o.Parca sunt o printesa cu ea!
Eu voalul o sa-l prind sub coc,pt ca asa ar pune in evidenta diadema.
Pupici!

RAMON_RAMONEL

Mergi la inceput