FIV (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

SCUZE AS MAI AVEA O INTREBARE.INAINTE SA FAC ULTIMA INCERCARE AM DESCOPERIT LA DOZARILE HORMONALE CA AM PROLACTINA FOARTE CRESCUTA 1500.DR. MI-A DAT SA URMEZ TRATAMENT CU BROMOCRIPTINA 2,5mg.AM 2 LUNI DE CAND IAU,AM LUAT SI IN TIMPUL TRANSFERULUI,CREDETI CA ESTE RAU???DR. A SPUS CA NU AFECTEAZA CU NIMIC.STITI CEVA??
NU AM MAI REPETAT ANALIZA SA VAD ACUM CAT MAI E.DAR MA DUC CAT DE CURAND SA VAD DACA A SCAZUT.PUPICI LA TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOI74 spune:

Fetelor sunt de acord cu Laurabyby. Ca nu trebuie sa lasam, ci sa o luam de la capat.

Noi (eu si sotul meu) suntem pregatiti pt orice. Dar de lasat nu o sa ne lasam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

BRAVO VIOI74.ASA TREBUIE SA GANDIM TOATE.PANA NE SPUNE CA NU SE MAI POATE.DAR SPER SA FIM SI NOI CAT DE CURAND

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOI74 spune:

Laura, si eu am avut prolactina mare, Acum 2 ani am luat si eu bromocriptina, dar nu a scazut. Anul trecut am facut trat. cu dostinex si a scazut. Si anul acesta cand am repetat analiza nu mai crescuse.
Cel putin pe prospectul dostinexului scria ca nu e recomandat sa se ia in timpul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Lauion, ti-am trimis un PM, te rog ia legatura cu MURA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Lachi, acum am intrat, ti-am raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joly spune:

Buna felelor,
Teli mergi te rog sa-ti faci testul si nu intrerupe tratamentul; asa am patit si eu: sambata a venit CM, am plans 2 zile, luni dimineata m-am dus sa fac testul, luni seara rezultat pozitiv(29.3), marti s-a oprit CM, dar rezultatul la testul facut miercuri scazuse(6), iar vineri la testul 3 rezultat 0. Eu imi reprosez ca am plans,dar tratamentul nu l-am intrerupt decat vineri. Hai curaj si nu renunta.
Pentru Lachione: la Giulesti.
Eu am facut astazi dipferelinul de 3.75U, pe 22 apr. merg la echo si apoi stimulare de menogon de 50 fiole. Va rog sa-mi spuneti unde sa gasesc Menogon cu 380000lei, mi-am lasat telefonul la Farmacia Catena, la 2na au zis ca aduc la sfarsitul lunii.
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Initial postat de Chiara

quote:
Draga Laura,
Felicitari pentru reusita si fie ca peste 9 luni sa tii in brate bebele mult visat.
Noi avem programare sapatamana viitoare la Szeged pentru o noua incercare. Te rog mult sa imi raspunzi la cateva intrebari:
La ce medic ai facut pana la urma fivul?
Ce tratament ai urmat (ce medicamente, ce doza, cate zile)?
Cate ovocite au recoltat, cati embrioni au transferat?
As vrea sa compar cu tratamentul pe care l-am facut eu.
Multumesc si sper sa ne auzim cat mai curand cu bine.

Chiara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Buna seara dragutelor mai vechi si mai noi, va urez din nou tuturor sa ne intalnim cat mai curand pe la subiecte burticoase!
Am revenit printre voi activ (pentru ca oricum nu v-am scapat deloc din 'privirile' virtuale), m-am bucurat mult de tot pentru MickeyD, am inima trista-trista pentru Teli si mari emotii pentru Vio...
Vreau sa va incurajez putin, tocmai am revenit de la Sabyc unde am intalnit un cuplu foarte fericit, fiecare dintre ei tinea in brate cate un flacau infometat si galagios de o luna jumate, veniti in lumea asta in urma unui FIV, prima incercare! Am inca un zambet tamp pe fata de cand i-am vazut
Am simtit visul acesta atat de aproape incat il puteam atinge cu mana .. o sa fie, aveti incredere!
Eu voi face ET-ul pe 7 sau 8 mai ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Nounou,o sa ma gandesc la tine pe 7-8 mai;o sa-tin pumnii stransi si o sa ma rog la doamne-doamne sa trimita un sufletel doua si tie ca sa-ti vezi visul cu ochii.Eu inca nu sunt sigura in care lot o sa fiu bagata,cel de iunie sau iulie pt ET,cum stii medicatia se incepe cu o luna inainte de ET.Eu deja am emotii si sunt doar la capitolul de facut analize.

Vio,cand ai vesti sa ne spui si noua,please!

Mergi la inceput