Cocarde
Raspunsuri - Pagina 2
Catalin spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24711" target="_blank">Cocarde - subiect arhivat.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
olguttza spune:
Io mi-am luat deja cocardele (artificiale) pentru invitati si pentru cavalerii de onoare - 3 baietzei, cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani . Asa ca o sa am cate-un bobocel de trandafir crem, cu frunzulitza verde pt. invitatzi, 5 bobocei tot asa pt. surorile noastre si perechile lor si 3 bobocei pt. cei 3 copii. Pentru mire si nashi o sa am cate-un trandafir natural (crem) cu floarea miresii si tull, iar parintii vor avea cate-un trandafir natural grena, tot cu floarea miresii si tull.
P.S: Noi incercam sa fim cat mai economi (mai ales el).
http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
musca tzetze spune:
salutare miresici!
Lamuriti-ma si pe mine, care e treaba cu cocardele astea? Sunt obligatorii? Mie una nu-mi prea place ideea... Mai ales ca am auzit ca se vor trezi tot felu` de doamne ca nu vor sa-si intepe rochia (poate chiar si domni care tin la sacoul lor). Si decat sa poarte doar o parte din invitati, mai bine fara.
Sincer va spun, la cate nunti am fost, nu am primit asa ceva...
roxy79ro spune:
quote:
Originally posted by musca tzetze
salutare miresici!
Lamuriti-ma si pe mine, care e treaba cu cocardele astea? Sunt obligatorii? Mie una nu-mi prea place ideea... Mai ales ca am auzit ca se vor trezi tot felu` de doamne ca nu vor sa-si intepe rochia (poate chiar si domni care tin la sacoul lor). Si decat sa poarte doar o parte din invitati, mai bine fara.
Sincer va spun, la cate nunti am fost, nu am primit asa ceva...
Mai, nu sunt obligatorii.Daca vrei le iei daca nu, nu.Eu insa, la toate nuntzile la care am fost, am primit.E adevarat shi ce spui tu ca unele doamne nu accepta sa le intzepi rochia cu bolduri ca sa le prinzi flori.Mai nou am intzeles ca acele cutiutze de bomboane se orneaza shi cu cate o floricica, care tzine loc de cocarda.Asha cica e mai elegant shi impushti 2 iepuri de-o data.Vezi tu cum faci.
pupici, Roxi
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
katie spune:
Buna, fetelor!
Printre marile mele realizari din aceste zile se afla si cumpararea cocardelor. Cele artificiale, pentru invitati, pe care le-am luat de la un magazin de pe Lipscani si pe care am dat 3.500/buc, in conditiile in care la unele magazine vestite de rochii de pe langa Cocoru exact aceleasi cocarde erau fix 10.000.
Sunt mici-mici, trandafirasi din satin culoarea untului cu tul in jur, si mi se par asa de dragute, ca nu-mi vine sa le mai dau!!!
Stefana spune:
Eu am avut doar flori naturale, pentru ca mi se pare mult mai frumos asa. Trandafiri pentru familie si nasi si crizanteme micute pentru invitati. Au fost superbe. Le-am facut in piata de flori, la o florareasa foarte priceputa, si au fost chiar ieftine: 10.000 crizantemele. Trandafirii mi i-a facut cineva si i-am luat cu 20.000 bucata, pentru ca erau fara codite lungi.
Florareasa i-a lucrat in noaptea dinaintea nuntii si trandafirii au rezistat 2 zile dupa, iar crizantemele, chiar si 3-4 zile. Si acum mai am crizanteme uscate foarte frumos.
Ioana81 spune:
quote:
Originally posted by flafi
Buna!
eu vreau cocarde la fel pentru toata lumea si nu vreau sa fie naturale, pur si simplu mi se apr sinistre cele naturale cand se ofilesc in piept!
http://community.webshots.com/user/flafi1
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
Subscriu, noi deja am luat cocarde artificiale
Cata_pufy spune:
Nici eu nu am auzit nunta fara cocarde,desi nu stiu care este semnificatia lor de fapt si rostul lor.Se poarta foarte mult cele artificiale cu tradafiras crem sau culoarea untului,cum ati zis voi,si frunzulita verde.Am fost acum doi ani la o nunta si am primit asa ceva,sunt dragutze.Sincer,nu stiam de chestia cu flori naturale,e mai noua cred.Oricum chestii de-alea mari si urate pt nasi nici nu stiu daca mai exista,decat la tzara poate.Oricum,vad ca sunt destul de scumpe,te costa cat invitatiile sau chiar mai mult.
