Prietenii omului (8)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

sanzi tom este foarte jucaus, de aceea am spus ca intra strechea in el, e un mic tiran cateodata, si e foarte ocupat tot timpul.
eu cand l-am cumparat pe tom erau si pui de jack russel la pensiune, foarte draguti (dar eu m-am indragostit de tom), dar tom are marele avantaj ca nu lasa par, ii creste parul si trebuie tuns, eu las mai mult par decat el, pe cand jack russel lasa foarte mult par.si jack russel sunt foarte jucausi(e tot un terrier, terrierii sunt foarte jucausi si ocupati) ...cateii acestia sunt foarte buni companioni pentru copii.

apropo sanzi, se face david tot mai frumos, sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatos, si din cate am vazut eu in poze(mai demult) seamana tot mai mult cu taticul lui(la ochi).

alina.

http://community.webshots.com/user/slakje100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

vai cat de frumos e tom!!!!!
m-am indragostit!!!
Da, e un mare avantaj ca nu lasa par...cred ca mi-am schimbat parerea pe loc ...imi plac mai mult terrierii..
cora lasa foarte mult par, marunt, si intra peste tot...se lipeste de tesaturi si foarte greu il scot...
Multumim de aprecieri Slakje, toata lumea concluzioneaza ca David seamana cu mine (are culoarea ochilor ca mine) dar si noi credem ca inafara de culoarea ochilor nu a mostenit nimic de la mine...a! incapatanarea!!!!
Am norocul si de un copil incapatanat si de un catel...parca sunt frati! (cred ca conteaza mult cum ii educi, de si copilul si catelul au relativ acelasi comportament!!!)

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Carmita, ti-am vazut motanelul. este un scump. Si tu esti o frumoasa.
Slakje, mi-e raaaaaaaaaaaaaau. Ce catel frumusel ai. E un dulce. As sta cu el toata ziua in brate, sa dorm cu el, ehehe. Mi-l imaginez plin de energie si jucaus, saritor ca o mingiuta.
Ref. la Jack Russell, si eu sunt innebunita dupa rasa asta. De fapt asa ceva mi-as fi dorit sa am. Dar ... nu s-a intamplat. O prietena l-a gasit pe Cezar pe strada, eu am fost la Humane Society sa vad daca a intrebat cineva de el si apoi m-am gandit sa-l opresc.
E innebunit sa se bage sub paturi, tricouri, carpe, tot ce gaseste din material textil pe podea. Asta e o chestie specifica rasei asteia.
Cat am fost plecati in Ro, dumnealui a dormit sub o patura de lana la picioarele sotului. II dadea jos "hainutele" adica zgarzile si dormeau impreuna. Cand am venit eu, gata rasfatul. La cusca cu el.
Btw de cusca, zilele trecute stateau amandoi in ea. Luca cu Cezar. Sa innebunesc. Cum au incaput amandoi, va imaginati. Am imortalizat faza. Dar e lenea mare sa pun pozele.
In rest, Cezar doarme la greu. E foarte obosit. Sa-i dau si niste vitamine, o fi astenia. Oricum lene mare pe el.
Si eu stiu ca nu e bine ca animalutele sa fie grasute. Mai bine slabute ca sa traiasca mai mult.
Ref. la mancare Cezar are parte doar de bobitele lui si din cand in cand un biscuitel. Ah, si cand mananca Luca mai primeste cate un bunut. Dar l-am invatat minte. Cand e ora de masa pentru noi. Cezar sta in cusca.
Numai bine la toate animalutele,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Ciuf iti multumesc pentru complimente . Sunt nebuna dupa iubitelul meu mic. L-am vazut pe 'zburliciul' tau mic(asa era intr-o poza) si pe Cezar. Eu nu prea ma pricep la rase, dar din cate am vazut in poze nu mi se pare a fi de talie mare, sau poate ma insel eu?
Alina ce mai face dulceata ta mica?
Ramonika nu te-am mai intrebat de Maritza, dar ultima data ai spus ca se simtea mai bine. Sper sa mearga din bine in mai bine, ca eu ma stiu pe mine, mi s-a rupt sufletelul cand l-am vazut pe Mello asa fara nici o vlaga
Danna o sa caut produsele enumerate de tine si sper sa reusim sa il facem pe Mello sa slabeasca. Cand e mai slabut arata si mai dulcic, are prestanta. Sa nu ma intelegi gresit, nu vreau sa slabeasca de frumusete, ca eu il iubesc oricum, dar asa cum s-a mai zis este mai sanatos asa.
Baiatul meu(sotul e baiatul meu ) ii zice prietenei mele: Daca acum vorbeste atat despre Mello, iti dai seama ca o sa vorbeasca non stop despre copii cand i-om avea, nu?'
Fetele eu va urez tuturor de pe acum un weekend cat mai placut, sambata asta avem cununia civila si imi vine tot familionul maine, tata, mama, frate, matusi, unchi, verisori asa ca nu cred ca voi mai intra pe forum prea mult pana saptamana viitoare.
Sunt super fericitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si doresc din inima tuturor aceeasi fericire!!!

