Mamici din Japonia

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Ma uit la mesaj acum siAm facut o sumedenie de greseli de ortografie si nu numaiSorry o fi din cauza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Buna,mamici!!!Eu n-am mai intrat de mult pe forum si n-am stiut ca v-ati adunat aici cu mic cu mare!Felicitari tuturor,vad ca va dati toata silinta sa va cresteti bebelusii cat mai frumos! Sa va zic si despre al meu!Are 1 an si 6 luni,il cheama Alin Cristian si face nebunii cat cuprinde! Taraste prin casa tot ce apuca,alearga, da cu sutul la minge,se catara pe canapele,mi-a gaurit usile de la tatami cu bicicleta,danseaza,cand mergem in parc prinde o viteza de nu ma pot tine dupa el!In rest...e voinicut,are vreo 9 dintisori si 4 maselute,ii place sa bea foarte mult suc,mananca mult(nu ma pot plange),si vorbeste toata ziua pe limba lui!Am uitat sa va zic ca-i plac foarte mult masinile! Pana nu se urca putin si pe capota masinii nu se lasa!Cam atat imi vin acum in minte,va mai povestesc cand imi mai aduc aminte! Principalul este ca in luna mai plecam in Romania si-mi este groaza cand ma gandesc ce am sa patesc cu el pe avion! Va pup fetelor si va mai scriu! Lory_klui Alin Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Hiroral,sa-ti traiasca fetita si sa ai parte numai de bucurii!!!Felicitari!!! Lory_kluiAlin Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

hai ca va scriu si eu pe fuga ca azi merem la yakiniku ...
ieri nu am intrat deloc pe net...iar azi am fost la scoala pana la 5...am avut test scris si am luat 92 de puncte..pacat ca nu e testul final ci doar de practica, ptr ca la testul final trebuie sa faci 90 de puncte cel putin...
asa sa va zic de bb...azi iar sa urcat pe masa si a varsat vaza cu flori...ieri mi-a rupt 2 foi din pasaport care erau atsate...una ptr ridicarea alien-card-ului si un care trebuie sa o copmlectez cand plec in tara...cam atat ca "trage lumea de mine sa mergem"....va pup
scuzati greselile de scris dar am scris repede si cu bb in "carca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pantera28jp spune:

Buna,fetelor!Va saluta si Ella ,mama unui baietoi de 4 ani si 3 luni.Care aveti copii la gradinita deja,cum se descurca?Rony,ca asa il cheama,a inceput gradinita acum 2 saptamani si dupa cum am inteles de la educatoare ,cica ii place sa se joace de-a bataia ...hmmm...e ok sa nu-mi vina batut acasa dar nu e ok sa mi se planga alte mame ca le-au fost batuti copiii,ceea ce nu s-a intamplat inca dar oare daca se va intampla??!!!Dupa cate am inteles ori vii batut ori mai tragi si tu cate una.De maine va lua pranzul la gradinita dar bineinteles ca va veni acasa si va mai infuleca o data ca e un mancacios
Celor care pleaca Romania ,vacanta placuta si odihna multa ca banuiesc ca aveti nevoie .
YASHY...pupici la baiat si sper sa ne vedem in curand
ERYKA....te pup si pe tine si sanatate lui Ayumi
CE mai va pupapacesc pe toate si sper sa ne mai intalnim pe aici!
Koizumi Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

De catva timp ma chinui cu albumul si nu sunt sigura ca am reusit.

http://community.webshots.com/user/shian124

Anca & Shion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Se pare ca am reusit,doar ca nu se vad pozele prea clar.Probabil ca am ales o marime prea mare...
Deocamdata pupici,revin mai tarziu...

http://community.webshots.com/user/shian124

Anca & Shion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

`Neata fetelor ,

am intrat si noi sa va salutam ,nu cumva sa ne da-ti uitarii nu de alta .Aseara m-am culcat si eu mai devreme ,asa ca azi am facut oki mai de dimineata decat de obicei .Ayumi a baut lapticul la ora 6 dimineata si acum inca doarme ,asa ca sunt o fericita ca am putin timp liber .
Noi am fost i ne-am plimbarit sambata si duminica asa ca mi-am luat forte noi .

Shian am vazut pozicile ,se vad destul de bine ,ai un baietel dragut foc ,sa va traiasca .

Ella Bine ai venit la mamici de japonici i place sa se bata la gradinita ? hihi isi face si el prezenta acolo poate i trece pana la urma .Pup pe Rony .

Sandra spor la invatat .

Lori_k bine ai venit si sa-ti traiasca baietelul nazdravan .

Eli pupicei lui Stef.
Hiroral ai rezolvat cu termometru? A iesit ceva ?Ce mai face micutza ?
Naomi insanatosire grabnica la fetitza ,eu pe Ayumi zilele astea cat a fost cald ,am imbracat-o la fustita asa ca a avut sosetele 3 sferturi iar in sus body pe dedesubt plus o bluzita .Acum Doamne ajuta oi vedea eu peste cateva zile daca am facut bine ca am imbracat-o asa .

Va pup si scuze daca nu am raspuns la toate fetele.

Eryka & bb-lina scumpa (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Buna dimineata mamici si pitici

Noi suntem bine,ne mai curge un pic nasucu insa tot rau e spre bine.

Anca am vazut pozele,scump tare "fetita" ta;imi place poza care e in tarc si plange,i se vad si dintisoriiar tu aratiu super(mi te inchipuiam altfel),multi pt "fetita".Apropo de tarc,Shion se joaca in el,nu se plictiseste?Te intreb pt ca Naomi nu are si ma intreb daca se merita,nici spatiu nu prea avem

Sandra cum a fost la yakiniku?
Ela bine ai venit in nostru,imi inchipui ce scump poate fi piticu tau,poate ne pui cateva ,
Lori si tie bine ai venit in ,;cum e cu gaurile de la tatami?Mai ,adevaru ca sunt niste scumpi cand sunt ;eu mor dupa ei,.
Raluca,ce face Karen?A facut kk?
Eli ti-am trimis un PM,l-ai primit?

Am mai pus si noi cateva ;o sap buna va doresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Buna dimineata! Ce faceti?
Lori, ma bucur ca ne-ai gasit, bine-ai venit! Promiti de ceva timp niste poze, poate macar cand te intorci din Ro sa pui niste poze, ca tare vreau sa-i vad mutrisoara lui Alin. Drum bun si aveti grija de voi!

Ella, ma bucur c-ai venit si tu!! Pana acum nu prea sunt copiluti mai mari ca Luka. Abia astept sa le povestesti si fetelor tot ce face Rony... cat e de cuminte si ascultator! Si asta o zic ca stiu!! AA!!! Si cat de bine vorbeste romaneste!! Dupa o zi de stat impreuna parca si Luka a prins ceva... Asa de bine ma simt cand imi raspunde cu "DA" sau "NU".

Anca, ti-am vazut si eu 'fetita'. Sa-ti traiasca si sa creasca frumos si cuminte!!

Eli, multumim de aprecieri! De mult ma tot batea gandu' sa fac un album cu Luka mic. Mai am o multime de poze frumoase, dar nu sunt scanate. Multi pupici lui Stefan. Vii la biserica pe 24?

Anca, am vazut si pozicile voastre! Tare sunteti frumosi! Multa sanatate printesei Naomi!

Eu ma cert tot mai des cu Luka din cauza calculatorului! Ieri n-am mai intrat de pe la pranz... doar ca sa-l potolesc! S-ar juca in continuu la 'teletubbies'. E drept ca a mai invatat cateva cuvinte in engleza, dar nu vreau sa stea numai la calc. Sper sa-l dezobisnuiesc... dar oare cum??

Va pupam dulce!! O saptamana de milioane!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
pui mic
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput