Controversatul Andrei Gheorghe

Controversatul Andrei Gheorghe | Autor: viorela hoff

Link direct la acest mesaj

Avem si imagini pt. "minte, inima si suflet", intamplator am descoperit site-ul acesta, mi se pare super!
Textele nu mi-au placut (stilul), ce parere aveti?
http://www.andreigheorghe.ro/frameset.php
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Siteul mi se pare bine construit, echilibrat, colorat, sonor, sinergic, atinge simturile. Din punctul acesta de vedere, apreciez.

Insa per ansamblu intreaga idee mi se pare manifestarea narcisica a unui egomaniac, care arunca franturi din sine in public nu pentru ca vrea sa impartaseasca, nu pentru ca ar simti vreo comuniune sau comunitate cu cel de langa, ci dintr-un soi de perversiune exhibitionista.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by gabirus

Siteul mi se pare bine construit, echilibrat, colorat, sonor, sinergic, atinge simturile. Din punctul acesta de vedere, apreciez.

Insa per ansamblu intreaga idee mi se pare manifestarea narcisica a unui egomaniac, care arunca franturi din sine in public nu pentru ca vrea sa impartaseasca, nu pentru ca ar simti vreo comuniune sau comunitate cu cel de langa, ci dintr-un soi de perversiune exhibitionista.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Aproape ca subscriu....Mie imi place mult Andrei Gheorghe, poate dintr-un soi de manifestare masochista a unei persoane complexate ce ma simt cateodata

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

si mie imi place foarte mult Andrei Gheorghe, dar nu am mai auzit nimic de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Eu nu-l stiam pe Andrei Gheorghe. L-am vazut de curand la TVR, intr-o emisiune ('Profesori de milioane'). Mie nu mi-a placut. L-a tot pus la punct pe Mircea Diaconu, care era si el invitat si care a spus numai lucruri de bun simt. Si a culminat cu o replica spusa lui Diaconu: 'Mircea, nu trebuie ca lumea sa taca cand vorbesti tu'. Eu stiam ca asta e una dintre primele reguli de politete, da' ma rog... Andrei Gheorghe mi se pare tupeistul caracteristic vremurilor moderne.
E parerea mea, nu dati cu pietre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

quote:
Originally posted by mcbeal

Eu nu-l stiam pe Andrei Gheorghe. L-am vazut de curand la TVR, intr-o emisiune ('Profesori de milioane'). Mie nu mi-a placut. L-a tot pus la punct pe Mircea Diaconu, care era si el invitat si care a spus numai lucruri de bun simt. Si a culminat cu o replica spusa lui Diaconu: 'Mircea, nu trebuie ca lumea sa taca cand vorbesti tu'. Eu stiam ca asta e una dintre primele reguli de politete, da' ma rog... Andrei Gheorghe mi se pare tupeistul caracteristic vremurilor moderne.
E parerea mea, nu dati cu pietre.

Chiar emisiunea asta am vazut-o si eu pe PC si subscriu!
Eu m-am referit doar la designul siteului.
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"

Mergi la inceput