Aspirante optimiste(126)
Raspunsuri - Pagina 11
Tmihaela spune:
Buna fetelor cu o mare intarizere,semnez si eu condica pe ziua de azi ca Sorinutza ma dat disparut dar am fost atit de aglomerata,am stat in fata la secretariat+ca nu imi mai vedeam capul de treburi.Dupa o intinirea asa frumoasa va apucase cearta mai fetelor.Tumpi mumoase poze si mumoase fetite
.Mai fetlor dar de Shehe nu mai stie nimeni nimic?
Mihaela
Alexa Ioana spune:
ce mumoase sunteeeeeeeti !!!
si io vreau la intalneala cu voi ![]()
in loc de intalneala, eu is acasa cu o laringita de toata frumusetea. nu pot vorbi aproape deloc (ce fericire pe sotu' in weekendu' asta !!!). si am si o stare generala foarte proasta...
mai nasol e ca in weekendul asta aveam planuri mari ... (si dese... ) avand in vedere ca se apropie zilele cu pricina...
exact asta'mi lipsea...
ok.
va pupic, si mai vorbim.
ps: noroc cu optiunea "editeaza mesaj"
tumpilici multumesc pentru pozici !!!!!!!! 
asteryaro spune:
Frumoase fete, frumoase poze! Sa traiasca fetele, sa traiasca si cine a facut pozele!
Minuta intalnirii, intocmita de Ardit - super haioasa, ca de obicei.
Bine ca s-a incheiat cu bine "disputa" iscata. Sa nu uitam ca noi avem acelasi scop...
Acum s-a incheiat ziua mea inceputa ieri. Obositor, dar sunt multumita, soacra-mea a fost super incantata
.
Va pup pe toate!
Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)
Astery
ardit spune:
mei fetele intru si io un pic, numai un pic...
tumpilina merci mult de poze, faine fete nu-i asa? mey si ce pisoi ai tu, seamana chiar cu picatura de care-ti povesteam ieri, numai ca el era model cu mai mult alb
dandanutza ai drieptate am uitat de faza cu marinescu, pai sa va spun de banda rulanta, ka intrii, jos chilotzii, nu conteaza cine-i de fata, hopa pe masa echografului, chinezarii strigate care nu le intelegi, ma rog acum stiu ce inseamna dar atunci nu stiam, chilotzii la loc comanda si.. cand intrebi, ie bine d-nu dooktor? ce atzi vazut? ti se spune: nu vedeti ca dl doktor e ocupat?! (cu o alta pacienta care chilotzii jos si sus pe echograf...) ce mai banda rulanta productivitate, nu calitate!
relya mamika asa te vreau, ce naiba! le dovedim noi pe toate, zau!
deci "enfutu" va spune ceva?! ...care sunt io, ca ma cam vaneaza barbatul prin pat, si eu prefer sa dorm (ca-s cam zdrobita) nesimtzita de mine! asa ca eu is pe locul 1, da? nu accept comentarii![]()
jubica spune:
Salutare,fetele sunt o noua membra a forumului,va citesc de mult mesajele si va rog sa ma primiti si pe mine in grupul aspirantelor optimiste.Despre mine ce sa va spun sunt o aspiranta la titlul de mamica cam de 4 ani,sunt optimista si am convigerea ca impreuna vom reusi.Am vazut pozele sunteti niste scumpe si sunt putin invidioasa ca nu am fost cu voi.
asteryaro spune:
Jubica, bine ai venit in grupul nostru! Sper sa nu stai prea mult aici si sa trecei repede la mamici!
Astazi si maine, fiind week end, prezenta pe acest forum este mai restransa, majoritatea fetelor fiind libere de servicii. De luni vei vedea ce activitate este pe aici...
Sa ne spui povestea ta.
Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)
Astery
Anca Wish spune:
Fetele, am fost la monitorizare. Am 5 foliculi. 3 pe ovarul stang si 2 pe dreptul. Cei mai mari au 14 si 14,5.
Endometru era de 7 (Lachione..te-ai scos!!!
.a crescut!
. Ieri la monitorizare eram in ziua a 13-a.
Cred ca e de bine si ca o sa creasca in continuare.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
megbeng spune:
ce dor mi-a fost de voi!!!
intrebare: stiti vreo rugaciune anume care te ajuta cand vrei sa ramai insarcinata? ati incercat si asa?
Alexa Ioana spune:
ce bine ca merge DC !!! mi'a fost dor de voi !
ce mai faceti ? cum v'a trecut weekend'ul ?
mie foarte foarte repede... (mai ales ca s'a schimbat ora)
si sunt si racita cobza... si in ziua 13... si s'a si stricat vremea ![]()
asa ca va rog, haideti cu vesti bune !!!