Aspirante optimiste(126)
Raspunsuri - Pagina 12
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by megbeng
ce dor mi-a fost de voi!!!
intrebare: stiti vreo rugaciune anume care te ajuta cand vrei sa ramai insarcinata? ati incercat si asa?
Acatistul lui Ioachim si Ana!!!!!
anca...poate intr-o zi

http://community.webshots.com/user/ancawish
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by megbeng
ce dor mi-a fost de voi!!!
intrebare: stiti vreo rugaciune anume care te ajuta cand vrei sa ramai insarcinata? ati incercat si asa?
Uite aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7333" target="_blank">Rugaciunea celor care isi doresc copii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12671" target="_blank">Acatistul Sf. Parinti Ioachim si Ana
Oana_B
ardit spune:
buna demeneatza... pe racoare...
fetele mumoase sa va povestesc, au fost 3 zile asa faine, cum de la concedul la mare din vara trecuta n-am avutara! deci sambata shoping cu prietenii in "smol" pe urma club la palmer's, asaaa, si duminica, piesa de rezistenta, am stat ca fotocelula la soare prin dumbravile din slanic, cu alti prieteni, of corse, iar luni dupa servici', la ateneu un concert s u p e r b, si ghiciti? tot cu neste prieteni, fain, nu?! ambrozie pt. suflet
no, acum ma duc in treaba mea, ca am un nerv pa creer, joi am auditul final
ps am vezut la slanic o fetitza... zic tinand-o de manutza: pa, noi plecam, o lom'si pe ea..., iar parintii de colo, instant:NU! (ce credeau ca chiar o fur, ashea...)![]()
Fanta spune:
m...neata
Ce rau e cand nu merge DC-ul !
Beyyyyyyyyy, am fost la DR. si ce credeti, nu aveam nici un folicul 

in ziua a 12-a (mi-am dat eu seama ca ceva nu-i in regula ca acel mucus.... pauza, a disparut prin alte tari, trebuie sa fac stimulare cu Clostylbegit si tare mi-e frica ca acum 2 ani cand am luat Clostylbegit am avut niste ameteli si greturi...de 

, dar cred ca am sa-l iau seara si gata, oricum mai am de asteptat 1 luna sa se refaca al meu sot si apoi trec la Closty si 
si.........atunci sa vedem daca vine si minunea cea mult asteptata.
Duminica am tinut in brate un BB-el de 5 luni, ma si vedeam cu
de-acum (astenia de primavara isi spune cuvantul).
Va pupic pe toate si multa bafta

Relya spune:
Neata fete frumoase !
Deocamdata am terminat sa-mi plag de mila...acum mi-e mai bine. Chiar nu stiu ce m-a apucat !
Poate ca am realizat asa dintr-o data ca am 0 % sanse de reusita. Imi fac niste dozari hormonale luna asta si ...vreau sa o las mai moale. Nu de alta dar o iau razna.
Ardit
multumesc de incurajari !!! Esti o dulce !
Danap
ma gandesc la tine. Tin pumnii pentru joi !Va fi bine, ai sa vezi !!!
Sorina
cum se mai simte domnisorul tau ?
Anca W
e de bine. Inseamna ca peste 3-4 zile faci inseminarea. Bafta maxima !
era sa uit!!! trebuie sa ma laud
. Azi implinesc un an de cand am lasat tutunu' !
dulce !
Relya
GeorgianaI spune:
Buna dimineata pe racoare, dragutele mele!
Naspa de naspa cand nu merge DC. parca imi lipsea ceva ieri.
Ancuta Wish, tin pumnii sa fie bine!
Laurici? Gogosarel?
La noi ploua, e urat, nici catelul sa nu il dai afara din casa. Io, munca stiva si, binenteles, nu am chef de nimic. Nu imi pot reveni cu noua ora. De abia ma trezesc dimineata.
Hai ca ma duc sa mai trag o tura de munca si revin mai tarziu.
Va pupic dulce pe toate si sa aveti o zi cat mai faina.
dana p. spune:
Buna dimineata!!!
Mai, rau este sa nu mearga DC... am devenit dependenta de el,chiar daca nu scriam macar citeam dar asa fara sa mearga deloc e tare rau.
Relya multumesc pentru gandul bun!!
Eu nu cred ca ai 0% sanse eu cred ca fiecare avem o sansa macar de 1% si tot este si trebuie sa profitam de ea .Bravo tie pentru ca ai putut sa te lasi de fumat.Vezi Lachioane ia exemplu
!!
Ardit ma bucur pentru tine ca ai putut zilele astea sa te relaxezi si sa fi cu forte proaspete.
Fanta
sa nu planga fata ,lasa ca-o creste el folicul ala gras luna viitoare cand o fi si sotul bine, ca asa ce folos daca el saracul nu se putea misca bine.
Ancuta ce ai facut, te-ai inseminat? Tinem pumnii sa fie cu okisorii.
Sorina, Laurici, Georgiana, Alexa, Flori76,Astery si toate celelalte 

ca tare dor mi-a fost de voi.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Sorina7 spune:
Buna fetelor !
mai da addicted mai sunt si eu de DC...o fi bine, n-o fi bine...asta este.
da, mi-ati lipsit toate si va pup !
Oana_B, multam fain de linkurile alea...fetelor, ati vazut ce frumos se intalneau in rugaciuni pentru copii aspirantele ? si noi ne apucasem intr-o vreme si ne-am lasat.
Ce ziceti, nu ne apucam iarasi ? mai ales ca acum suntem in Post, sa ne gasim o zi si o ora si sa ne rugam.
io o sa vin la capitala in curand....nu mai puneti de-o intalneala ? ![]()
fetele, cititi articolul asta, mai ales ultima parte :
www.revistapresei.ro/articol_18558-Au-innebunit-hormonii.htm" target="_blank">http://www.revistapresei.ro/articol_18558-Au-innebunit-hormonii.htm
Kariris spune:
Buna dimineata fetele,
Io azi am foarte mult de lucru, dar raman on line, mai arunc un ochi, mai sciu cate ceva, etc. La Bucuresti a venit toamna...
Ardit, Palmer's-ul acela se afla cumva acolo langa mine, unde locuiesc eu? Daca da, spune-mi si mie cum e.
Va pup absolut pi toate si vb mai tarziu.
Tmihaela spune:
Buna dimineata fetelor,asa este tare tare rau fara DC si eu am devenit dependenta de el eram foarte suparata ca nu pot intra sa scriu,sa citesc.Eu sunt tare necajita cred ca ma paste o raceala urita,plus ca de ieri am o durere ingrozitoare de ovare si mijloc,cred ca nu am scapat de anexita mea![]()

.Dar duminica ma duc la doctor si cred ca iar ma apuc de tratament

.Sorinuta si zici ca vii in bucuresti?
Mihaela