Nodul la san, operat sau nu?

Nodul la san, operat sau nu? | Autor: Kerstin

Link direct la acest mesaj

Prietena mea are un nodul la san, a fost ieri la medic si i-a zis sa se opereze, se presupune ca ar fi benign (dupa aspect...) credeti ca e bine sa se opereze sau stie cineva un tratament eficace?

Va multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Livia a scris un tratament pt. noduli la sin, da click mai jos:

Retete naturiste pentru tratarea infertilitatii

Eventual scrie-i pe PM, sa-i dea prietenei tale un sfat.

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

acum 8 ani am avut si eu un nodul la san, am fost operata de urgenta la spitalul Elias, dar numai dupa ce am consultat un ginecolog si un chirurg.
nu stiu ce sfat sa-ti dau, operatia a fost necesara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

acum 8 ani am avut si eu un nodul la san, am fost operata de urgenta la spitalul Elias, dar numai dupa ce am consultat un ginecolog si un chirurg.
nu stiu ce sfat sa-ti dau, operatia a fost necesara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Depinde si de cat de mare e nodulul... ca daca e micut merge cu tratament, dar daca e mai mare, atunci e musai operatie pt ca in timp devine periculos. Mie asta mi s-a spus de catre dr. Blidaru de la medsana. Eu am un nodul de 3,5cm pe care il voi opera in mai.

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Midori spune:

Eu nu-mi dau seama daca am sau nu.
Vreau sa-mi fac si eu o mamografie
sau nu stiu ce analiza mai evoluata se face azi.
Aveti idee unde pot sa ma duc in Bucuresti?

Multumesc pentru informatii,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by Midori

Eu nu-mi dau seama daca am sau nu.
Vreau sa-mi fac si eu o mamografie
sau nu stiu ce analiza mai evoluata se face azi.
Aveti idee unde pot sa ma duc in Bucuresti?

Da click mai jos:
Medici Medsana - noduli la san

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

VA multumesc pt mesaje! Prietena mea a fost la Bucuresti pentru niste investigatii suplimentare, la Pol Batistei si se pare ca acest nodul a aparut in urma unei dereglari hormonale, medicii din Constanta s-au grabit cu ideea operatiei asa ca va urma un tratament....

Multa sanatate la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Multumesc Karina, cunosc tratamentele Liviei cu care sunt de acord, am urmat si eu un tratament la indicatiile Liviei, dar pe prietena mea nu o pot convinge sa urmeze tratamente naturiste, nu stie ce pierde dar asta e si nu am ce face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floare de Colt spune:

Eu m-am operat acum aproape 11 ani la Institutul oncologic (parca asa se numea atunci) de un nodul la sanul drept. Dupa un an de zile mi-au aparut mai multi la amandoi sanii si aveam dureri continue. Nu am vrut sa ma mai operez si am fost undeva la o clinica particulara si am urmat timp de doi ani de zile un tratament cu tamoxifen si vitamina E. Nu numai ca tratamentul nu a avut nici un efect si nici macar nu mi-a ameliorat durerile, dar apoi am aflat ca tamoxifenul are o influenta nefasta asupra uterului. Am intrerupt tratamentul si am urmat un tratament naturist cu 5 plante amare. Dupa 2 saptamani mi-au incetat durerile. Nu imi venea sa cred. Traisem 2 ani de zile cu dureri continue la sani(stiu ca pare de necrezut, nici eu nu as fi crezut daca nu mi se petrecea chiar mie) si acum imi trecusera ca prin farmec. Cum durerile au incetat, treptat nu am mai fost consecventa cu tratamentul naturist si l-am intrerupt dupa o perioada.

Am si acum de cativa ani, un nodul la san, pe care ma fac ca nu il observ(am fost aici de cateva ori la medic, pentru ca intru in panica de cate ori am dureri mari pe perioade mai mari de 5-6 luni, dar din experienta mea, aici daca nu ai cancer sau nu esti pe moarte- chiar asa mi s-a spus odata cand m-am dus cu fetita de urgenta la doctor si insistam sa o vada un medic in ziua respectiva si mi s-a spus ca de ce insist atat, ca doar nu este pe moarte- poti sa pleci linistit acasa si eventual sa iei un paracetamol). Urmaresc sa duc o viata sanatoasa(nu fumez, nu beau cafea, nu mananc carne, beau doar sucuri naturale de fructe, mananc multe fructe si legume, ma feresc cat pot de E-uri si de alimentele super rafinate si super prelucrate, etc.
Scuze pentru intercalari. Sper sa intelegi ceva din mesajul meu.

Floare de Colt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Nu puteam sa nu raspund acestui subiect pentru ca si eu ma aflu exact in aceeasi situatie.
Am fost la 3 medici endocrinologi din Cta. Primul din ei mi'a prescris printre altele un medicament care se numeste Spironolactona(3 pastile pe zi)..dupa 2 zile am lesinat din cauza tensiunii scazute. Pe prospect nu scria nimik legat de noduli,am crezut ca a gresit farmacista medicamentul de pe reteta.Am revenit la doctor care senin, mi'a zis aaa a dat reactii adverse..atunci nu'l mi lua.
Mi s'a parut total deplasat gestul lui,cu atat mai mult cu cat la intrebarea de ce mi l'a prescris a dat din umeri.
In fine, nu ma mai lungesc. Ultima vizita am facut'o la dr. Circo. El mi'a recomandat cutzitul ,mi'a spus ca operatia este singura solutie.
Fibroadenomul meu e cauzat de excesul de prolactina,zilele astea voi face un rmn hipofiza, eco hipofizar a iesit in regula.
Matusha mea a avut un astfel de nodul pe care l'a tratat cu o metoda naturista,timp de 42 de zile a consumat numai sucuri de legume si ceaiuri de plante. Dupa perioada de tratament nodulul ei a scazut de la 12 mm la 2 mm..iar dupa inca o tura de tratament a disparut definitiv. Sambata ma voi duce la ea sa imi dea tratamentul urmat de ea si eventual il voi posta. Mi'a explicat ca proteinele (din carne,branza,lapte,oua) nu fac decat sa intretzina nodulul. Prim urmare in timpul tratamentului naturist organismul intra in "panica" nemaiprimind proteienele cu care e obisnuit si incepe sa "roada", sa distruga tumorile benigne din organism.
Am de gand sa renunt pentru o perioada la carne si lactate,sa arung tigarile si cafeaua,chiar azi am primit cadou de la mama frumusete de storcator .
Acum ma duk sa caut prin tratamentele Liviei...

va pup si va doresc sanatate maxima..

p.s Toate cazurile de operatie a nodulilor benigni pe care le stiu eu .. au avut deznodamant trist, nodulii au recidivat :(( asa ca am de gand sa ma tin cu dintii de tratamentul naturist

Anderrusha

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Mergi la inceput