Catalin spune:
Subiect initial: Flori pentru nunta - ajutor
postat de adjadyn, 05/05/2005, 14:14:00
poate cineva sa ma ajute in privinta unor sfaturi ..mici detalii pt nunta???am nunta peste 2 luni, problema sta in felul urmator:eu am facut invitatiile, eu fac rochia de mireasa, eu ma ocup cam de toate detaliile, dar mai raman floriile nuntasilor de pus in piept(pe care le confectioez tot eu), si cele ale nasilor.poate cineva sa-mi explice de cate feluri sunt??daca se deosebesc cele ale femeilor de cele ale barbatilor??iar cele ale nasilor sau a parintilor nostri trebuie sa fie altfel???sau probabil ale d-sorilor de onoare?hmmmmmmmm...dilema...
multumesc
adjadyn
raspuns postat de alina023, 05/05/2005, 14:19:13
Ce stiu eu este ca florile nasilor trebuie sa fie intr-un fel, cele ale parintilor, fratilor, domnisoarelor de onoare si rudelor f apropiate intr-un fel, iar cele ale nuntasilor intr-un fel...
Eu am optat la nunta pt acelasi tip de flori pt toata lumea, singura diferenta fiind marimea lor...
Succes!
raspuns postat de Andra_, 05/05/2005, 14:24:09
N-am nimic cu tine personal, sa nu mi-o iei in nume de rau, dar :
SCHIMBA TITLUL SUBIECTULUI!!!
Adica spune cu vrei sa fii ajutata, ca ne putem inchipui orice, de la ajutor sa cari butoiul in pivnita, la ajutor ca moare cineva...
Andra
raspuns postat de clauditzadennis, 05/05/2005, 14:25:34
Si noi am avut la nunta flori de acelasi tip, diferite doar ca marime: unele pentru nasi, parinti si alte "rude" si altele pentru nuntasi. Inutil sa spun ca florile mici erau muuuult mai dragute...La ultima nunta la care am participat eu mi-au placut foarte mult florile: trandafiri rosii pentru doamne si albe pentru domni...Sa ai o nunta asa cum ai visat! Si casa de piatra!
Claudia,soacra frumoasei Oti
raspuns postat de cristiama, 05/05/2005, 14:44:02
Nu dati cu pietre!
Nu TREBUIE sa pui floricele de un anumit tip, marime, forma pt nasi etc.
Poti hotara ca vrei asa, si OK pune-le ce vrei tu in piept.
Mie nuntile mi se pareau tareee plicticoase, adica trase la xerox.
Am mancat la 20 de nunti:aperitiv, cod si sarmale! Si la un moment dat avem o gramada de nunti obligatorii.
Nu m-am simtit bine la nici UNA, cu o exceptie: a mea!
Unde am ales eu cam tot. Si a fost un pic altfel.
Si acum prietenii nostrii recomanda restaurantul! Dar restaurantul a fost o mica parte.
Lasa-ti imginatia sa zboare, e revigorant pt invitati sa gasessca alceva decat o obligatie de care tb sa scapi.
cristiama
raspuns postat de principessa, 05/05/2005, 14:50:37
Sa nu mi-o iei in nume de rau, dar la nunta mea nu am tinut neaparat sa pun flori in piept nuntasilor, nici macar parintilor. Am considerat ca , mai ales parintilor nu trebuie sa le pun pt ca pe ei si asa o sa ii cunoasca toata lumea deoarece ei erau, alaturi de noi, in centrul atentiei. La fel si nasii. Desi, in primul rand motivul pt care nu i-am pus mamei mele floare in piept a fost ca tinuta ei era eleganta si daca i-as fi trantit in piept o floare de-aia mare cum se pune la parinti, i-as fi stricat toata tinuta.
Totusi, am confectionat acasa , cu bunica si mama mea,niste floricele pe care sa le prindem nuntasilorin piept. De fapt erau niste fontitze, facute din voal, ramas de la rochia mea, fontitze legate cu un snur alb.Si atat. Si au fost si oameni care si-au prins in piept aceste floricele , au fost si care nu au avut floricele. Si a fost ok.
Sotul meu a avut la costum prins un trandafiras cum am avut eu in buchet, exact aceeasi culoare, doar ca nu era un simplu trandafiras ci era aranjat, de catre florareasa, special ca sa il prinda la costum.
Cam atat.
raspuns postat de adjadyn, 05/05/2005, 23:46:25
andra draga...se poate cere ajutor pentru orice, sa cari butoiul in pivnita, ca moare cineva.... pt flori de pus in pept la nunta!!e si tu!!!...nu te mai gandi numai la necazuri,la mine pe strada e soare!!!:)si nunta peste 2 luni si am nevoie de ajutor!!!zambeste si totul va fi ok:)
doar de sfaturi am nevoie, e greu??daca se poate..multumesc
pentru cei care au scris...
adjadyn
raspuns postat de floarea de colt, 06/05/2005, 14:12:22
draga adjadyn,dupa cum ai vazut aici si in topicul miresele 2005,majoritatea fetelor si-au facut sau isi fac singure florile pt nuntasi,ca de altfel si marturiile,la fel am procedat si eu..
mi-am cumparat de pe net,una din fetele de aici mi-a recomandat site-ul,si ii multumesc inca odata,deci mi-am cumparat niste trandafirasi mici,si tull,si bentita din satin roz si bleo,si o sa ma joc eu si cu iubitul meu facand florile pt nuntasi,foarte simplu,trandafirasii i-am inconjurat ca un eventai din tul,si am legat cu fundite roz si bleo.mie imi plac foarte mult cum au iesit! sunt mai frumoase si mai deosebite decat ce gasesti in comert si m-au costat maxim 4500lei.prin urmare iti recomand si tie safaci la fel....e o adevarata placere sa stai seara si sa te joci cu funditele...
la fel m-am jucat in putinul meu timp liber si mi-am contruit o casuta din carton..in care se vor pune plicurile...pt a evita momentul jenant in care nuntasii iti intind plicurile..
cat despre dimensiunile diferite ale florilor...eu voi pune acelasi fel de floare la toata lumea,doar la mire,nasi si parinti si poate frati,flori naturale,repectiv tot trandafirasi mai mici si floarea miresei....dar...cum spuneau si fetele mai sus....draga mea...cu cat esti tu mai originala cu atat nunta o sa fie mai frumoasa...
pupicei..si o nunta frumoasa la toate ,fetelor!!!!!!!
raspuns postat de LauraM, 06/05/2005, 18:28:42
Eu as fi vrut sa pun la mire trandafir natural ... dar nu a fost sa fie.
Asa ca ... am avut pt nasi, parinti, mire si frati acelasi tip de floare dar de marimi diferite.
La nasi si mire acelasi tip de floare, iar la parinti si frati alt tip. Nasii si mirele au avut o floare un pic mai mare decat a parintilor. De fapt, in loc de o singura floricica au fost 2.
Nuntasii au avut niste trandafirasi mici ... barbatii cu funda verde cu galben pal si femeile cu roz pal.
Nu stiu dc te-am lamurit dar eu cred ca important e sa-ti placa tie.
raspuns postat de ninocikap, 06/05/2005, 19:19:19
Eu am avut acelasi tip de floare pentru toti nuntasii, mai putin pentru mire, nasi si parinti pentru care am avut trandafiri naturali albi. Pe ca poti sa ii faci linistita acasa asa cum am facut eu la nunta prietenei mele, cu niste floarea miresei si niste trandafiri frumosi ies super si sunt si de efect.
Fiecare face pana la urma cum crede de cuviinta, oricum pareri din care sa te inspiri sunt.
Casa de piatra si o nunta asa cum iti doresti.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
raspuns postat de Alinus25, 06/05/2005, 20:35:48
Eu vreau sa le pun la toti flori naturale. La mire trandafir alb, la nasi, parinti, frati, surori inca nu stiu ce culoare ar trebui sa le pun. Domnisoare de onoare nu o sa am, asa ca nu va fi foarte multa bataie de cap, doar cu culorile si poate marimea florilor (!?)
Sa aveti cea mai frumoasa si reusita nunta! Pupici
dana n. spune:
Fetelor,oare este vreo problema daca nu cumpar cocarde?Vreau doar ptr mire,nas si tati(din flori naturale).Intodeauna cand am fost la o nunta,am urat sa stau sa-mi gaureasca rochia cu boldul sa-mi puna floare.
In schimb,am de gand sa dau marturii...
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze