Ce stiti despre vopseaua semipermanenta?

Ce stiti despre vopseaua semipermanenta? | Autor: Tanya

Link direct la acest mesaj

As vrea sa ma vopsesc si totodata sa nu-mi distrug parul si asa fragil de la suvitele decolorate si m-am gandit ca o vopsea nuantatoare ar fi numai buna pentru ce am eu nevoie. Am cateva nelamuriri, poate voi stiti mai multe si ma luminati si pe mine. La cate spalari se duce? Vopseaua semipermanenta si vopseaua nuantatoare sunt una si aceeasi? Dar balsamul nuantator? Ala ce mai e? Dupa vopsire exista cumva riscul ca vopseaua sa se ia pe haine sau pe perne?
Am mai citit pe net despre o vopsea si anume henna, 100% naturala, nu distruge parul din contra il hraneste.. DAR, ca intotdeauna trebuie sa existe si un dar nu se mai duce din par si peste el nu mai prinde nici o alta vopsea. E adevarat?
Va pup si va multumesc

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Eu am incercat nuantatorul de la Wella si am fost multumita. Mi-a acoperit firele albe si a rezistat cam 2-3 luni, nu mai stiu exact, in conditiile in care nu ma spal pe cap zilnic si nici nu mi-a ramas pe haine sau perna.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

merci mult pentru raspuns Paloma

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns new spune:

vopseaua semipermanenta contine un derivat al amoniacului si nu distruge asa rau firul de par. nu acopera bine suvitele... acestea vor iesi din nou la cateva spalari... nu-ti pateaza hainele dar iese f mult in apa de spalat si pe prosop.. sa nu te sperii ca se spala
iese mai repede decat spun ei pe prospect dar cred ca daca nu vrei sa te vopsesti vei fi multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Eu am folosit si nuantator de la Wella si am fost multumita, dar mai des Palette la plic. In special cand eram insarcinata pentru ca e fara amoniac (poate are ceva, dar e insesizabil). Iese la cateva spalari, nu ramane pe haine sau perna, insa e ok daca nu ai chef sa iti faci ceva permanent. Cu Henna se facea o colega de a mea, era multumita pentru ca i-a intarit parul, dar culoarea e permanenta si nu prindea la ea nimic peste.
Succes, Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

"nu distruge asa rau parul"?
pai eu credeam ca nu distruge deloc... nici nu stiu ce sa fac
mi-am luat un nuantator de la loncolor.. un blond pai, inca nu m-am hotarat daca sa-l folosesc sau nu.

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns new spune:

blond pai nu prinde decat pe par blond f deschis

eu ma vopsesc roscat si folosesc si eu fff rar cate un nuantator intre suvite si vopsit sau cand mi se pare ca s-a dus culoarea

nuantatorul face PH-ul parului 8 in timp ce vopseaua il face 10.

are efect asupra firului de par dar cu siguranta nu se compara...

Mergi la inceput