Mamici de iulie-august 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

anis, pui mic, stai linishtita!!! Daca ai sti de cate ori am simtzit eu asa la cele 3 sarcini!! Trebuie doar sa te odihnesti cat mai mult posibil, sa incerci sa fi cat mai relaxata.
Te rog ai grija si nu te mai stresa, bebelina are si ea momentele ei.

sanatate si pupi pe burtik cu bebelina

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza burticutelor!!! Sa fiti sanatoase si sa nu mai aveti probleme! E frumos afara, a venit weekend-ul asa ca va rog sa fiti cuminti, sa papati si sa fiti bine!!
Anis ma mir ca nu-ti trece cu nospa. Eu ti-as recomanda sa mai iti suni doctorul chiar daca abia ai fost sa-i spui ca nu te lasa si vezi ce iti recomanda. Incearca sa stai linistita in patut si mai ia totusi nospa. Poate trece.
Irina ce misto sunt blugii!!!!!!! Super! Si iti sta beton cu ei, esti slaba si faina Imi place. Vreau si eu ....si vreau si slaba....

Ioana
sapt.24
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Ioana, daca ai stii ce com9ozi sunt, sa stii ca nu-mi vine sa mai ies din ei. Sunt din material elastic, iar marsupiul este super, cu elastic reglabil...
Ziceam eu ca-i Constanta de cacao din punctul asta de vedere, dar... se pare ca n-am stiut unde sa caut...
Si au o gramada de modele, trei sferturi, lungi, toate marimile!! Astia-s marimea 1, dar aveau modele mai faine pt. marimile 2, 3...
Daca vreti sa veniti la Cta la piatza, va astept la gara, va pot fi ghid Parol! Nu glumesc!

Anis iubitico, cum adica nu te baga nimeni in seama??? Zi-mi mie cine te supara, eeeiiii!!!!
Mai pui, stai cuminte si baga NoSpa... offf, imi pare tare rau sa aud ca nu te simti bine... Mai trage-i o vizita doctorului, chiar daca nu ai programare... te va intelege...

Pup burticile

Irina si bebe 20 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Gata, mi-am pus si eu doua poze in sfarsit!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos

Va rog sa vizionati ce mega-bura am! (se vede mai ales in a doua poza... in prima nu stiu cum parca a iesit mai mica decat e de fapt)

Fetelor, iarasi avem probleme de luna plina din cate vad. Caci si eu ieri am fugit de urgenta la medic dupa ce toata dimineata avusesem contractii destul de urate si dese. Suntem bine, Doamne-ajuta, colul si placenta sunt in ordine, dar cateva zile trebeui sa stam cumintei si sa ne odihnim. Asa ca azi va scriu de acasa, am dormit pana la 10 .... chestie ce nu s-a mai intamplat de aaaani de zile, eventual o data pe an dupa Revelion. Azi nu am mai avut contractii, dar ieri a fost groaznic. M-a mai durut burtica uneori, dar nu asa tare si repetat, in valuri.

Felicitari Kulta pentru baiat! Avem amandoua cate o pereche dulce si frumoasa La mine e totusi putin mai usor acum, caci Eva este marisoara si intelege, ba chiar ma ajuta si ea la diverse trebusoare cu cel mai mare drag (sa vedeti ce frumos pune masa, minunatia asta de copil)

Adriana, desi avem dreptul la asistenta gratuita la spitale, majoritatea dintre noi din Romania prefera cabinetele private, unde chiar daca platesti, serviciile sunt mai bune. Cel putin cazul meu asa este. Iar la cabinet, doctorul imi face eco la fiecare consultatie, adica lunar (sper sa nu fie mai des, ca aia inseamna probleme ... ). Mie imi da o stare de siguranta faptul ca se uita in fiecare luna sa vada daca e ok totul, uterul, placenta, colul si cel mai important - bebele.

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic

Mergi la inceput

Apropos, am mai dat share la inca doua albume cu poze, Iar poza cu blugii este la albumul Irina gravidutza

Zina, ce fain ca ai asigiuarea platita de serviciu... Imi aduc aminte de pe vremea cand lucram si eu la Orange si veneam in Bucuresti sa ma "caut" pe la Medicover daca tot facea parte din pachetul salarial.

Irina si bebe 20 sapt.

Mergi la inceput

Gabi, pune te rog linkul la semnatura, sa vada tot poporul ce frumoasa esti!!!! Doamne, ma intrebam cu cine seamana Eva de-i asa de frumoasa!!!! Da... este clar acum... Dar ochii Evei de unde sunt mosteniti?? Super mamica, imi place si esti atat de tinerica...

Irina si bebe 20 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Irina super pozele sunteti niste norocosi prin ce locuri ati fost! E tot ce-ti poti dori sa vezi lumea! Mai pai daca e Constanta de cacao eu ce sa mai zic de Bacau ca nu gasesc blugi din astia asa frumosi aici de fapt nu gasesc nimic ce ma enerveaza e faptul ca nu mi-am gasit acu 2 sapt cand am fost la Bucuresti...uffff
Gabi arati tare draguta cu burtica !!! Se vede acum cu cine seamana frumusica aia mica de Eva si cu asa mama tanara...eheee E maricica burticuta da frumoasa si nu esti grasa nici un strop! Plus ca esti la a doua sarcina, deci felicitari!!!

Ioana
sapt.24
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Anis, scumpa, sa stii ca nici mie nu prea imi trec durerile de burta de la No-spa, cel mai bine este sa dorm un picut sau sa stau super-relaxata.
Mai stiam de papaverina si scobutil, una din ele injectabil, stiu ca dau stare de somnolenta, dar cum tu nu mergi la servici, ma gandesc ca e OK.

Apropos, blugii pe care ti i-ai luat tu sunt asemanatori celor ai Irinei? Ca eu am unii cu talie joasa si burtica elastica pana mai sus, mi-au tinut bine si cald in iarna dar cum in doua saptamani va fi super-cald...nu stiu daca mai merg.

Apropos, ati vazut ca de cum se apropie weekendul se strica vremea??? Mi-e asha o ciudaaaaaaaaaa

Pupici tuturor,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 21 saptamani + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Neatza dragutzelor!

Anis: ai grija de tine si bebe. Stai linistita in pat. Eu am luat cand mi-a fost rau asa si o fiola de papaverina si una de scobutil cu putin lichid dulceag (asa mi-a spus medicul sa fac, ca nu iau de capul meu) iar seara mai poti pune supozitor Scopantil. Sper sa ne spui cat mai repede ca a trecut toata durerea si ca nu mai ai uterul tare.

Irina: faini blugii tai. Cred ca il voi pune pe sotul meu cand ajunge in Constanta cu treaba sa-mi ia si mie o pereche. O sa te rog atunci sa-mi explici exact cum se ajunge acolo dinspre Primarie, ca el in zona aia are de obicei treaba si sa nu-l incurc prea rau pe stradute.

Noi ne simtim bine in dimineata asta, chiar daca am inceput a treia serie de fier (nu am mai avut stari de voma ca de obicei).

Pupici la bebeii din burtici.

Cati si bb20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Mai fetelor...eu nu ma mai joc ... suntetzi atat de frumusele toate si aveti niste buticutze dragutze, ca-mi vine sa plang..
Burtica mea...nu e asa maricica..iar cu noii pantaloni de gravida nici nu se cunoaste ca am burta...chiar m-au intrebat colegii azi (avand o bluza normala fata de alte dati cand aveam si bluza de gravida), m-au intrebat unde e burta mea... azi ma simt tinerica si..fara burtica.. intrebarea majora...daca pe burta nu, unde s-au pus cele 6 kile acumulate? s-au agatat ele bine de fund si de aripioare, si prea putine pe burta...
Eu n-am poze cu burtica...dar am sa-mi fac..promit...
Sanatate mamicilor cu probleme...stati cumintele in pat si nu va mai stresati prea rau..or sa treaca problemele astea.. aveti mare grija de voi si de bebeii din burtici
Nicoleta

Mergi la inceput