Salutare tuturor!

Salutare tuturor! | Autor: Goldilocks

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor

Vad ca nu mai zice nimeni nimic asa ca m-am gandit sa va dau inca un subiect de intors pe toate partile!

Am 29 ani si am asa.... tineti-va bine:)

Uter: in retroversie marit de volum:
-L 109 mm, AP 77mm, T 104mm
-Miometru neomogen structurat cu aspect de uter fibromatos: conglomerat de 2 noduli fibromatosi perete anterior cu dim de
62.6/42.6mm, fibrom intramural perete anterior fundic stang de 34.3/26.5mm ; fibrom intramural perete anterior stang
23.6mm ; 2 fibroame intramural perete anterior dreapta dim de 29.6 si 36.4 ; fibrom posteriolateral dreapta 6.3mm ; fibrom posteriolateral stanga 38.1mm ; mai multe fibroame intramurale si subseroase perete posterior si lateral stang intre 9.4mm si 12.4 mm

Stati sa vad daca nu am uita vreunul!

- Cavitate inchisa
- endometru 6.6mm grosime, faza secretorie

Ovar drept: normal situat, 38/17.9mm, stroma izoecogena miometrului, cu 3-4 foliculi pe suprafata de sectiune cu diam intre 4 si 6 mm

Ovar stang: normal situat, 42/20mm, stroma izoecogena miometrului, cu 5-6 foliculi pe suprafata de sectiune cu diam intre 8 si 10 mm

Ei fetelor... acum sa va vad ce ziceti!!!

Ce inseamna foliculii aia de la ovare?
Cum e cu fibroamele alea... cum le vin de cap???

Doctorul mi-a spus ca daca fac operatie uterul o sa fie asa de faramitat incat nu o sa pot tine o sarcina.

Este embolizarea o solutie pentru tipul asta de fibromi?

Am dureri dar nu extrem de mari si pot sa spun ca pana acum... bat in lemn... nu am avut sangerari intre menstruatii iar acestea sunt normale si regulate cu mici exceptii...asa cum le am de la 14 ani.

Va pup pe toate!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

bine ai venit la

endometrul fiind in faza secretorie banuiesc ca ai facut ecografia dupa producerea ovulatiei, prin urmare foliculii s-ar putea sa fie niste chistuletze, mai ales ca sunt cam multi. discutii despre endometru, temperaturi, ovulatie, gasesti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45755&whichpage=8" target="_blank">aici

despre fibrom, mergi pe link-ul dedicat acestei teme de discutie, click www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45813" target="_blank">aici

cred ca voi inchide acest subiect. multumesc

22+

Mergi la inceput