FIV (32)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna dimineata fetelor,
Joly, eu stiu ca nu se mai aduce menogon in Romania; si nu se mai gaseste in nici o farmacie; am aflat ca vor aduce humegon in loc de menogon; dar daca tie ti-au promis ca vor aduce...sper sa ai noroc, mai ales ca ai facut deja dipherelinul. La Giulesti nu mai au in stoc?
Eu nu am reusit sa gasesc in Romania si caut de vreo saptamana. Pana la urma mi-am facut rost din Ungaria de la dna Szabo.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Nounou, sigur o sa fie bine si pt. noi pana la urma; iti tinem pumnii sa iasa bine de data asta!
In ce consta tratamentul inainte de ET, din ce zi se incepe?

pt. toate fetele,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

fetele hai la un nou capitol FIV 33.

Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

e

buna fetelor sunt mihaela.va urmaresc de ceva timp, dar sunt noua aici.am si eu o "PROBLEMUTA".acum 4 ani am ramas insarcinata.aveam aproape 22 ani.la 3 luni am pierdut.mergand la medic(sunt din suceava) mi s-a zis ca am chist si nu-mi trece decat prin operatie.disperata dupa un copil am zis ca fac orice.sa-mi scoata chistul si dupa aia sa fie totul ok.ma internez in spital cu gandul ca ma opereaza de chist.asa trebuia cel putin, dar dupa operatie aflu ca mi-a scos si ovarele ca cica erau infectate si dadeam in cancer.am crezut ca innebunesc.fara sa ma intrebe nimic ma taie si-mi scoate ce vrea din mine.trece asta.merg la control dupa o luna la alt medic, imi zice ca am intrat la menopauza si ca tre' sa iau anticonceptionale sa-mi vina ciclu.dupa 3 luni apr.ma duc la timisoara la clinica dr.ion munteanu.ii zic problema, iar la ecograf imi zice:n-ai avut chisturi deoarece nu se vad urme de tesut chistic.ai avut cheaguri de sange.si....ai o bucata din ovarul drept.a ramas socat de ce mi-a putut face doctorul care m-a operat.bucata de ovar pe care o mai am e moarta din pacate. nu-mi mai functioneaza.acum sunt in spania de 4 ani.am fost si aici la multe controale si la fel au ramas medicii un pic socati.mi-au zis ca daca as fi avut ovarele infectate nu as fi ramas insarcinata, si ca nu afost nici un chist.deci intr-un cuvant:doctorita savescu lacramioara din suceava mi-a distrus viata.as avea nevoie de fiv cu ovule de la o alta femeie.aici in spania e foarte scump.6000 euro fertilizarea + vre-o 3000 de euro tratamentul si consultatiile.am hotarat cu sotul meu ca in august sa mergem la timisoara la dr munteanu de data asta sa facem fiv-ul.am mari emotii.nu stiu cat timp dureaza, care sunt procedurile,(pretul am inteles ca ajunge la 3000 euro),nu stiu daca e dureros nu stiu nimic.si cel mai frica mi-e ca mi-am pus Mari SPERANTE in asta si mi-e frica ca daca nu reusesc o sa patesc ceva.stiu ca o sa ziceti :stai n-ai cum sa reusesti din prima ! dar nu stiu imi doresc atat de mult,as da orice as face orice, numai la asta ma gandesc, uneori parca nu mai judec , sunt irascibila.sper din tot sufletul sa ma ajute D-zeu.pe noi toate aflate in situatia noastra.va rog mult cine atrecut prin asta sa-mi trimita si mie informatii.va multumesc din suflet.pupici.mihaela

podariumihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Iliuta bine ai venit pe acest forum. Hai si scrie la cap. FIV 33.
stiu ca o sa ziceti :stai n-ai cum sa reusesti din prima ! " - de ce sa zicem ca nu ai cum sa reusesti din prima. Nu este adevarat eu sunt o reusita din prima si am in burtica un baietel obtinut din primul FIV aici la Bucuresti cu dna dr Denisa Protopopescu de la medsana. Si ca mine mai sunt mult fete asa ca nu e imposibil.
Hai la cap 33 si poate se gaseste un moderator dragut sa ne inchida acest subiect ca sa nu se mai scie aici.

Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput