Copilasi din Aprilie 2003 (18)
Raspunsuri - Pagina 4
Cary spune:
Si eu am amanat iesirea la tara,tot din cauza vremii,dar se pare ca nu se intrevad vremuri mai bune caci am vazut procnoza pe aprilie si vor fi -5 grade!!!!de-abia in iunie vor fi +35.
Mihu dar de ce FRICA????s-a intamplat vreodata vreun incident nedorit?si ai ramas cu respectiva frica?
Eu cred ca totul este in mintea ta!incearca sa te calmezi caci si odihna are rolul ei,intr-o buna zi vei claca si va trebui sa-ti iei concediu cateva zile sa te recuperezi.
Pe curand.
vlada spune:
Aoleu, nu ma speriati asa cu vremea...sper din suflet sa se faca frumos cat mai repede sa putem iesi pe afara...
Mihu - pai copilul are, ca si noi, asigurare medicala si il poti duce la orice spital...nu e nici o problema !
Andreea si Vlad
Iubirea mea
mamamariana spune:
Buna fetele! EU am cam intarziat... ca nu m-au primit astia de sus pe forum si pe urma mi s-a intamplat ceva cu calculatorul si nu m-am mai putut conecta de nici o culoare.
Deci, in primul rand "la multi ani!" Dariei. Cu intarziere, imi cer scuze! dar am circumstante atenuante.
Si sa va mai povestim despre noi. Emi creste si se obrazniceste pe zi ce trece. Cea mai mare ultima realizare e ca face la olita de toate, cere de fiecare data si chiar si noaptea cand ii pun pampers spune prin somn pipi.
Alta chestie e ca vorbeste de rupe. Spune de toate, le stalceste si le amesteca si e tare dulce. Ii place la nebunie Barney si cu toate ca eu las vorba sa nu o mai lase la tv, il fraiereste pe bunicu si se mai uita din cand in cand la cate un Barney. Stie o gramada de cantecele deja pe derost si danseaza la orice muzica.
Maine e ultima zi de scoala pentru noi (fetele) si tati isi ia si el concediu si tragem si noi o fuga la mare, asa ca veti avea poze si de la noi. Plecam cu totii, cu bunici, cumnata, catel si purcel, in total 7 persoane, asa ca speram sa ne distram bine.
Acu tre' sa ma duc jos ca Emi cere desene animate si nu vreau sa ii mai pun. Sene mate se numesc... Tre' sa ii gasesc alta ocupatie asa ca v-am pupat. Promit sa mai revin.
Numai bine,
Mamamariana
Cary spune:
Mamamariana,vacanta placuta,cu vreme frumoasa si multa distractie in sanul familiei,abia astept sa te intorci si sa pui pozici.
Pupici lui Emi,te invidiez ca face la olitza,Axel fuge mancand pamantul cand o vede.
Maine am zi scurta,termin la 14,dupa care ma duc la o mare aprovizionare la Orhideea(caci serviciul meu este in fata Garii de Nord)apoi vin acasa sa fac curatenie si sa ma pregatesc de w-e.
Sper sa se indrepte cat de cat vremea ca ne-am duce in Herastrau cu rolele,iar sambata seara suntem invitati la niste prieteni(noroc ca fetita lor a facut rubeola,de altfel i-a cam trecut lui Axel problema).
Voi ce faceti pe o vreme ca cea de afara in w-e????
lilib72 spune:
Buna,
multumim pt. urari fetele, sunteti dragute;
am dat o petrecere mica in sanul familiei, petrecerea mare am amanat-o pt. ca eu nu ma simt bine, de fapt nu v-am spus pana acum...sunt insarcinata in 8 saptamani dar sarcina nu merge bine, sunt foarte suparata, luni merg la dr., imi pare rau nu va pot spune mai multe, nici nu imi place sa vorbesc despre asta.
pupici la copilashi
vlada spune:
Mamamariana - distractie placuta, numai soare si veselie !!!
Lilib - abia acum am citit...imi pare teribil de rau si poate ca e bine sa stii ca noi suntem cu sufletul alaturi de tine, oricand, si la bine si la rau...daca te simti confortabil ne poti povesti, daca nu - nu !
Andreea si Vlad
Iubirea mea
vlada spune:
Uitati ce-am primit pe mail...poate va mai inveselesc...
http://www.rapira.ru/articles/article0323.htm
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Cary spune:
Lilib sa ne spui si noua cea zis doctorul dupa ce te-a consultat,suntem alaturi de tine si speram sa fie bine.
Un w-e frumos va dorim!
mamamariana spune:
OOOOO, ce de sarbatoriti astazi!!! Ce petreceri se intampla pe acolo?
"La Multi Ani!"
copilasilor Dragos, Alex, Sara Daniela si Jonathan Mathieu. Sa aveti o viata minunata, lipsita de griji, sa cresteti mari frumosi si destepti.
Noi am fost ieri la piscina si ne-am balacit vreo 2 ore si programam sa mergem si azi. E foarte cald, abia mai rezistam... ziua sunt 40 de grade linistit - nu prea poti sta pe afara, asa ca iesim si noi seara sa respiram aer curat. Acum (la ora 7 dimineata) eu cu tati mergem la un tenis, asa ca tre' sa inchid fuguta pana nu se trezeste inamicul si sa plec.
Lilib, imi pare rau ca treci prin momente grele. Astept sa ne povestesti, sa iti iei inima in dinti dupa ce iti mai trece supararea. Eu ma rog la Dumnezeu sa fie bine.
Numai bine,
Mamamariana