Bebelusi de iulie-august 2004 (54)
Raspunsuri - Pagina 8
rain spune:
pupici si de la noi!
moata mea are temperatura 37.5, nu e mult dar de aseara i-am dat paracetamol si vad ca tot nu-i trece, noaptea trecuta a dormit bine, in schimb de cand s-a trezit e tot maraita, nu vrea nimic, ar sta numai la mine in brate, nu stiu de ce la ce sa fie ...or fi dintii? ca sta numai cu degetelele in gurita, pe mine nu ma lasa deloc sa-i ating gingiile, tetina de la biberon o tine in coltul gurii si trage de ea mai mai s-o rupa!
sper sa nu fi racit, ca eu mama denaturata cum bine stiti ca sint, ieri am tinut-o afara doar cu o bandana pe cap (urechile bineinteles ca erau mai mult p'afara), aseara am fost la cumparaturi, dupa aceea am fost la cineva sa-i ducem o chestie asa ca moata mea pe la 10 noaptea era tot cu bandana pe cap si clar nu mai era aceeasi temperatura ca ieri la pranz ...
va mai tin la curent!
pupici pentru mamici si puiuti
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
mitzura spune:
Mai sa fie, iar defectiune tehnica...Rau mai e fara DC!
vad ca sunt prima pe aici, cred ca nici nu mai incearca lumea sa intre...
Noi de vreo doua zile nu mai avem timp nici sa respiram, pentru ca si-a dat drumul la mers in patru labe si la catarat, si cand ajunge in picioare isi da drumul la maini si cade, asa ca trebuie sa fiu numai in spatele lui. Mancatul, toaleta, sau alte chestii de felul asta, au devenit un lux.
asa ca vreau sa va intreb, pe voi cele care aveti copii cataratori si mergatori...Voi mai sunteti in stare sa faceti ceva prin casa in afara de alergat dupa ei?
Hai ca de abia astept sa citesc despre voi ce mai faceti, sper ca nu e nimeni bolnavior pe aici...
mitzura cu bebe Tudor Codrin
kim222 spune:
In sfirsit!
Dar slaba activitatea pe aici...
Noi am avut un we in care ne-am plimbat ...duminica la Tv ca mosii (ca a plouat) si vizionari de filme...daca nu ati
vazut The Notebook si Shall we dance? Vi le recomand ..sint superbe!
Cu dormitul iar sint in pom...dupa ce dormise mai bine in ultimul timp, azi noapte incepind cu 1 noaptea ...a miriti cu suzi in gura..pina la 6 dimineata. La 1 l-am expediat pe tati si l-am luat pe Luca in pat la noi in speranta ...somnului....miriia dadea din cap si ochisorii inchisi....sa fie dintisorul ala care a aparut ...adica 4 mm de dintisor..ca de tot, tot nu a iesit...asa ca sint nauca..
Mitzura...al meu inca nu merge si tot trebuie sa-l tin in brate si el sa topaie...
Mai este vreun copil care sa poata dar sa nu vrea sa stea in fund...doar de dragul topaitului?
Monica multam pentru pont...imi cumpar spanac si o sa ma uit daca gasesc si urzici...si incerc. Cit de des trebuie sa ma spal? Deci cum ai zis ca trebuie sa fac...neuronul!
Adema spune:
Am pus si noi cateva poze noi in albumul lunii martie!!!
Adema&Codrut
http://community.webshots.com/user/eoncioiuro
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41021
roxanaz spune:
hello hello si de la noi,....
si multumim inca od ata de urarile de la multi ani si de paste fericit! pupi!
Olivia, da, eu sunt catolica (de fapt familia mamei mele). am vazut "shall we dance", e cool, "notebook" nu....da' "closer" ai vazut? tz-a placut?
Mitzu hihihi ce "bine" imi pare sa vad ca si altii au luat-o pe urmele lui pitik...eu cind vreau sa fac ceva fara el il pun in scaunelul de masa sau in patut la el....unde e super fericit ca se plimba pe toate cele 4 laturi si darima tot ce prinde in cale.
gagici ai vostri pitici is aiuriti de schimbarea asta de ora? ca al meu e defazat rau....acu tre sa il culc la 10 ca sa ma trezesc si eu la 6.30 ora noua....wow ce somn imi eeeee.....
va pupi si va doresc o seara linistita!
kim222 spune:
Roxi , nu am vazut Closer....abia a iesit pe DVD..ca la cinematograf cu pitik de 7 luni nu ne primeste :)
bunny spune:
Rau fara DC si.........
cu copil mergator in patru labe si catarator...si pe deasupra cred ca ne mai ies ceva dinti.Sau a fost numai decizia lui ca tati a fost liber acasa sa ne tina in priza pe amindoi.
