Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Sa va spun pe scurt de petrecere. Poze o sa pun doar mai tarziu (poate la noapte). A fost tare frumos. Am avut vreo 25 de invitati. Copilasii au fost cuminti si tare le-a placut. Mama idioata ce sunt am uitat sa fac poze la torturi singure. Am facut doar la copilasi cu torturile si nu se vad prea bine, dar o sa va prindeti voi. Mama le-a facut torturile, eu doar le-am decorat (floare la ureche). Lumea s-a simtit f. bine, si noi la fel. Musafiri au stat pana pe la 1 noaptea, iar noi am tot strans pe urma si am spalat vase pana la 3 dimineata. A doua zi eram ca pe vremuri, dupa chefuri nebunesti, doar ca eram obosita de la munca nu de la dansat si baut Dar consider a meritat efortul.

Rayu, si mie imi plac ochelarii aia de soare... he he/... Voi cand plecati la cabana aia unde faceti chef pe Amelie? I-ai ales toaleta?? Ca noi doua parca suntem cele mai obsedate de aici cu toaletele fetelor. Apropo, au primit copilasii niste haine superbe!!! Si jucarii multe si frumoase si carduri la magazinele mele preferate de haine de copii, asa ca acum am sarcina: sa le mai cumpar haine! (numai timp de-as avea...)

Acum ma duc sa imi culc unul din copilasi ( e randul Miei - ca oi facem cu schimbul...) si apoi la treaba repede pana se trezesc, ca altfel trece ziua si nu am facut nimic. Daca nu fac cand dorm ei, e jale.

PS: AM uitat sa adaug ca l-am dus pe Lucas la tuns la frizer!! A plans, bineinteles, dar a meritat (zic eu…) (la noi nu e obiceiul cu motul) O s avedeti in poze.

Va pupicesc pe toate

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor, va rog ajutati-ma cu un sfat!
Raul mi-a facut acum febra 38,8...am sunat pediatra sa o intreb ce fac daca nu ii scade febra si mi-a zis sa-i dau ampicilina, dar eu nu vreau sa-l trec direct pe antibiotic Nu stiu daca e de la dinti, ca trebuie sa-i iasa incisivii laterali de sus sau a luat vreun virus I-am dat supozitor si Nurofen, deocamdata!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Daca nu ii scade in urmatoarea jumatate de ora poti sa ii dai algocalmin picaturi si sigur scade freba ,noi asa am facut

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Vezi ca nurofenul isi face mai greu efectul ,le-ai dat pe amndoua odata sau separat?Acum cat timp?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Amandoua odata! Acum doarme si sper sa-i treaca febra

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Claudia, eu zic ca e cam mare febra ca sa fie de la dinti... Nici eu nu sunt deloc pt antibiotice. Ce prostie, sa iti spuna sa ii dai antibiotice fara sa-l consulte... Nu stiu ce sa te sfatuiesc... Ar trebui sa il vada un pediatru, sa incerce sa-si dea seama de la ce i se trage febra si numai pe urma sa ii prescrie ceva. Il pupam cu drag pe Raul si ii dorim sa se faca bine repede!

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

aualeo mai Clau ,ce se intimpla cu mititelul???POate e numai de la dintisori tu,ca stiu ca unii bebelusi fac febra.Nici eu nu sint adepta antibioticelor date asa,trosc pleosc ,dar daca doctorii iti spun asta,mai bine fa cum spun ei,ca doar noi nu sintem de meserie.
Multa multa sanatate,off,sper ca se face bine piticul pina la ziua lui!!!
Simo,asteptam pozele neaparat ,cu scumpicii tai la un anisor!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Gata, i-a dat ampicilina, pentru ca dupa ce adormit 2 ore, s-a trezit ud leoarda, deci clar nu e de la dinti si decat sa am iar probleme cu bronsita mai bine evit! Va pup, merg la puiut!
La noi e epidemie de viroza si bronsita

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Daca tot se vorbeste de ochelari de soare, eu ma bucur enorm ca am reusit sa-mi satisfac o pofta...acestia sunt www.sunglasses.us/OXYD/Oxydo_Capirex1.html" target="_blank"> ochelarii(culoarea nu e aceeasi) pe care ii detin si de care sunt fff mandra Sunt barbatesti dar pe mine nu ma intereseaza, imi plac la nebunie si-mi stau si bine

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

THEODORA
sa cresti mare, santoasa si plina de viata!!! (restul i-am spus personal la mami)

KATJA
sa ai o copilarie frumoasa alaturi de cei dragi!!

Am intrat mai mult ca se felicit sarbatoritele si ca sa spun ca Raul n-a mai facut febra, acum doarme, iar eu astept sa se faca ora 2 ca sa-i dau medicamentele...dar astept alaturi de o prietena draga mie care are contractii si-a pierdut dopu si eu o incurajez sa mai stea pana pe 1 ca sa avem amandoua baieti nascuti in aceeasi zi Doamne ajuta sa fie totul bine!!! Poate naste vorbind cu mine pe net

Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput