Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Mariana, m-am tot gandit la tine zilele astea. Sper ca sunteti bine. Da un semn cand ai timp si chef.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Mickyyy: Oana spunea ceva de schimbarea zilei.Nu stiu cum a ramas.

Claudelu:Sanate puiului.

Poze:la poze am bifat numai pentru prieteni, cu parola.Deci trebuie parola.Sau incercati aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/danaruprich/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Ruprich ramane pentru data de 10 la ora 14 pentru ca daca am fi schimbat data nu puteau alte fete asa ca...ramane cum am stabilit.De abia astept sa ne vedem.
Ela ai reusit sa iei legatura cu Roxana.?
Ne bucuramca v-a placut palarioara noastra,Rayuela din pacate in perioada asta nu se prea gasesc palarii ca altfel faceam o parada pe aici,mama,mama!
Ruprich sunt verzi ,albastri ochisorii baietelului tau ca nu imi dau seama?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Se inscrie cineva la o cafeluta, fierbinte!
Claudelu ma bucur ca e mai bine Raul da-i pupici de la grasuta mea!
La Multi Ani
Theodora
Katja-mamica ta a disparut de tot,n mai da nici un semn?
Dragos

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hai ca vin eu la cafeluta!
Am asa un somn in mine in dimineata asta.......

La multi ani Katjia!!

Mickyyy (29 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Oana, ma inscriu si eu la cafea!
N-am fost la medic cu Raul pentru ca am sunat la cabinet si mi-a spus pediatra ca sunt fff multi copilasi bolnavi si daca Raul e mai bine s anu merg pana maine, sa nu cumva sa se imbolnaveasca mai tare...important e ca dupa ce-i dau Panadol transpira!!!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Dragele mele, mi-a fost dooor de voi!
Cristina mea a facut nitel rosu in gat, a si tusit ocazional, dar acum e pe drumul cel bun.Asa-i ca v-am mai scris deja despre asta? Cred ca oboseala s-a cronicizat la mine, abia resusesc sa-mi trag moralul dupa mine de la o zi la alta Da' nu scapa el si il pun la loc repede!
Bineinteles ca iar ma lupt cu mofturile la mancare (Simo, sper ca voi ati scapat de ele), din cauza gatului, dar si in virtutea obisnuintei.

Dar sa trecem la lucruri mai importante, respectiv sa-i urez un frumos LA MULTI ANI KATJEI! Multi inainte, cu bucurii si sanatate. Eu tot mai sper ca mami sa dea un semn de viata.
Veve - vazut pozici, sunteti o familie de frumosi, pt croko cel viteaz! Si spor la impachetat/despachetat si abia astept sa ne vedem in tara. (mai e putin pana atunci)
Oana - hm, palariuta aia cred ca o sa o furam, daca nu-mi spui repede de unde sa-i cumpar si eu Cristinei, asa punct ochit, punct lovit (ca de umblat prin magazine nu prea am sanse curand)
Alona - jos cu astenia, treci aici! Thea scumpa!
Micky - pt mine e ok 10 aprilie!

...mda, o sa revin, ca aud chemari de alaturi, s-a trezit Cristina...

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ela, sanatate multa Cristinutei!

Mai fetelor, spuneti-mi si mie cum fac cu cadoul?? Ca nimeni nu-mi da nici o adresa, nu ma ajuta N-am trimis in viata mea nici un pachet pe posta, habar n-am cum e mai bine Daca il trimit vineri mai ajunge?? Offf ca m-am tot intins si n-am apucat sa trimit nimic inca, desi l-am cumparat

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna ziua iubitelor ! M-am adunat si eu de pe drumuri si poposesc putin la voi sa ma 'hodinesc.
Ma bucur sa aud ca vestile despre Raul sunt mai bune Clau . Poate e doar o mica raceala de primavara.
Simona, aceeasi senzatie am avut-o si eu dupa petrecere. Oboseala crunta, satisfactie maxima....si spalat vase. Pupici la puisori !
Ela, e asa de bine ca a venit primavara, dar din pacate au inviat si virusii astia care isi fac de cap. Cum a fost in plimbare ?
Mickyyy, ce bine ca n-a fost nimic grav. Fetele tale frumoase ce fac ?

Cat despre oboseala asta generala care ne-a lovit pe toate nu stiu ce sa mai cred. Fetelor sunt franta ! Si psihic si fizic ! Oare mai rezistam in ritmul asta ? Copii vostrii cum au reactionat la schimbarea orei ? Daria e de groaza: ea adormea fix la 8.30 si se trezea odata cu noi la 6-6.30. Acum adoarme la 11 si se trezeste pe la 9. Faptul ca nu este pe acelasi program cu noi ma usuca de vlaga. Seara la culcare e un calvar, eu sunt franta, iar ea are chef de joaca. Pana acum ma ajuta si Marius, dar se pare ca pe el astenia de primavara la lovit mai tare. Adoarme inaintea noastra, iar eu alerg dupa copila, cantam sau imbracam papusile ;ea de parca acum e trezita din somn, iar eu de parca n-as fi dormit de zece ani. Pe cuvant ma chinui sa nu adorm in timp ce ma joc cu ea. Am renuntat de mult la a doua cafea, dar cred ca e cazul s-o beau ca am sa adorm in fotoliu cantand "Gainusa cea motata ".
Ma duc sa mananc, dar revin ! O zi buna !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Veve si eu v-am admirat familia ,frumoasa foc,unde va mutati ca ziceai ca impachetezi?
Ela dupa ce am umblat prin x magazine am gasit la noi langa megaimage

Martie-Aprilie

Mergi la inceput