Va pup cu mult drag si pe animalutele voastre de asemenea
pe curand,
Carmen

Mello motanelul iubit

www.speranta.as.ro" target="_blank">Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Carmita, iti doresc casa de piatra, multi copilasi si un sot care sa te iubeasca vesnic.
Sa fii fericita!
Asteptam poze.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Fetelor,
Sunt de-a dreptul ingrozita!
Ati citit la Diverse discutiile despre cainii vagabonzi?
Ati vazut filmuletul acela din cauza caruia probabil nu voi putea sa mai dorm multe nopti de acum inainte???
Noi chiar nu putem lua nici o masura?
Cum de exista totusi astfel de oameni, de fapt se pot numi oameni???

Cea care spera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Maritza mea merge azi la socs firele. se simte mai bine, mananca (,) cat un lup si e mai vioaie. ma-nerveaza ca vrea mereu afara si eu am o obsesie sa nu ia cumva microbi de pe afara sa se infecteze iar...

Carmita - casa de piatra si sa ne povestesti cum a fost

Daisy - eu am primit linkul la filmuletz de la vickinga, insa nu am vrut sa il deschid. stii de ce? ca nu suport sa vad asemenea chestii. ma apuca plansul. nu de alta, dar aici is la birou si nu is singura, asa ca nu vreau sa ma apuc de bocit pe aici sa rada toti de mine. am scris si eu ce am putut la subiectul cu pricina, insa nu cred ca am schimbat vreo parere, din pacate. asta e, mai incercam.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Carmen! Casa de Piatra! Multa Fericire! Sa fiti fericiti si sanatosi! Sa fie intr-un ceas bun!

Ciuf multumim frumos de aprecieri...si eu dorm cu Tom, seara la TV, cand e adormit e asa dragutz si nu stiu de ce cand doarme e si mai moale, i se moaie perisorul,imi vine sa-l mananc de drag...plus ca-si baga nasucul la mine la gat(sub ureche) si respira asa frumos si mai trage cate un suspin...de...are la probleme baiatul...cu carul.

Fetelor ieri am descoperit ca tom al meu e un hotoman...a furat dihania dintr-un magazin de menaj o inimioara micutza de plus, numai ce l-am vazut cu ea in bot...m-am prapadit de ras...m-am intors din usa si am pus-o inapoi...deci fetelor...tom al meu fura.Unde dumnezeu a gasit-o nu stiu, eu l-am lasat sa umble in magazin ca prea mi se zbatea in bratze, si aici in unele magazine e voie cu caini, dar cum a dibuit inimioara aceea nu stiu ca erau doar perinite decorative,perdelute, pahare, lumanari decorative, in zona aia...

Inchei, Carmen inca o data ,

alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Carmen, iti doresc si eu casa de piatra, o viata senina si fericita alaturi de alesul tau, copii frumosi si tot ce va doriti voi.

Cat despre Mello, nu cred ca e vorba de frumusete asa cum spui si tu, atunci cand trebuie sa slabeasca, ci doar de sanatatea lui.
Am avut si eu probleme cu cele doua bracite ale mele, care luasera in urma cu doi ani proportii si ajunsesera aproape obeze. A trebuit sa le trec pe mancare de dieta. La inceput au facut nazuri, nici nu se apropiau de mancare. Au facut foamea vreo doua, trei zile, dupa care daca au vazut ca nu au incotro au acceptat hrana de dieta.

Ma opresc aici, urandu-ti inca odata, toate cele bune si petrecere frumoasa.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

pt fetele cu caini: ai vostrii caini sunt cuminti cand sunt singuri acasa sau plang si latra?

alina.

Mergi la inceput