Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor, multumesc de sfaturi! I-am dat doar un 1ml ca sa nu-i fac rau, i-am facut si orez fiert, a mancat cateva linguri, iar acum doarme! Mai dar sper ca copilul asta al meu sa nu-mi semene...eu am fost un copil fff bolnavicios, in fiecare luna faceam ori bronsita ori viroza

Sa stiti ca si Raul a avut o perioada cand doar in brate si doar cu mine vroia, dar a trecut A trecut de la sine, ca de nu trecea eram gata cu spatele, ca nici asa nu stau eu foarte bine, dar ma rog, tratez cu multa indiferenta

Ati auzit ce anunta astia la Meteo?? De la 1 se raceste din nou, temperaturi sub 0 grade

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Clau ne uitam la meci diseara ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Laura, sigur ca ne uitam! Pronostic?? Eu sper sa bata, ca acum ma astept la orice de la ei
Ce mult a dormit Raul Jumate de ora Suficient, nu??

Restul fetelor pe unde umblati???

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Cu siguranta o sa bata ! Nu stii cum e la noi ? Trebuie sa ne tina in tensiune pana in ultimul moment ! Ai sa vezi ca se si califica ! ( am vrea noi )

Mergi la inceput

Gata ! Am plecat acasa ! Sa aveti o zi buna !
Hai Romania !

Mergi la inceput

Sa mori nu alta...Doamne rad ca proasta Nu stiu cum a reusit Raul sa scoata din dulap antipespirantu lu Clau...mi se parea mie ca miroase fain in camera dar nici prin cap nu mi-a trecut ca Raul e cu dintii in antiperspirantu lu Clau Si ce isi mai baga el dantura

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Dragele mele, incep prin a face urarile necesare: LA MULTI ANI sarbatoritilor ultimelor zile Robert si Theodora, Ana Maria si Dragos; KATJA pentru astazi si pentru Malina si Radu Paul – pentru maine!!
Am multe sa va spun, insa nu stiu cu ce sa incep…. Am fost la Buc 3 zile cand am fost intr-un iures total sa pregatesc taiatul motzului fetitei. Va anuntz ca Maria a ales de 3 ori BANI!!! Prima data 100 de dolari, a doua oara 1 milion lei si a treia oara 500.000 lei…La celelalte lucruri nici macar n-a vrut sa se uite….. Stie fata mamei ce e important in viata!!! HIHIHi!
Laura si Ela…ma inscriu si eu in clubul vostru….ca si fie-mea vrea numai la mine si e scartza-scartza toata ziua, nu stiu ce nu-I convine….de fapt cred ca duce doru lu’ tzitzi ca am inceput sa-I dau mai rar ca sa incerc sa o intarc si cred ca nu-I convine….
De mers, Maria inca nu merge singura, insa stie o multime de lucruri si ma uimeste in fiecare zi.
De-abia astept sa ne intalnim cu toatele si sa ne vedem pruncutzii.
Clau, sanatate lui Raul….si Maria mea a mai facut 2 zile febra cam 38,5 si uneori are scaun moale, dar fara alte complicatii asa ca nu ii dau nimic, trebuie sa se imunizeze singurica.
De maine noapte vine sotul meu sa stam si noi 4 zile impreuna…de-abia astept! Va pup si voi incerca sa mai intru pe net in masura in care ma lasa laptopul asta al meu cu probleme.
Diana si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Buna ziua fetelor vorbarete!

Multumim mult de urari!
Pe mine m-a lovit rau astenia de primavara si nu mai vrea sa plece.Dar nu asta e singurul motiv pentru care nu am mai dat pe-aci, saptamina trecuta am fost ocupata cu petrecerea lui Thea, curatenie , mincare, 2 copii, asa ca sint absente motivate.Deci, cum va spuneam, simbata am avut party, am avut vreo 15-16 invitati, toata lumea s-a simtit bine si Thea a fost in centrul atentiei, s-a jucat cu toti copiii, si-a desfacut din cadouri si umbla cu hainele prin casa.O sa pun si citeva poze, desi nu am facut prea multe ca am si filmat-o.

Acum sa urez si io La multi ani pentru toti copilasii care au avut 1 anisor sau 11 luni(si pe care i-am ratat), sa cresteti mari, cuminti si sanatosi.
La multi ani Katja!
Sa fi fericita si iubita alaturi de cei dragi.
Am vazut toate pozele, aveti niste copilasi frumosi foc.
Clau, sper ca e mai bine Raul acum.
Cam atit deocamdata, ne mai auzim noi.
http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/alina_stoica/album?.dir=9c3a&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//ca.pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fete dragi, sa va zic si eu doua vorbe inainte de a pleca la plimbare cu Lara iubita. Iar avem soare mult afara si nu putem sta in casa.

Clau, sanatate multa lui Raul. Uf, sper sa nu mai fie bolnavior.

Alona, la multi ani scumpei tale Thea! Sa creasca mare, draga de ea, si sa aiba mult noroc! Am cam intarziat cu urarile dar sper sa ma ierti. Am vazut pozele de la petrecere si tortul cel frumos. Thea a suflat in lumanare? Eu nu cred ca o s-o pot convinge pe Lara sa faca acest lucru dar probabil ca tati o va ajuta cu mare zel.

Kata, tot "private" sunt pozele mele si cred ca asa o sa le las. Eu nici macar n-am nevoie sa le fac publice pentru prieteni fiindca pozele cele multe ale Larei sunt pe site-ul ei si prietenii le pot accesa de acolo. Nici site-ul ei nu e public dar parca asa ma simt eu mai bine.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Ela si Laura, ce tot vorbiti voi acolo ca au inceput sa va chitzaie copiii sa-i luati in brate abia acum?? Pai Lara asa a fost de cand am nascut-o. Cel putin de cateva luni incoace e ca un maimutzel mic. Ar sta numai in brate la mine iar cand o las jos se agata de mine si ma incolaceste si cu mainile si cu picioarele.
Si cand mergem la plimbare cu caruciorul se intoarce frecvent sa verifice daca sunt la spatele ei. Imi intinde o mana si trebuie sa-i dau degetele mele sa se joace cu ele putin ca sa putem continua plimbarea.

Simo, ma bucur ca v-ati distrat la petrecere. Sunt sigura ca a fost una reusita.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput