Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Clau daca vrei iti dau adresa mea unde stau in gazda.Banuiesc ca nu o sa fie nici o problema.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Laura si la noi e la fel....eu din fire sunt mai puternica si nu ma las cu una cu doua, dar Clau e tare afectat de schimbarea asta EL pleaca obosit si vine obosit Adevarul e ca la ei e si o perioada tare cacacioasa, are fff mult de lucru, dar asta nu e o scuze Iar Raul n-are nici o taina, doarme de pe la 10 pana dimineata la 10

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgescu oana

Clau daca vrei iti dau adresa mea unde stau in gazda.Banuiesc ca nu o sa fie nici o problema.

Martie-Aprilie

Oana nu e nici o problema, dar ai timp sa mergi sa ridici pachetul???

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Cl;au banuiesc ca imi trimit acasa instiintare siposta nu e departe de mine dar nu stiu ce nume sa trec al meu sau al propietarului>?

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Oana, numele tau, cel putin eu asa zic ca e cel mai bine, pentru ca banuiesc ca atunci cand mergi la posta trbeuie sa ai si buletinul la tine! Trimite-mi PM cu adresa!!!

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Fetelor, din nou Raul face diaree Deja mi-a facut de 2 ori Data trecuta cand mi-a facut i-am dat Loperamid, acum stau cu sticla in fata mea si nu stiu cat sa-i dau ca am pierdut si reteta, iar cum sunt eu inteligenta am uitat sa-mi scriu pe cutie cantitatea Voi ati folosit asa ceva?? cat ati dat???

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Sorry, Clau habar n-am. Eu i-am dat Dariei Smecta, un pliculet pe zi in doua transe, dimineata si seara.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Oana, trebuie sa ai trecuta pe buletin adresa la care stai. Clau, daca vrei, poti sa-l trimiti la mine, chiar daca posta nu mi-e chiar aproape. Daca te hotarasti, iti dau adresa pe pm.

Fetelor, Cristina vad ca tot mai mult vrea in brate, ca ma vrea si pe mine langa ea (sau ea sa fie langa mine, inclusiv la baie). Tot asa-s si-ai vostri? Eu cu ea nu prea am avut probleme de astea, fiind destul de independenta, chiar nu ii placea sa stea in brate decat daca trebuia sa ajunga la ceva.
Si tare ma mai oboseste cu scancelile ei, astea ma termina cel mai tare, scartz-scartz toata ziua...

Sper sa fi adormit, in sfarsit, ca de vreo jumatate de ora se tot foieste; pana la urma am lasat-o in patut sa faca ce-o vrea si observ ca in final a tacut.
cred ca ma duc sa ma odihnesc si eu nitel

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Daca te ajuta cu ceva am citit ca o fata ii dadea copilului de 2 ani si jum 2,5 ml de 3 ori pe zi.

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ela, fetele noastre ori fi telepate ?( sau surori ???? ) Si fiicamea tot la faza cu scart-scart este. Cand ajung acasa de abia se dezlipeste de dadaca, dar apoi efectiv numai agatata de mine sta. Daca cumva am tupeul sa ies din camera fara s-o iau cu mine, plange de zici ca-i sfarsitul lumii, nici cu taicasu nu mai vrea. Mama, mama toata ziua si daca se poate sa si doarma in brate la mine ce bine ar fi. Chiar si azi noapte am patit la fel, cum o puneam in patut la ea cum se trezea si incepea sa ma strige, bineinteles ca am dormit cu ea in pat toata noaptea. Am citit ca acum incep sa constientizeze ce inseamna plecarile-despartirile si ca acum ar fi timpul sa fim ferme, dar ....De exemplu acum plange dupa oricine pleaca din casa. Cand a plecat soramea ieri de la mine , in asa hal a plans incat nebuna a oprit liftul dupa cateva etaje si s-a intors ca plangea copilul prea tare. Bineinteles ca a fost si mai rau, a plans si mai tare apoi.

Dar, vom creste noi mari, sau mai degraba ele, si ne vom ruga sa ne lase sa le dragalim si sa le luam in brate !!!!

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput