Aspirante optimiste(126)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Sorinache, pe mine nu ma mai iubesti? N-ai vazut ce amarata sunt ca mi-am facut o groaza de analize si mi-au luat o gramada de sange si plaaaannnnggg ca nu ma iuby!

lachi, ce sa spun frumoaso, mai am o gramada de piscina (cam trei luni) dar ma bucur tare mult pentru ca ma ajuta sa ma relaxez.
Si sunt nishte buci buci p'acoloooo! Al meu are ochii ca melcu!

pup

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Lauriciuuuuuuuuuu....pai se poate, cum sa nu iube eu fata !...si ma bucur ca ai apelat la dr.T, e super !
da io ziceam ca tu nu ma iube deloc pe mine, ca zic si io ca vin la capitala si nu m-ai chemat la piscina cu tine......chit ca voi fi cu al meu sot, si daca zici ca e privelistea asa minunata pe acolo, mai bine il tin departe ...

toate toate fetele ! (Laurici, Mihaela, Relya, Fanta, dana p., Alexa Ioana, Ardit, Tumpi, Vale, Florina, Lachi, Anca W. si toata lista incepand cu Adar...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Laurici ma bucur daca am putut sa o linistesc putin dar n-ar strica o intrebare la dr.T. Nasa mea are rh-si nasu rh+ si au doua fete sanatoase tun si frumusele foc , una este cu rh - aia mare si aia mica rh cu + ( sper ca nu le-am incurcat).
fetele

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Sorina, ce capitala? am auzit bine? vi la capitala si mie nu-mi spui? Beyyyy!!!!!!! Te bat! Vreau sa stiu cand!

pup

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

dana p, multzam! am trimis deja intrebare la dr T. sper sa primeasca raspuns pana maine.
pup

-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

da Laurici, vine ardeleanca in Bucuresti ....in viitorul fff apropiat, trebuie sa primesc un raspuns si apoi o sa stiu exact, si iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Fetelor ce va mai iubiti voi pe aici,pe mine nu ma iubeste nimeni?.Eu sunt cam bolnavioara si plouata.Sorinutza ce bine ca vi la capitala poate ne putem cunoaste mai bine.

Mihaela

Mergi la inceput

Laurici
Si io vin la Bucuresti maine si mie o frica pentru joi de nu va spun. M-a luat cu tremuratu de acum si ma doare si burta de frica.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Dana, joi faci laparo? nu-ti mai fie frica...ai sa vezi ca nu e greu. cu cine faci? unde? bafta multa.

Mergi la inceput

Mihaela la fata bolnavioara sa se faca bine.
De Teodora nu stie nimeni nimic ? Ca ea a facut saptamana trecuta laparoscopie si ma gandeam la ea cum se simte.

Dana

Mergi la inceput