Am si eu o problema cu accesul restrictionat, de fapt cu mesajul de restrictionare, pentru ca accesul in sine e ok.
Acum vreo luna sau mai bine, mi-a aparut prima data un mesaj de genul "Accesul la forumul desprecopii.com ti-a fost restrictionat". Intai m-am panicat, pentru ca eram in mijlocul unei dispute si ma gindeam ca am fost pedepsita, dar apoi am vazut ca mesajele pe care le scriu apareau totusi pe forum, chiar daca dupa apasarea "Trimite un mesaj" aparea un mesaj de eroare.
Vazind ca totul este ok, am neglijat mesajul de restrictionare pina cind in loc de unul, au aparut doua mesajede restrictionare, unul sub altul. Acum sint trei... Nu m-ar deranja daca nu ar trebui sa astept o gramada pina apar rind pe rind, si apoi textul topicului. Si la fiecare pagina noua, la fel.
Am sperat ca odata cu aceasta revizie tehnica, sa dispara si mesajele cu pricina, dar vaz ca nu prea. De aceea m-am si decis sa va scriu.
Nu sint genul plingacios, dar daca se poate rezolva problema mea, de ce sa nu se rezolve.
Multumesc si astept o rezolutie.
PS precizez ca computerul cu pricina este macintosh, daca are vreo legatura.
home page - www.marius.rdsor.ro
Acum sint 4 mesaje unul sub altul.
_
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute