Dr. Anca Municipal

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Alinaxeni : cred ca vorbesti despre alt medic, cu siguranta...!!!!

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Pentru cele care m-au considerat neserioasa,spunand lucruri rele de D-NUL DOCTOR, le invit la "liste medici(1)" pag.7 sa vedeti ultimele peripetii cu DR.Anca

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

ALINA, da si tu linkul despre ce ai scris despre dr. ANCA, te rog, ca nu gasesc.
Merci frumos.

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Nu stiu sa postez un link,dar poti gasi la Femina intim-liste medici ginecologi(1)-pag 7.Oricum se vb. mult acolo de el.Una dintre fete s-a dus la el fiindu-i cunostinta apropiata si nu a fost multumita de "priceperea lui"

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutoi spune:

alinaxeni, la ce pagina de la Femina intim e "lista ginecologi(1)" pt ca sunt 104 pagini....daca nu sti sa dai link-ul zi la ce pagina gasesc lista 1 te rog

Mergi la inceput

Intri la liste medici(5),la sfarsitul listei cu medici scrie mic"continuare subiect-liste medici 1,2,3,4 "Intri la 1 si cauti pag 7
Sunt subiectele mai vechi care au fost inchise.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellys spune:

Eu am nascut amandoi copii cu dr. Anca. Ambele nasteri [b]naturale.
La consultatii am discutat si posibilitatea de a naste prin cezariana.Mi-a spus ca numai daca se impune dpv medical, imi va face cezariana. Sarcinile au decurs fara probleme. Cand am nascut a doua oara, am ajuns la spital la ora 4 dimineata. L-au sunat asistentele si a raspuns la telefon. La 7 dimineata am nascut natural si dr. a fost prezent, fara nici un fel de comentariu.
Si nici nu am cotizat cu sumele care se vehiculeaza de unele fete de pe aici.La ambele nasteri am cotizat cu 3 milioane de lei.

Parerile sunt impartite. Sunt de acord cu SimonaB. CAnd mergi la consultatie trebuie sa stii exact ce veri sa-l intrebi. iti raspunde. Si noaptea raspunde la telefon.

Cred ca fiecare dintre noi trbuie sa-si aleaga medicul in care are incredere. Eu am incredere in dr. Anca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Fetele am citit ce ati scris si am ramas inmarmurita. Eu sunt pacienta dr. Anca si nu stiu ce sa mai fac. Imi urmareste sarcina si ar trebui sa nasc cu el.
Doamne , sunt de-a dreptul debusolata.
Imi pare rau pt. fetele care au patit ceva nasol...indiferent de medic.E bine ca existati aici pe forum, sa mai stim si noi ce se petrece cu oamenii astia de care depinde viata noastra si a copiilor nostri.
14 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria_m spune:

Dragi mamici si viitoare mamici,
Sunt pacienta dr. Anca si vreau sa va spun ca in ceea ce ma priveste a actionat cu profesionalism!
In luna a 3-a de sarcina simtind colul scurt am fost supusa unor investigatii medicale la Medsana in urma carora mi s-a depistatun microb f. periculos Chlamidia care actiona asupra colului;mi-a recomandat Azitrox si in urma tratamentului, pericolul a fost inlaturat!
Acum sunt in saptamana 38 si urmeaza sa fac cezariana pentru ca am placenta jos inserata; as vrea sa stiti ca decizia am luat-o singura, nu mi-a fost impusa de d-l dr.; dansul mi-a explicat care sunt riscurile insa eu am fost cea care, cantarind situatia, am optat pt. operatie desi am tinut f. mult sa nasc normal.
In fond, fetelor, pentru ce suntem monitorizate, pentru ce mergem regulat la control si facem tot felul de analize si ecografe?
Eu cred ca finalitatea este aceea de a nu ne expune riscurilor pe care le prezinta, uneori, nasterea naturala si de a lua deciziile in cunostinta de cauza; si toate acestea pentru a aduce pe lume un bebe sanatos!!!!
Am citit cu atentie experientele voastre si multe dintre ele m-au socat! Ma gandesc poate ca profesionalismul dansului, uneori, este gresit inteles! Si spun asta pentru ca si eu am considerat ca dansul este prea alarmant! S-a dovedit insa ca paza buna trece primejdia rea!Depinde cum privim lucrurile!
Multa sanatate va doresc, voua si bb-ilor vostri!s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna fetelor!
In primul rand vreau sa va multumesc pentru ca ati dezbatut subiecte legate de medici ginecologi caci asa am putut sa ma decid si eu (prin luna a treia)la ce medic sa ma duc.Cum nu sunt din Bucuresti, nu cunosteam pe nimeni asa ca am inceput cautarea pe net, am gasit forumul asta si citeste..citeste..citeste (cam o luna!!!)si pana la urama m-am hotarat:merg la dr. Anca.Am citit pareri pro si contra despre el asa ca mi-am zis: sa vad cum e la prima intalnire ca daca nu-mi place merg la alt dr.Mi-am zis ca e imposibil ca un om sa placa tuturor si sa se scrie de el numai de bine asa ca nu m-am speriat (prea tare!)cand am vazut ca sunt si fete nemultumite de dinsul.Am mers la cabinet si am asteptat sa intru (era cam aglomerat). Aveam inima mica cat un purice de emotie. Mi-a placut cum mi-a vorbit, a fost atent, mi-a raspuns la toate intrebarile (aveam pregatita o lista cu intrebari)si mi-a spus ce analize trebuie sa fac,mi-a recomandat elevit,bio magneziu, etc.La sfarsitul consultatiei ne-a condus pana la usa .Nu mi s-a parut de loc grabit,parere impartasita si de sotul meu, care participa de fiecare data la consultatie.Au urmat analize la Medsana si ecografi la Centrul Medical Unirea - la dr. Adela Dinu-o scumpicica.Prin luna a sasea mi-a zis sa fiu cuminte sa evit plimbarile si statul in picioare caci vrea sa duc sarcina pana la capat. Probabil colul meu se cam scurtase. Trebuie sa recunosc ca nu-l intrebam prea multe amanunte, mie imi place sa stiu daca e totul in regula sau daca nu e, ce trebuie sa fac ca sa fie bine.Dar cand a zis:"fara plimbari caci sarcina apasa pe col si se deschide," am considerat asta litera de lege. Dovada ca la urmatorul control situatia s-a imbunatatit. Vreau sa spun ca mi-a desenat chiar cum arata colul si ce se intampla cand se exercita o presiune mare asupra lui.Am respectat in tocmai toate indicatiile lui mai putin una :"fara paine multa, paste fainoase sau dulciuri" si vreu sa va spun ca de la 66 de kg am ajuns rapid la 90 incat l-am speriat.Mancam tone de ciocolata.Pana in luna a VIII a nici nu am vorbit despre cum voi naste. Eu aveam in minte o idee fixa : sa nasc cu cezariana.
La penultimul control a spus ca va face o evaluare si daca bebe nu e foarte mare si nu sunt probleme imi recomanda sa nasc normal, daca bebe e mare in raport cu bazinul meu e mai bine sa nasc cu cezariana.
Eu, ficoasa din fire, stiind ca am placenta jos inserata si cand am auzit ca bebitza e cam maricica mi-a fost teama sa o supun unor riscuri asa ca am zis:eu vreau cezariana.(cunosc cateva povesti groaznice cu medici care s-au incapatanat ca mamicile sa nasca normal chiar daca bebelusii erau mari si unii chiar au avut probleme mari din aceasta cauza si nu au supravietuit mult timp).
In ceea ce priveste placenta mea, dr. Anca a zis ca se poate naste si normal dar iarasi nu am vrut sa risc(ma gandeam ca daca nu s-a vazut prea bine la ecograf si nu e doar placenta jos inserata ci e placenta preavia- caci s-au mai intamplat cazuri.Am o colega care a vrut sa nasca normal dar in ultimul moment s-a hotarat sa nasca cu cezariana(fara sa stie de ce, asa dintr-o data) si i-a zis dr.:bine ca ai nascut asa ca puteai sa mori, aveai placenta preavia,nu se vazuse la ecograf.Asa ca nu a incercat sa-mi spuna cum sa nasc: a zis ca el isi spune parerea d.p.d.v medical dar ultima decizi e a mea caci eu nasc nu el.
Nici nu am programat nasterea mai devreme, a zis prin luna a VI a ca ar trebui sa nasc in jurul datei de 15 octombrie si eu am nascut pe 14 la fix 40 de saptamani.Am tinut legatura prin telefon in ultima saptamana, chiar ma suna el ca sa se lamureasca mai bine de situatia mea,caci eu, panicoasa din fire credeam ca nu apuc sa ajung in Bucuresti.M-a chemat cu o zi inainte la spital dar nu a vrut sa ma opereze atunci.A doua zi cand m-a consultat a zis :acu nasti!,abia a reusit asistenta sa-mi puna sonda caci bebelusa mea se pregatea sa iasasi incepusera si contractiile, si frica.Eram asa speriata...Am nascut cu anestezie generala,nu am avut nici o problema, primele doua ore au fost mai grele..dar au trecut repede. Aveam in brate o fetita sanatoasa de 3,600 kg.si 50 cm, scor apgar 9.M-am refacut foarte repede.Dr. Anca venea sa ma vada si de doua ori pe zi (de acasa caci era sfarsit de saptamana)plus rezidentul lui care venea zilnic sa ma intrebe cum ma simt.Era tare suparat pe mine ca nu fac miscare si ma cam certa daca ma gasea tot in pat.In ultima zi s-a bucurat ca in sfarsit m-a gasit plimbandu-ma!La 7 zile de la operatie eram refacuta si in stare sa ma plimb prin magazine.
Am zis ca daca o sa mai fac un copil tot cu el vreu sa nasc.
Asta e povestea mea, cam banala dar m-am simtit obligata sa v-o spun ca in mare parte voua va datorez faptul ca am gasit un medic asa bun.

Mergi la inceput