Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu! (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by motanik

Am gasit si cazare pt Ana in Halle!!!!
Dana si multumim din suflet.

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Ma bucur din suflet ca ii pot ajuta cu ceva!
Doamne ajuta ca totul sa iasa bine!

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Dana,Andra

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Am reusit, ati vazut probabil. Urmeaza sa stabilim exact ce si cum. Va tin la curent cu orice veste.

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzelu spune:

Dragii mei care asteptati sa aflati ce se mai intampla..

O s-o iau cu inceputul. Duminica, 22.05, Liviu cu Ana au fost asteptati de Ana-Mariadin Frankfurt, la aeroport. Tot ea i-a condus la trenul pt Leipzig. Aici Dana (gazda ei pt 2 saptamani), cu prietena ei venita si cu baietelul, si cu mine, i-am primit pe Ana si Liviu cu toata caldura si i-am codus cu trenul pana in Halle. Trebuie sa va spun ca Dana este o fata extraordinara si extrem de sufletista. S-a implicat extrem de mult in aceasta treaba... Pt ca s-a dovedit mai ales in zilele care au urmat ca ajutorul ei si-a sotului ei(nemaipomenit de saritor) este de nepretuit... Ana si Liviu ne-au intampinat zambitori si plini de speranta. Atitudinea lor este miscatoare... Nu poti sa nu te intrebi de unde au atata forta...
A urmat luni, cand s-a facut internarea si au inceput investigatiile. Ar fi fost f greu fara cei doi soti gazda... si nu doar din cauza limbii germane... dar mai ales fara inca un suflet de roman langa ei... Ma bucur enorm de mult ca ii au alaturi. Caci n-au fost acolo doar in prima zi... Azi, la primele investigatii dureroase... erau tot acolo... Si-acum cateva ore, vorbind cu ei la telefon se duceau din nou la spital, unde Ana ramasese cu Liviu. Ana si Liviu sunt niste viteji amandoi. Interventia de azi a lui Liviu, a fost cu adevarat dureroasa... fara anestezie... insa el spune ca nu doare asa tare...
Asteptam urmatoarele zile. Si cum eu vorbesc cu ei zilnic la telefon, o sa va mai tin la curent cu ce se-ntampla. Pana acum, ca sa concluzionez, eu zic ca vestile sunt bune: Ana si Liviu sunt niste luptatori amandoi, gazdele- mai mult decat primitoare si saritoare, iar medicii si personalul medical inteleg ca sunt f draguti si explica mereu pasul urmator... Doamne ajuta!!
Rugati-va pentru ei Domnului!!
Va imbratisez pe toti,
cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Anca, multumim mult pt vesti!
Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Avand subiectul la generale, am si uitat sa ma uit si aici. Anca, multumim de vesti...ce interventie dureroasa a suferit ieri? Am vb cu Ana luni seara si a ramas sa o sun azi sa vedem daca a vb cu doctorul si cand a ramas stabilita operatia.

Asa cum am zis si dincolo si cum Ana a spus-o de nenumarate ori, am avut norocul de-a lungul acestei povesti sa intalnim oameni cu suflet, oameni care nu s-au dat inapoi cand a fost vroba de a ajuta niste straini. Tot respectul meu

Cum aflu ceva si eu va dau de stire, dar cel mai sigur diseara o sa avem vesti.

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Mergi la inceput

Din pacate nu avem multe vesti pt tine si pt fete.
Lucrurile sunt un pic mai complicate fata de ceea ce stiam noi si fata
de ce a parut la inceput. Din nefericire! Va trebui sa faca operatie,
desi initial s-a crezut ca nu va fi necesar... Adica au crezut ca pot
sa-i monteze acel TIPS doar cu anestezie locala, etc. Nu vreau sa intru
in detalii ca nu are rost. Ideea este ca azi au constatat ca are si alte
vene de sub ficat blocate (datorita timpului care a trecut) si trebuie
sa-l taie sa incerce sa faca nu stiu ce legaturi... Maine sau poimaine
se va intampla. Am emotii mari pt ca el este slabit, pot aparea
complicatii. To rog sa intelegi ca e cumplit de greu pt amandoi sa trecem prin
asta. Putere de unde sa mai avem sa zburdam... Noroc cu Dana si sotul
ei care si-au petrecut aproape tot timpul cu noi la spital si sunt asa
de draguti...NU pot sa-ti spun mai multe. Mi-e greu. Roaga-te pt noi!
Ana

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Mergi la inceput

Am sa scriu si aici si la generale.

Am vb acum cu Ana. Ce s-a intamplat pana acum. Lui Liviu i s-a bagat pe viu un soi de furtunas din gat pana la ficat, cu ajutorul acestuia fiind facute analizele. Liviu a simtit tot si la un moment dat inima a inceput sa ii bata tare, a fost un moment dificil, se pare ca au atins cumva peretele inimii. Of...

Ma scuzati ca nu explic in termeni medicali, asa mi-a spus Ana si am si destule emotii in clipa asta incat sa nu fiu taman 100% coerenta.

Maine va fi operatia. In jur de 8 va fi prima interventie si anume va fi introdus in abdomen un alt tub care sa ii opreasca splina, sa nu mai functioneze. Splina va fi scoasa pt o mai bu7na functionare a ficatului dar doctorii vor intai sa o opreasca pt ca Liviu sa nu piarda mult sange in timpul operatiei in sine. Va fi taiat orizontal pe abdomen, va fi scoasa splina si apoi vor merge la ficat, care intre timp s-a imbolnavit si care nu sufera de sindromul Budd-Chiari cum a fost diagnosticat in Ro, se pare ca venele blocate sunt sub ficat si ei vor incerca sa introduca un mecanism artificial care sa permita irigarea ficatului. Autocoagulante va fi nevoit sa ia in continuare dar luchid nu se va mai strange in abdomen.

Se pare ca operatia in sine va incepe dupa ora 9 si va dura destul de mult. Va rog sa va rugati maine pt ca Liviu sa lupte, doctorul sa aiba mana buna si sa iasa totul bine!

Doamne ajuta, inca o data va cer scuze pt ca poate nu m-am facut inteleasape deplin, revin maine cu vesti.

Ana, fii tare! LIVIU SA TE AJUTE DUMNEZEU SA TRECI CU BINE PESTE ZIUA DE MAINE!

--------------------

Andra
NoiWeekend 2-3 aprilie

Paris1Paris2

Mergi la inceput