Concediu de nunta??
Raspunsuri - Pagina 2
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Unde lucrez io conform Contractului Colectiv de Munca - Salariatul în vârstă de până la 35 de ani va beneficia, o singură dată, de un ajutor material pentru căsătorie, echivalent cu două salarii minime pe unitate și de cinci zile libere plătite.
Pentru căsătoria rudelor de gradul I și II, salariatul beneficiază de două zile libere plătite.
ellamiss spune:
Legal avem dreptul la 5 zile libere pentru nunta.Sa vorbesti cu contabila de la munca ca ea stie sigur ce trebuie sa faci.
photos.yahoo.com/ellamiss2000
Raza de soare spune:
Actalizam subiectul... Cum e cu aia 200 Euro pt. nunta ??? Parca de anul asta era valabil, nu ?
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Actalizam subiectul... Cum e cu aia 200 Euro pt. nunta ??? Parca de anul asta era valabil, nu ?
Raza de soare
naup!Eu auzisem ceva cu 2006..asa ca, ne incadram!
cel putin, asa stiam si eu!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Raza de soare spune:
Eu mesajul abia l-am postat si suntem in 2006, nu 5 !!! Normal ca ne incadram...
Raza de soare
Raza de soare spune:
Subiectu' o fi fost inchis ? Nu cred... Dar ultimele mesaje apar cu 2005, desi suntem in 2006.
Raza de soare
mitumac spune:
Subscriu si eu.....3 sapt daca se aproba de "conducere" una inainte de cuninie si doua dupa....cand vom si pleca in luna de miere...probabil la cheia...caci e oct...si in afara s-au cam inchis portile...
Raza de soare spune:
Iertare, tuturor ! De la caldura mi se trage ! Si de la calendarul calculatoruluiĄK Am gresit anul. M-am trezit in 2006, uitand ca suntem in 2005. ș BANG
Raza de soare
riana spune:
Tu ca tu , raza de soare, dar eu ?
Ca imi ziceam : ce-are mai, ca suntem in 2005 ?......sau chiar o fi 2006 ? :))
cinderella spune:
Zile libere, respectiv bani, se dau doar daca este specificat in contractul colectiv de munca.
Din cate stiu firmele de stat trebuie sa iti dea liber (nu stiu si de bani).
La firmele private, acest lucru trebuie sa apara, dupa cum spuneam, in contractul colectiv de munca; in functie de cum hotaraste "conducerea", se poate sa iti dea chiar mai mult de 5 zile, daca sunt generosi :).
Eu ma gandeam sa imi iau tot 3 saptamani de concediu, una inainte si doua dupa, dar numai daca plecam undeva in sapta-luna de miere, pentru ca altfel ma plictisesc 2 saptamani acasa.