Mitzura - nu. nu esti singura, chiar ma intreb cum va fi de-acum inainte toata ziua cu el - noroc ca iesim pe-afara si mai doarme. Ca acum si pusul la pat ziua e o problema- el o tine una si buna ...sa stea in picioare ca un catelalus la gard.
Noroc cu tati azi - singura nu faceam fata. Acum sunt rupta si e doar ora 8 si de-acum incolo sa ma ocup si eu de casa si de barbat.....asa ca va doresc o noapte (ZI ) buna si ne auzim miine ...cu el in brate si tot va citesc. !!!!
Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall
mitzura spune:
Si eu sunt terminata...Cel mai mult ma deranjeaza ca mi se pare ca nu mai e nici un loc in casa care sa fie safe, in afara de premergator si scaunul de masa (dar cat pot sa-l tin in astea doua?!). In patut nu pot sa-l las singur pentru ca inca nu are stabilitate si nu sta mult in picioare si cade. De cateva ori a dat de lemnul de la patut si de zabrele ba cu barbia, ba cu dintii. Poate daca mai exerseaza devine mai stabil...Asa ca, deocamdata ma calareste pe mine toata ziua. Nu-i nimic, ca si asa trebuie sa fac gimnastica
Roxi, esti tare, daca ai reusit sa faci atatea pregatiri pentru cele doua sarbatori. Eu nu reusesc nici sa-mi termin o supa, o lalai cate o juma de zi . Si cand ma gandesc ca peste o luna vin Pastile si pe la noi, ziua mea, a sotului, etc.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
gongutza spune:
Mitzura,Roxana haideti sa facem un club ca eu cred ca ai nostri copii s-au inteles...de cand umbla in 4 labute nu mai pot sa-l las pe jos ca ajunge cine stie pe unde sau trage tot ce intalneste in cale sau vrea sa se ridice in picioare tinandu-se chiar si de o haina lasata pe canapea...in patut sta vreo 10 minute,se ridica,se lasa in fund si tot asa pana se plictiseste.Singurele locuri cat de cat "safe" sunt premergatorul(nasol ca acum a inceput sa deschida sertare,usi si isi mai prinde degetele)si scaunul de masa dar se suceste si invarteste pana reuseste sa se ridice in picioare cu tot cu centuri puse.
Normal ca nu apuc sa fac nimic,lalai la o mancare cateva ore,de curatenie ce sa mai zic?Nici nu are rost sa ma apuc(vb de curatenie mare,nu aspirat,sters praf,etc) ca nu am cum...dar o sa faca mama ca tot e la mine saptamana asta
S-ar parea ca nu trebuie sa ma mai intorc la munca,am primit azi vestea de la seful meu....nu stiu de ce m-or fi stresat atat,pana m-am obisnuit cu gandul ca ma duc la munca si scap cateva ore de terorist,dar ma consolez cu gandul ca vine vara si stam in parc cu orele(promisese Nicole )
Puiul meu de azi face tai-tai....se tot ducea la usa sa mergem tai,ca deh s-a obisnuit cu plimbarile cu orele in parc...am pui plimbaret ca si maica-sa da rpe vremea asta numai de plimbare nu-ti arde....
Roxana si al meu e cam dat peste cap cu schimbarea de ora....se trezeste la 6 juma si nici ca mai doarme pana pe la 8-9 si seara in loc de 8jumate adoarme la 10!
Haideti ca m-am intins....se vede ca nu-s grabita ca daca am ajutor...
Am mai pus pozici noi din parc cu Andreea si Luca si inca ceva poze in noutati...
Pupe la bebei
BLUE ANGEL spune:
salutare !! e tare rau fara DC !!!!bine ca si-a revenit ...
Ema , am vazut pozele .. arati f bine si Ricardo e un scump !!
Adema , ce dragutz e Codrut si ce smecher .. cum merge tratamentul homeopat ?
Adina , ce bine-mi pare ca nu te-ntorci la munca .. ne vedem in parc .. cand s-o opri ploaia !!!
Nicole !!!! ce faci ? ce face moatza ? cum se mai simte ? dintzisorii erau ?
Si mie mi-a cazut intr-o vreme parul, rau de tot ... eu nu am avut probleme cu caderea parului nicicand dar cred ca acum am recuperat .. mi-a trecut cu vitamine si cateva masti preparate de mine in casa ...
Luca nu merge in 4 labutze .. sta in funduletz ore in sir si din cand in cand se agata de mainile mele si se ridica in picioare ...nici nu se rostogoleste .. nu ati vazut asa puturos !!!in schimb se taraste ... dimineata il gasesc in patut in coltul opus locului in care l-am culcat .. se deplaseaza pe spate ...si cand nu mai are unde incepe sa bazaie !!!!
o seara (zi )buna tututor
pupici
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu