bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Aaaa, uitam: lapte - de la 6 luni incolo ii mai dadeam cam 3 bibe/zi si uneori la pranz ii dadeam si zeama de la legume (supa)...

Eliy, NU portocala da alergii, CI capsuna, zmeura, murele sau Kiwi.

Dana, Eric (3.2 ani) si Ruxi (2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Sa facem distinctia dintre bebelusii alimentati natural si cei alimentati artificial.
Daca Rayan ar fi fost alimentat exclusiv la san, nici nu m-as fi gandit la diversificare inainte de 6 luni, dar asa, voi incepe inainte de 4 luni, cu suc.

Atentie la banana, nu prea este recomandata inainte de 1 an.
Portocala nu este alergogena insa poate provoca eritem fesier. Asta nu inseamna ca toti bebeii care beau suc de portocala vor avea problema asta. Depinde de la caz la caz. Nu putem sti pana nu incercam. De aceea trebuie sa introducem alimentele unul cate unul si sa observam cum sunt tolerate.

Interesanta schema ta, Saphir. Am sa o notez. Merci mult.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Lali, cat te-a costat ecografia?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Iarasi merge prost forumul, are o viteza foarteeeeeeeee lenta. Am crezut intial ca e de la conexiunea mea, insa,deschizand alte pagini am vazut ce merge foarte repede pe alte site-uri.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna! Eu azi fac placinta cu mere.

Crinuta, azi duce tata pachetul, ca a luat si de la adita dimineata, dar pleaca vineri si ajunge sambata seara. Dar mai am lapte de la fetele de aici, oricum.:)

Lali, si aici se incepe la 4 luni diversificarea cand nu sunt la san si 6 cund sunt, din acelasi motiv.

Eu ma iau dupa ce imi spune pediatra si ce scrie in carti aici, ca, consider eu, e cel mai bine asa.

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Crinuta ecografia a costat 400.000 lei (sau 40 lei noi , am calculat bine, nu ?).

Oana, asa mi-a spus si doctorita mea ca asta e noua tendinta cu cu diversificarea intre 4 si 6 luni in functie de tipul de alimentatie. Deci eu asa voi face, mai ales ca trebuie sa i le introduc cu mare grija toate si vreau ca organismul lui sa fie cat mai pregatit pentru noutati. Dragos a facut o dermatita in prima luna care i-a trecut abia acum si am suspectat ca e pe fond alergic asa ca trebuie sa fiu foarte precauta.

Alina Maria sa iti traiasca nepotica si mamica ei sa aiba puterea de a o creste! Cred ca are nevoie de mult sprijin inclusiv moral asa ca ii trimit si eu un gand bun tinerei mamici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellamia spune:

Am sosit acasa si am facut vaccinul de 4 luni. Acum avem temperatura mare si nu dormim deloc!
Avem 5.700g si 59 cm. Pupici la toa\te mamicile si bb-ii.

lory, cris & alex 23.XI.2004

Mergi la inceput

Da-i Eferalgan sirop. Bine era daca ii dadeai inainte de vaccin, preventiv.
Cat de mare e temperatura?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Lali, si eu sper. atunci nu am mai avut timp sa vin acolo, si am iesit mai aproape ca trebuia sa ma intorc repede, venea mama la mine.
cu prima ocazie, cum se face iar frumos afara.

vreau sa zic ca primaria sect 2 funct f. bine: atit laptele cit si banii i-am luat f. prob in ziua in care m-am sus.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/album?.dir=90e9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Patricia, sigur ne vom vedea in Parc pana la urma !

Pupici,
Lali

Mergi la inceput