Bebelusi de mai-iunie 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!!!

La multi ani Lia, Stefan, Codrin, Victor!!! Sa cresteti mari si cuminti pui scumpi!!!

Bertha multumesc pentru reteta!!! Io mai pui o data intrebarea care ma framanta trebuie - obligatoriu - neaparat si fara comentarii numai frisca vegetala??? Suna delicios tortul si am sa il incerc inainte sa vad cum e dar sunt sigura ca e delicios!

Irinel si un we placut alaturi de tati vostru!!! La noi e frumos deocamdata dar s-a anuntat ca se v-a strica vremea si aici !!!

Alus Paste fericit!!! Si Hristos a Inviat!!!

Cristina muuutla sanatate iubita! Fa un shodou cu cacao sau simplu cu putin zahar vanilat! Efecte garantate le are al mine! Sper ca si tie sa iti fie de folos! Si pe langa eu mai consum si un pliculet de Fervex! Atat si imi trece! Shodou poti face dimi si seara!

Eu aseara cand l-am culcat pe sebi am adormit langa el! era 9 fara un sfert!!!! M-am odihnit de numa langa puiul meu! Aseara zic deschid subietcul nou cu bebeii nostrii si ii fac baita lui Sebi si pe urma intru la fete sa mai scriu ceva dupa ce a adoarme Ti-ai gasit m-am mai trezit pe la 2 noaptea si ma uit la ceas ... aaaoooleauuuuu fetele!!! Nu am mai scris nikaaaa.... asta a fost gandul meu atunci!!! m-a bufnit si rasul cand m-am mai dezmeticit si am realizat ca de fapt ii miezul noptii si io is cu gandul la voi si la forum si la bebei .... voi dormiti ca in codru cu totii si io beleuza cu gandul aiurea....

Va pupic dulce ca mi s-a trezit printul!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetele,

Cris, eu i-am luat un sarafan si o pereche de sandalute pentru mot. Nu stiu exact ce al cadou o sa ii mai facem, ca oricum aproape in fiecare zi ii cumpar cate ceva...Daca vrei fac poza la rochita sa ma laud.

Cu noi e mai complicat cu petrecerea de mot. O sa o facem pe 14 mai cu bunicii, nasii si fratii. A doua zi invitam si prietenii. Ar fi prea mare aglomeratie. Noi trei avem zilele de nastere in decurs de 1 saptamana (8 mai, 16 mai si 17 mai), asa ca m-am gandit sa facem 2 aniversari una dupa alta pentru tori. La mot (sambata) o sa pun masa calumea, a doua zi niste aperitive, prajituri, tort si beutura .

Cristina, imi pare rau ca ai racit. Ai grija ca vremea asta e inselatoare.

Nally, , sa te gandesti tu asa la noi in miez de noapte!

Diana, asta ma consoleaza si pe mine, ca nu e ceva grav. Mi-e frica numai ca e asa aspirator de virusi, microbi, paraziti...Stiu ca ii fac tratament si trece, dar se pare ca la ea revin mereu. Nu stiu unde gresesc si ce nu ii fac bine, poate nu sunt destul de atenta cu spalatul vaselor, ca baga in gura...

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Madutza, asa ma gandeam sa i-au si eu.
Am gasit atatea rochite, incat nu stiu pe care s-o aleg...Toate sunt asa frumoaseeeeeee.
Sandalute i-am luat deja.
Dar parca as vrea ceva deosebit......nu imbracaminte.....

Da, vreau poza cu rochita !!!!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI !!!!!!!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

http://community.webshots.com/user/cris_amalia

"cele mai mari placeri ale vietii sunt cele impartasite cu altii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

bun gasit tuturor! nu stiu cum resiti sa scrieti, ca eu abia apuc sa citesc... vad ca va ganditi deja la petrecerea de un an. wow... nici nu imi vine sa cred ca a trecut timpul!
iertare, nu mai stiu cine vorbea de piele uscata la bebei, si noi am patit la fel, dar nu vreau sa renunt la baia zilnica, asa ca ii dau cu ulei sanosan pe picioruse dupa baita si e mai bine. dar buba e alta: baia era o placere si stateam cate o juma de ora, dar acum mara se ridica in picioare, in cadita, si se agata de tot ce apuca, robinet, furtunul dusului, suportul de sapun sau marginea cazii mari... nici nu apuc sa o spal, e ca o maimuta si s-a dus toata bucuria si joaca cu ratustele... nu cred ca am ce face, daca asa vrea ea, nu? dar imi pare rau ca deja devine periculos si tre' sa o spal rapid sa si sa o scot din cada, in tipete, bineinteles. eh... ne doream sa se ridice si sa mearga, iar acum parca era mai bine cand stateau cuminti in fund si se jucau.
numai bine!
cindy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani Lia, Stefan, Victor, Codrin Ionut!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Bebeilor de pe 25, 26,27,28 03 vaspun La MultiAni

Imi cer suze ca asa devreme dar eu maine de dimineata cum am mai scris plec la parintii mei de Pasti si ma intorc pe 28 seara.

Stiti atstazi am fost la plimbare timp de 3 ore, miau intrat poicioarele in fund, de mult nu m-am plimbat asa de mult cu ea, iar ea tot acest timp a dormit, sarmana de dimineata nu a avut cum sa adoarma acasa, un vecini de cam o luna face renovare in casa ( eu locuiesc in bloc nou, nare nici macar 2 ani) si cateodata cand foloseste bormasina se auda de barca ar folosio la noi in casa, deci puiuti din bloc nu au sanse de sonm, singura sansa este plimbarea.Iar mie imi vine sa ma duc sa-i dau in cap , dar din pacate nu stiu care vecin face asa galagie Bine ca nu ploua .

Fetelor va doresc la toate un veekens cat mai pacut si cu mult mult soare, aici au spus ca va ploua, va fii cald dar va ploua.

Din pacate la LOTTO nam castigat

Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Multumim frumos de urari. Uram si noi 'La multi ani!' Liei, lui Stefan si lui Codrin Ionut.

Noi suntem bine. Victor este si el asemeni unei maimutici. Incearca sa iasa din cada cand facem baie (se intinde la robineti, furtunul de dus -chiar mi-a palit una, o data, cu maciulia dusului, se urca pe canapea, incearca sa ajunga la manerul usii de la balcon, la tablourile de pe pereti, trage de lampadare. A reusit sa faca si cativa pasi de unul singur dar deocamdata nu pot sa spun ca merge, ca se vede ca ii e inca frica, dar sta destul de mult singur in picioare. Este foarte comunicativ... vine, te ia de mana si te duce unde are nevoie si daca de exemplu vrea ceva de pe masa se opreste in fata mesei si intinde mama scotand si niste sunete pe limba lui. Meniul lui e destul de variat dar din pacate nu mananca prea bine carnita. Intotdeauna trebuie sa ne luptam cu el s-o accepte. Ii plac insa painita, cel mai mult pita si bagels (un fel de covrigi), strugurii, bananele, merele. Legume crude nu prea i-am dat, exceptie fac morocvii, insa mi-e cam teama sa nu se innece ca deja musca foarte bine cu cei 4 dintisori si mi-e cam teama. Am vazut ca mai are 2 mugurasi de dinti si tare il supara gingiile... musca tot ce prinde simusca de zici ca vrea sa plece cu bucata. A reusit sa lase urma dintilor lui si pe o lingura de lemn.

Pentru primul anisor eu ma gandeam sa-i cumpar o jucarie... hainutele nu cred ca-l bucura prea tare si in plus toata lumea ii va lua hainute. O jucarie, insa care sa-i dezvolte imaginatia sau cunostiintele despre lume ma gandeam ca poate i-ar placea. Am ochit eu un camion care are tot felul de animalute pe bord si niste clape cu care poti canta gama.. Am observat ca Victor este foarte atent la muzica si poate in felul asta ii dezvolt vreo aptitudine...

Saptamana trecuta am rezolvat si noi cu cetatenia canadiana... Doamne, de formalitate mai este si chestia asta. Oricum, cel putin nu mai avem nici o grija din punctul asta de vedere. Acum ne dorim din suflet o vacanta sa putem sa plecam si noi macar pana in State, sa ne simtim canadieni liberi.

gata! va pup si pe voi si bebicii si burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Lia, Victor, Stefan si Codrin! Sa fiti sanatosi si voiosi! (pt. ieri)

La multi ani, Alexandra Bianca! (pt. azi)

Si eu scriu pe fuga. Am de facut bagajul, caci plecam azi la socri. La ei este Pastele.
Am ceva emotii, caci e prima iesire si nu stiu cum se va comporta Iustin. Speram sa fie totul ok.
Ne reintoarcem duminica seara sau luni dimineata. Ne auzim atunci.

V-am pupat! Si week-end cat mai placut!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_smn spune:

Buna dimineata! Profit ca doarme cel mic si pot intra pe forum! Aseara mi-a facut-o: a adormit tarziu dupa amiaza (pe la 5) si nu s-a mai trezit decat pe la 10, apoi noaptea foiala la greu, de abia am inchis un ochi pe la 4 dimineata, ca la 6 era deja vioi! Acum trebuie sa recupereze, baga somn la greu si eu chitai pe langa el, nu mai pot dormi.
Nally, shadow m-a salvat, acum mi-e mai bine, slava Domnului ca a fost doar o simpla raceala, tare mi-era teama de o viroza. A inceput si celui mic sa-i curga putin nasucul, dar nu cred ca este grav, nu a facut temperatura, mananca ca si inainte, nu da semne de ceva virusi.
Madutza, mi-ai dat o idee buna sa fac intr-o zi motul cu familia si nasii, iar a doua zi cu prietenii si copii lor, nu de alta, dar s-ar aglomera prea mult si bebe ar fi prea agitat.
Cindy, si al meu sta numai in picioare in cadita (nu am trecut la cada mare, ii e frica de dus), e un chin pentru noi sa-l spalam, iar pentru el o balaceala generala. Stropeste peste tot. De cand a plecat sotul eu ii fac o data la 2 zile, pielea si-a revenit si nu mai este uscata.
Alus, distractie placuta! Paste fericit!
Christina, parca il vad pe Mihaita cum trage de toate cele! Ieri l-am prins la usa de la intrare, se chinuia sa scoata cheile! Tare mie teama sa nu mi-l aduca vreun vecin inapoi!
Fetelor azi dimineata piticul meu a facut primii 2 pasi nesprijiniti, intre 2 obiecte de mobilier. M-am emotionat toata, de abia astept sa-l vada si sotul, vine in seara asta.
Va pup pe toate!

Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004)
http://community.webshots.com/user/cristina_smn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_smn spune:

La multi ani Alexandra Bianca!

Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004)
http://community.webshots.com/user/cristina_smn

Mergi la inceput