IgE mare

IgE mare | Autor: april

Link direct la acest mesaj

Sunt tare suparata.
In urma cu un an i-am facut fetitei analizele alergologice si a iesit negativ la praf, par de pisica, mucegaiuri. Dar a iesit mare IgE. 300
Anul asta i-am refacut din nou IgE avand in vedere ca tuseste cam mult si ii ies bubite destul de des. Rezultatul 214 IgE. E f. mare. Eu stiu ca in jur de 60 e normal. Oare ce sa fac? I-am dat si Aerius o perioada. Vreau sa-i mai fac alte analize alergologice, la alti alergeni, poate o sa aflu ce are.

Celelalte Ig-uri au iesit bine.

Daca a mai avu cineva IgE asa mare si a scapat sa-mi spuna si mie cam ce ar trebui sa fac sa scapam si noi. Fetita are 5 ani.
multumesc.

Antonela & Andrada

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Fata frumoasa,

Cred ca raspunsul meu nu vine prea tarziu. Am incercat sa-ti raspund zilele trecute, dar se pare ca au fost ceva probleme cu siteul...

Dar sa revin la subiect:

Din ce descrii tu, ingerasul tau are o hiperreactivitate nespecifica. Stiu ca trebuie sa traduc: micuta raspunde foarte puternic la orice stimul-agresiune din mediul inconjurator, indiferent ce este acesta: polen, acarieni, etc.
Daca acest raspuns depaseste o anumita valoare pentru un stimul sau grup de stimuli, acel raspuns se considera ca fiind o alergie. Momentan nu este cazul nici sa va ganditi la asa ceva, dovada fiind si testele alergologice negative.

Din pacate, nu pot sa-ti recomand ceva util pentru ingerasul tau, dar te pot indruma sa cauti sprijin la un medic homeopat bun. Daca te vei interesa in zona la tine, precis o sa gasesti un homeopat bun cu experienta care sa va ajute sa rezolvati aceasta problema.

Pana atunci, am o pentru ingerasul tau.
Multa sanatate va doresc !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita!

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

multumesc mult de sfaturi Darael, am sa tin cont de ele. pana atnci m-am hotarat sa- i fac analize de scaun repetate, poate gasim ceva ca si cu eozinofilele din sange avem probleme. merci inca o data

Mergi la inceput